07.05.2013 Beograd

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko
Dunav osiguranje predstavilo je novu uslugu - MINI kasko, najpovoljnije osiguranje kasko rizika na motornom vozilima starijim od četiri godine, za minimalni iznos od 35 evra.

Iz Dunav osiguranja je saopšteno da je MINI kasko namenjen isključivo vlasnicima putničkih vozila starijih od četiri godine i da je naročito pogodan za vlasnike vozila kojima prestaje lizing ili kredit u kojem je kao uslov za odobrenje aranžmana obavezno potpuno kasko osiguranje.

Uslovi ovog kasko osiguranja podrazumevaju da su pokrivene štete na motornom vozilu nastale usled svih kasko rizika.

Postoji mogućnost ugovaranja dopunskog rizika krađe, bez obzira na rizičnost vozila, uz odgovarajuću doplatu na premiju i bez uslovljavanja ugradnje zaštitnog uređaja.

Poštuje se princip ugovaranja osiguranja na iscrpivu sumu osiguranja na prvi rizik koja može iznositi 50,70,90 odsto od novonabavne vrednosti umanjen za procenat amortizacije.

Dodaje se da osiguranik koji prvi put zaključuje ugovor o MINI kasko osiguranju, a prethodno je po polisi kasko osiguranja stekao bonus u odgovarajućem procentu, stiče pravo na isti procenat popusta u MINI kasko osiguranju.

Premija osiguranja se odnosi na period od godinu dana ili kraće i ne može biti manja od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti. Predviđen je i popust za lojalnost od 5 odsto za osiguranike koji imaju zaključenu polisu autoodgovornosti u kompaniji „Dunav osiguranje“.

izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
  • Evro danas 116,78 dinara Evro danas 116,78 dinara

    Dinar je danas stagnirao prema evru i srednji kurs iznosi 116,7823 dinara za jedan evro, što je najjniža vrednost dinara prema evropskoj valuti.

  • Obradović: O ceni struje nakon plana otklanjanja štete Obradović: O ceni struje nakon plana otklanjanja štete

    Vršilac dužnosti direktora Eletroprivrede Srbije (EPS) Aleksandar Obradović najavio je danas da će odluka da li je potrebno povećane cena struje biti doneta nakon izrade planova investicija za otklananje posledica štete od poplava.

  • Poskupeo gas za domaćinstva, cena 45,4 dinara Poskupeo gas za domaćinstva, cena 45,4 dinara

    Cena gasa za domaćinstva u Srbiji od danas je veća između 1,1 i 1,3 odsto i iznosi u proseku 45,4 dinara po metru kubnom, dok je za sve kupce ovaj energent poskupeo u rasponu od 1,1 do 1,4 procenta na 42,3 dinara po metru kubnom, bez poreza na dodatu vrednost (PDV).

Preporuke prijatelja
NASLOVI
Biznis plus
Medija centar Tanjug
Android NM