07.05.2013 Beograd

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko
Dunav osiguranje predstavilo je novu uslugu - MINI kasko, najpovoljnije osiguranje kasko rizika na motornom vozilima starijim od četiri godine, za minimalni iznos od 35 evra.

Iz Dunav osiguranja je saopšteno da je MINI kasko namenjen isključivo vlasnicima putničkih vozila starijih od četiri godine i da je naročito pogodan za vlasnike vozila kojima prestaje lizing ili kredit u kojem je kao uslov za odobrenje aranžmana obavezno potpuno kasko osiguranje.

Uslovi ovog kasko osiguranja podrazumevaju da su pokrivene štete na motornom vozilu nastale usled svih kasko rizika.

Postoji mogućnost ugovaranja dopunskog rizika krađe, bez obzira na rizičnost vozila, uz odgovarajuću doplatu na premiju i bez uslovljavanja ugradnje zaštitnog uređaja.

Poštuje se princip ugovaranja osiguranja na iscrpivu sumu osiguranja na prvi rizik koja može iznositi 50,70,90 odsto od novonabavne vrednosti umanjen za procenat amortizacije.

Dodaje se da osiguranik koji prvi put zaključuje ugovor o MINI kasko osiguranju, a prethodno je po polisi kasko osiguranja stekao bonus u odgovarajućem procentu, stiče pravo na isti procenat popusta u MINI kasko osiguranju.

Premija osiguranja se odnosi na period od godinu dana ili kraće i ne može biti manja od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti. Predviđen je i popust za lojalnost od 5 odsto za osiguranike koji imaju zaključenu polisu autoodgovornosti u kompaniji „Dunav osiguranje“.

izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Ponuda AIK Banke u nedelji štednje - Fleksibilnost štednog uloga Ponuda AIK Banke u nedelji štednje - Fleksibilnost štednog uloga

  Povodom predstojeće nedelje štednje, AIK Banka je svoju ponudu obogatila novim tipom oročene štednje, pod nazivom „25+5“. Specijalna pogodnost ovog tipa štednje ogleda se u tome da klijenti svoj ulog mogu podići kada god im zatreba, i pre isteka perioda od 25+5 meseci, a da pri tome dobiju kamatu za izdržani period oročenja.

 • NIS najuspešnija kompanija u 2013. NIS najuspešnija kompanija u 2013.

  Najuspešnije preduzeće kao ekonomska celina u Srbiji 2013. godine bila je Naftna industrija Srbije (NIS) s neto profitom od 48,3 milijarde dinara, rečeno je danas na predstavljanju publikacije o najvećim i najuspešnijim kompanijama u Srbiji u prošloj godini "TOP-300".

 • Fiskalni savet odbacio kritiku Jorgovanke Tabaković Fiskalni savet odbacio kritiku Jorgovanke Tabaković

  Fisklani savet ocenio je danas da je guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković potpuno neosnovano javno kritikovala navodne izjave Saveta o prirodi i veličini gubitka.

 • Javni poziv za privatizaciju Železare Javni poziv za privatizaciju Železare

  Javni poziv investitorima da u roku od 30 dana pošalju pisma o zainteresovanosti za učešće u privatizaciji Železare Smederevo biće objavljen u petak na sajtu Agencije za privatizaciju.

Preporuke prijatelja
NASLOVI
Biznis plus
Novinska agencija Beta Tanjug
Android NM