07.05.2013 Beograd

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko
Dunav osiguranje predstavilo je novu uslugu - MINI kasko, najpovoljnije osiguranje kasko rizika na motornom vozilima starijim od četiri godine, za minimalni iznos od 35 evra.

Iz Dunav osiguranja je saopšteno da je MINI kasko namenjen isključivo vlasnicima putničkih vozila starijih od četiri godine i da je naročito pogodan za vlasnike vozila kojima prestaje lizing ili kredit u kojem je kao uslov za odobrenje aranžmana obavezno potpuno kasko osiguranje.

Uslovi ovog kasko osiguranja podrazumevaju da su pokrivene štete na motornom vozilu nastale usled svih kasko rizika.

Postoji mogućnost ugovaranja dopunskog rizika krađe, bez obzira na rizičnost vozila, uz odgovarajuću doplatu na premiju i bez uslovljavanja ugradnje zaštitnog uređaja.

Poštuje se princip ugovaranja osiguranja na iscrpivu sumu osiguranja na prvi rizik koja može iznositi 50,70,90 odsto od novonabavne vrednosti umanjen za procenat amortizacije.

Dodaje se da osiguranik koji prvi put zaključuje ugovor o MINI kasko osiguranju, a prethodno je po polisi kasko osiguranja stekao bonus u odgovarajućem procentu, stiče pravo na isti procenat popusta u MINI kasko osiguranju.

Premija osiguranja se odnosi na period od godinu dana ili kraće i ne može biti manja od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti. Predviđen je i popust za lojalnost od 5 odsto za osiguranike koji imaju zaključenu polisu autoodgovornosti u kompaniji „Dunav osiguranje“.

izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Otac bitkoina razotkriven: Ostavite me na miru Otac bitkoina razotkriven: Ostavite me na miru

  Australijski preduzetnik Krejg Rajt objavio je da je on tvorac bitkoina i svoju tvrdnju potkrepio validnom dokumentacijom, prenosi BBC.

 • Tramp: Kina siluje SAD svojom trgovinskom politikom Tramp: Kina siluje SAD svojom trgovinskom politikom

  Favorit za nominaciju Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp je optužio Kinu da "siluje" Sjedinjene Američke Države svojom nepravednom trgovinskom politikom, javljaju danas američki mediji.

 • APR: U ovoj godini još 3.020 preduzetničkih radnji APR: U ovoj godini još 3.020 preduzetničkih radnji

  Od početka ove godine koja je proglašena Godinom preduzetništva, zaključno sa 27. aprilom, u Srbiji je broj preduzetničkih radnji veći za 3.020, podatak je Agencije za privredne registre (APR).

 • Podsticaji za organsku proizvodnju Podsticaji za organsku proizvodnju

  Proizvođači koji su uključeni u organsku proizvodnju i imaju sklopljen ugovor sa jednom od ovlašćenih kontrolnih organizacija mogu da ostvare podsticaje uvećane za oko 40 odsto u odnosu na visinu podsticaja u konvencionalnoj proizvodnji.

Preporuke prijatelja
DUNAV BANER
NASLOVI
Biznis plus
Fonet web tv Tanjug
Android NM