07.05.2013 Beograd

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko
Dunav osiguranje predstavilo je novu uslugu - MINI kasko, najpovoljnije osiguranje kasko rizika na motornom vozilima starijim od četiri godine, za minimalni iznos od 35 evra.

Iz Dunav osiguranja je saopšteno da je MINI kasko namenjen isključivo vlasnicima putničkih vozila starijih od četiri godine i da je naročito pogodan za vlasnike vozila kojima prestaje lizing ili kredit u kojem je kao uslov za odobrenje aranžmana obavezno potpuno kasko osiguranje.

Uslovi ovog kasko osiguranja podrazumevaju da su pokrivene štete na motornom vozilu nastale usled svih kasko rizika.

Postoji mogućnost ugovaranja dopunskog rizika krađe, bez obzira na rizičnost vozila, uz odgovarajuću doplatu na premiju i bez uslovljavanja ugradnje zaštitnog uređaja.

Poštuje se princip ugovaranja osiguranja na iscrpivu sumu osiguranja na prvi rizik koja može iznositi 50,70,90 odsto od novonabavne vrednosti umanjen za procenat amortizacije.

Dodaje se da osiguranik koji prvi put zaključuje ugovor o MINI kasko osiguranju, a prethodno je po polisi kasko osiguranja stekao bonus u odgovarajućem procentu, stiče pravo na isti procenat popusta u MINI kasko osiguranju.

Premija osiguranja se odnosi na period od godinu dana ili kraće i ne može biti manja od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti. Predviđen je i popust za lojalnost od 5 odsto za osiguranike koji imaju zaključenu polisu autoodgovornosti u kompaniji „Dunav osiguranje“.

izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Bonitetska kuća Mudis: Izgledi Velike Britanije negativni Bonitetska kuća Mudis: Izgledi Velike Britanije negativni

  Američka bonitetska kuća Mudis (Moody's) promenila je danas izglede za kreditni rejting Velike Britanije iz "stabilnih" u "negativne", zbog, kako je navela, očekivanja da će se produžiti period neizvesnosti u pogledu budućnosti te zemlje.

 • Arsić: Bregzit neće drastično uticati na Srbiju Arsić: Bregzit neće drastično uticati na Srbiju

  Izlazak Velike Britanije iz Evropske unije neće drastično uticati na ekonomsku budućnost Srbije, smatra profesor Ekonomskog fakulteta Milojko Arsić, ali ne isključuje mogućnost usporavanja rasta evropske privrede, što bi posledično usporio i rast u Srbiji zbog mogućeg manjeg priliva stranih investicija.

 • G7 upozorava na moguće posledice na deviznom tržištu G7 upozorava na moguće posledice na deviznom tržištu

  Ministri finansija i guverneri centralnih banaka Grupe sedam industrijskih najrazvijenijih zemljama - G 7, upozorili su danas na moguće "neželjne efekte" na privrednu stabilnost zbog eventualno preteranih novčanih transakcija posle odluke Britanaca da izadju iz Evropske unije.

 • Rusija za 24 sata profitirala 2,46 mlrd dolara od Bregzita Rusija za 24 sata profitirala 2,46 mlrd dolara od Bregzita

  Rusija je računovodstveno prihodovala 2,46 milijardi dolara u protekla 24 sata zbog odluke Velike Britanije da napusti Evropsku uniju, prenosi portal Intelinjuz.

Preporuke prijatelja
DUNAV BANER
NASLOVI
Biznis plus
Fonet web tv Tanjug
Android NM