07.05.2013 Beograd

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko
Dunav osiguranje predstavilo je novu uslugu - MINI kasko, najpovoljnije osiguranje kasko rizika na motornom vozilima starijim od četiri godine, za minimalni iznos od 35 evra.

Iz Dunav osiguranja je saopšteno da je MINI kasko namenjen isključivo vlasnicima putničkih vozila starijih od četiri godine i da je naročito pogodan za vlasnike vozila kojima prestaje lizing ili kredit u kojem je kao uslov za odobrenje aranžmana obavezno potpuno kasko osiguranje.

Uslovi ovog kasko osiguranja podrazumevaju da su pokrivene štete na motornom vozilu nastale usled svih kasko rizika.

Postoji mogućnost ugovaranja dopunskog rizika krađe, bez obzira na rizičnost vozila, uz odgovarajuću doplatu na premiju i bez uslovljavanja ugradnje zaštitnog uređaja.

Poštuje se princip ugovaranja osiguranja na iscrpivu sumu osiguranja na prvi rizik koja može iznositi 50,70,90 odsto od novonabavne vrednosti umanjen za procenat amortizacije.

Dodaje se da osiguranik koji prvi put zaključuje ugovor o MINI kasko osiguranju, a prethodno je po polisi kasko osiguranja stekao bonus u odgovarajućem procentu, stiče pravo na isti procenat popusta u MINI kasko osiguranju.

Premija osiguranja se odnosi na period od godinu dana ili kraće i ne može biti manja od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti. Predviđen je i popust za lojalnost od 5 odsto za osiguranike koji imaju zaključenu polisu autoodgovornosti u kompaniji „Dunav osiguranje“.

izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Pad industrijske proizvodnje u julu 13 odsto Pad industrijske proizvodnje u julu 13 odsto

  Industrijska proizvodnja u Srbiji u julu 2014. manja je za 13 odsto nego u julu prošle godine, saoštio je Republički zavod za statistku.

 • U Srbiji za sedam meseci više od milion turista U Srbiji za sedam meseci više od milion turista

  U Srbiji je u prvih sedam meseci 2014. boravilo oko 1,22 miliona turista, što je za dva odsto manje nego u istom periodu prošle godine, objavila je Turistička organizacija Srbije.

 • Sertić: Srbija je brend Sertić: Srbija je brend

  Srbija je brend i zato treba da je slavimo, ali to ne treba da rade samo ministri, vlada i premijer, to treba da rade proizvođači i privrednici i treba da budu ponosni na ono što rade svakog dana, izjavio je predsednik Privredne komore Srbije Željko Sertić.

 • Peter Stracar: Razvijajte se lokalno, takmičite se globalno Peter Stracar: Razvijajte se lokalno, takmičite se globalno

  Centralna i istočna Evropa (CEE) slavi 25.godišnjicu ekonomske, političke i socijalne tranzicije, za kojom je usledila jedinstveno uspešna transformacija. Napori koji su trajali četvrt veka doveli su do reintegracije regiona u glavnu struju globalne ekonomije.

 • Specijalna letnja ponuda „Dunav osiguranja“ Specijalna letnja ponuda „Dunav osiguranja“

  „Dunav osiguranje“ do 15. septembra nudi posebne uslove prodaje paketa putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja. Uz popuste na premiju prilikom ugovaranja ove dve vrste osiguranja, koje Kompanija tradicionalno odobrava uletnjoj turističkoj sezoni, osiguranicima se pružaju i povoljniji uslovi za osiguranje pomoći na putu, za međunarodnu kartu osiguranja i osiguranje stambenih objekata i stvari.

Preporuke prijatelja
NASLOVI
Biznis plus
Fonet web tv Tanjug
Android NM