07.05.2013 Beograd

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko
Dunav osiguranje predstavilo je novu uslugu - MINI kasko, najpovoljnije osiguranje kasko rizika na motornom vozilima starijim od četiri godine, za minimalni iznos od 35 evra.

Iz Dunav osiguranja je saopšteno da je MINI kasko namenjen isključivo vlasnicima putničkih vozila starijih od četiri godine i da je naročito pogodan za vlasnike vozila kojima prestaje lizing ili kredit u kojem je kao uslov za odobrenje aranžmana obavezno potpuno kasko osiguranje.

Uslovi ovog kasko osiguranja podrazumevaju da su pokrivene štete na motornom vozilu nastale usled svih kasko rizika.

Postoji mogućnost ugovaranja dopunskog rizika krađe, bez obzira na rizičnost vozila, uz odgovarajuću doplatu na premiju i bez uslovljavanja ugradnje zaštitnog uređaja.

Poštuje se princip ugovaranja osiguranja na iscrpivu sumu osiguranja na prvi rizik koja može iznositi 50,70,90 odsto od novonabavne vrednosti umanjen za procenat amortizacije.

Dodaje se da osiguranik koji prvi put zaključuje ugovor o MINI kasko osiguranju, a prethodno je po polisi kasko osiguranja stekao bonus u odgovarajućem procentu, stiče pravo na isti procenat popusta u MINI kasko osiguranju.

Premija osiguranja se odnosi na period od godinu dana ili kraće i ne može biti manja od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti. Predviđen je i popust za lojalnost od 5 odsto za osiguranike koji imaju zaključenu polisu autoodgovornosti u kompaniji „Dunav osiguranje“.

izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Vučić: Brine me što nam je porastao javni dug zbog pada evra Vučić: Brine me što nam je porastao javni dug zbog pada evra

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zbog pada evra, što je posledica rezultata referenduma u Grčkoj, javni dug Srbije u toj valuti povećan.

 • Berze ublažile gubitke posle Varufakisove ostavke Berze ublažile gubitke posle Varufakisove ostavke

  Evropske berze smanjile su danas gubitke nakon što je Janis Varufakis podneo ostavku na mesto grčkog ministra finansija, uprkos tome što je odgovor "ne" predlozima kreditora ubedljivo prevagnuo na referendumu.

 • Mihajlović: Postavljamo železnicu na pravi kolosek Mihajlović: Postavljamo železnicu na pravi kolosek

  Potredsednica Vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da ove godine neće biti otpuštanja radnika u Železnicama Srbije, koje su podeljene na četiri posebna preduzeća, kao i da će u 2016. biti napravljena studija koja će pokazati da li ima viška zaposlenih.

 • MMF: Bez novih sredstava za Atinu MMF: Bez novih sredstava za Atinu

  Međunarodni monetarni fond (MMF) obavestio je danas Grčku da ne može da isplati Atini nikakva sredstava jer prošle sedmice nije platila dug, saopštio je danas predstavnik Fonda posle razgovora direktorke MMF-a i grčkog premijera Aleksisa Ciprasa a prenose zapadne novinske agencije.

Preporuke prijatelja
DUNAV BANER
NASLOVI
Biznis plus
Medija centar Tanjug
Carnex brending