07.05.2013 Beograd

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko
Dunav osiguranje predstavilo je novu uslugu - MINI kasko, najpovoljnije osiguranje kasko rizika na motornom vozilima starijim od četiri godine, za minimalni iznos od 35 evra.

Iz Dunav osiguranja je saopšteno da je MINI kasko namenjen isključivo vlasnicima putničkih vozila starijih od četiri godine i da je naročito pogodan za vlasnike vozila kojima prestaje lizing ili kredit u kojem je kao uslov za odobrenje aranžmana obavezno potpuno kasko osiguranje.

Uslovi ovog kasko osiguranja podrazumevaju da su pokrivene štete na motornom vozilu nastale usled svih kasko rizika.

Postoji mogućnost ugovaranja dopunskog rizika krađe, bez obzira na rizičnost vozila, uz odgovarajuću doplatu na premiju i bez uslovljavanja ugradnje zaštitnog uređaja.

Poštuje se princip ugovaranja osiguranja na iscrpivu sumu osiguranja na prvi rizik koja može iznositi 50,70,90 odsto od novonabavne vrednosti umanjen za procenat amortizacije.

Dodaje se da osiguranik koji prvi put zaključuje ugovor o MINI kasko osiguranju, a prethodno je po polisi kasko osiguranja stekao bonus u odgovarajućem procentu, stiče pravo na isti procenat popusta u MINI kasko osiguranju.

Premija osiguranja se odnosi na period od godinu dana ili kraće i ne može biti manja od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti. Predviđen je i popust za lojalnost od 5 odsto za osiguranike koji imaju zaključenu polisu autoodgovornosti u kompaniji „Dunav osiguranje“.

izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Ruska Centralna banka otpušta 3.500 radnika Ruska Centralna banka otpušta 3.500 radnika

  Banka Rusije bi ove godine mogla da otpusti oko 3.500 radnika, rekao je danas portparol banke Pavel Pankin u Državnoj Dumi.

 • Javni dug u aprilu smanjen za 170 miliona evra Javni dug u aprilu smanjen za 170 miliona evra

  Fiskalni savet saopštio je danas da je javni dug u aprilu smanjen za oko 170 miliona evra i na kraju meseca iznosio je 24,4 milijardi evra ili 74,1 odsto BDP-a i izrazio očekivanje da će u maju ponovo porasti javni dug za 100 miliona evra, a do kraja godine će iznositi 78 odsto BDP-a.

 • Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i SAD Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i SAD

  Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi potpisali su danas u Vladi Srbije Sporazum o vazdušnom saobraćaju između vlada Srbije i SAD.

 • Vlada odlaže privatizaciju 17 preduzeća Vlada odlaže privatizaciju 17 preduzeća

  Vlada Srbije odlučila je danas da se za 17 privrednih subjekata od strateškog značaja odloži primena Zakona o privatizaciji i to za godinu dana, jer postoje realne šanse da se revitalizuju, saopšteno je iz Nemanjine 11.

Preporuke prijatelja
DUNAV BANER
Biznis plus
Medija centar Tanjug
Android NM