07.05.2013 Beograd

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko
Dunav osiguranje predstavilo je novu uslugu - MINI kasko, najpovoljnije osiguranje kasko rizika na motornom vozilima starijim od četiri godine, za minimalni iznos od 35 evra.

Iz Dunav osiguranja je saopšteno da je MINI kasko namenjen isključivo vlasnicima putničkih vozila starijih od četiri godine i da je naročito pogodan za vlasnike vozila kojima prestaje lizing ili kredit u kojem je kao uslov za odobrenje aranžmana obavezno potpuno kasko osiguranje.

Uslovi ovog kasko osiguranja podrazumevaju da su pokrivene štete na motornom vozilu nastale usled svih kasko rizika.

Postoji mogućnost ugovaranja dopunskog rizika krađe, bez obzira na rizičnost vozila, uz odgovarajuću doplatu na premiju i bez uslovljavanja ugradnje zaštitnog uređaja.

Poštuje se princip ugovaranja osiguranja na iscrpivu sumu osiguranja na prvi rizik koja može iznositi 50,70,90 odsto od novonabavne vrednosti umanjen za procenat amortizacije.

Dodaje se da osiguranik koji prvi put zaključuje ugovor o MINI kasko osiguranju, a prethodno je po polisi kasko osiguranja stekao bonus u odgovarajućem procentu, stiče pravo na isti procenat popusta u MINI kasko osiguranju.

Premija osiguranja se odnosi na period od godinu dana ili kraće i ne može biti manja od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti. Predviđen je i popust za lojalnost od 5 odsto za osiguranike koji imaju zaključenu polisu autoodgovornosti u kompaniji „Dunav osiguranje“.

izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Tabaković: Dinar pada zbog dugova i Ukrajine Tabaković: Dinar pada zbog dugova i Ukrajine

  Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković kaže da nije zabrinuta zbog pada vrednosti domaće valute na istorijski minimum od 116,74 dinara za evro i objašnjava da su razlozi za to loše stanje javnih finansija Srbije i dešavanja u Ukrajini.

 • Obnoviti letove sa aerodroma u Nišu Obnoviti letove sa aerodroma u Nišu

  Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa gradonačelnikom Niša Zoranom Perišićem o ponovnom uspostavljanju redovnog vazdušnog saobraćaja sa Aerodroma "Konstantin Veliki".

 • Udovički: Zakoni prave probleme opštinama Udovički: Zakoni prave probleme opštinama

  Lokalne samouprave u Srbiji nemaju dovoljno autonomije i bore se sa problemima u regulativi koji sprečavaju funkciju preduzeća u restrukturiranju i realizaciju investicija, izjavila je danas u Kruševcu potpredsednica vlade i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički.

 • Srbija 77. u svetu po indeksu socijalnog razvoja Srbija 77. u svetu po indeksu socijalnog razvoja

  Srbija je zauzela 77. mesto među 187 zemalja po indeksu socijalnog razvoja (HDI) za 2013. godinu, koji je danas objavio Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Tokiju.

 • Neujednačen kvalitet zrna, prinosi manji od lanjskih Neujednačen kvalitet zrna, prinosi manji od lanjskih

  Jedna od najdužih žetvi pšenice u Srbiji, koja je više puta prekidana zbog kiše, završena je 99 odsto, izjavio je danas Tanjugu direktor Udruženja žita Srbije Vukosav Saković.

 • Smanjenje plata i penzija ni dinar više od 10 odsto Smanjenje plata i penzija ni dinar više od 10 odsto

  Ministar privrede i vršilac dužnosti ministra finansija Dušan Vujović izjavio je danas da će se rebalans budžeta do 15. septembra naći u parlamentu, kao i da plate i penzije neće biti smanjene ni za dinar više od 10 odsto.

Preporuke prijatelja
NASLOVI
Biznis plus
Fonet web tv Tanjug
ddddd