07.05.2013 Beograd

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko
Dunav osiguranje predstavilo je novu uslugu - MINI kasko, najpovoljnije osiguranje kasko rizika na motornom vozilima starijim od četiri godine, za minimalni iznos od 35 evra.

Iz Dunav osiguranja je saopšteno da je MINI kasko namenjen isključivo vlasnicima putničkih vozila starijih od četiri godine i da je naročito pogodan za vlasnike vozila kojima prestaje lizing ili kredit u kojem je kao uslov za odobrenje aranžmana obavezno potpuno kasko osiguranje.

Uslovi ovog kasko osiguranja podrazumevaju da su pokrivene štete na motornom vozilu nastale usled svih kasko rizika.

Postoji mogućnost ugovaranja dopunskog rizika krađe, bez obzira na rizičnost vozila, uz odgovarajuću doplatu na premiju i bez uslovljavanja ugradnje zaštitnog uređaja.

Poštuje se princip ugovaranja osiguranja na iscrpivu sumu osiguranja na prvi rizik koja može iznositi 50,70,90 odsto od novonabavne vrednosti umanjen za procenat amortizacije.

Dodaje se da osiguranik koji prvi put zaključuje ugovor o MINI kasko osiguranju, a prethodno je po polisi kasko osiguranja stekao bonus u odgovarajućem procentu, stiče pravo na isti procenat popusta u MINI kasko osiguranju.

Premija osiguranja se odnosi na period od godinu dana ili kraće i ne može biti manja od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti. Predviđen je i popust za lojalnost od 5 odsto za osiguranike koji imaju zaključenu polisu autoodgovornosti u kompaniji „Dunav osiguranje“.

izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Mreža protiv siromaštva: Uredba ugrožava socijalna prava Mreža protiv siromaštva: Uredba ugrožava socijalna prava

  Novi propisi o socijalnoj pomoći mogli bi dovesti do porasta siromaštva stanovništva u Srbiji, ocenila je danas Evropska mreža protiv siromaštva - Srbija (EMPS Srbija).

 • U Srbiji se mesečno u proseku štedi 4.200 dinara U Srbiji se mesečno u proseku štedi 4.200 dinara

  Prosečan iznos štednje koji se u Srbiji izdvaja mesečno iznosi 4.200 dinara što je 15 dinara više nego što su štediše izdvajale prošle godine, pokazalo je istraživanje koje je tokom septembra realizvoala Erste grupa.

 • Pejpal obustavio prijem novca iz tehničkih razloga Pejpal obustavio prijem novca iz tehničkih razloga

  Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je danas da je od kompanije Pejpal (Paypal) dobila zvaničnu potvrdu da je primanje novca tim sistemom za plaćanje preko intereneta u Srbiji odloženo zbog tehničkog problema.

 • Socijalnu pomoć prima 267.289 građana Socijalnu pomoć prima 267.289 građana

  U Srbiji se mesečno isplaćuje 1,1, milijarda dinara na ime socijalne pomoći koju prima 267.289 građana od kojih je više od polovine njih radno sposobno, podaci su Ministarstva za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Preporuke prijatelja
NASLOVI
Biznis plus
Medija centar Tanjug
Android NM