07.05.2013 Beograd

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko

Nov proizvod Dunav osiguranja - Mini kasko
Dunav osiguranje predstavilo je novu uslugu - MINI kasko, najpovoljnije osiguranje kasko rizika na motornom vozilima starijim od četiri godine, za minimalni iznos od 35 evra.

Iz Dunav osiguranja je saopšteno da je MINI kasko namenjen isključivo vlasnicima putničkih vozila starijih od četiri godine i da je naročito pogodan za vlasnike vozila kojima prestaje lizing ili kredit u kojem je kao uslov za odobrenje aranžmana obavezno potpuno kasko osiguranje.

Uslovi ovog kasko osiguranja podrazumevaju da su pokrivene štete na motornom vozilu nastale usled svih kasko rizika.

Postoji mogućnost ugovaranja dopunskog rizika krađe, bez obzira na rizičnost vozila, uz odgovarajuću doplatu na premiju i bez uslovljavanja ugradnje zaštitnog uređaja.

Poštuje se princip ugovaranja osiguranja na iscrpivu sumu osiguranja na prvi rizik koja može iznositi 50,70,90 odsto od novonabavne vrednosti umanjen za procenat amortizacije.

Dodaje se da osiguranik koji prvi put zaključuje ugovor o MINI kasko osiguranju, a prethodno je po polisi kasko osiguranja stekao bonus u odgovarajućem procentu, stiče pravo na isti procenat popusta u MINI kasko osiguranju.

Premija osiguranja se odnosi na period od godinu dana ili kraće i ne može biti manja od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti. Predviđen je i popust za lojalnost od 5 odsto za osiguranike koji imaju zaključenu polisu autoodgovornosti u kompaniji „Dunav osiguranje“.

izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Kina: Završetak radova na pruzi Beograd - Budimpešta za dve godine Kina: Završetak radova na pruzi Beograd - Budimpešta za dve godine

  Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i kineski premijer Li Kećiang dogovorili su se danas da radovi na pruzi Beograd - Budimpešta moraju biti završeni u roku od dve godine, saopšteno je danas iz Vlade Srbije.

 • Mihajlović: Reforme vlade deluju Mihajlović: Reforme vlade deluju

  Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, povodom današnje prezentacije ankete "1.000 preduzeća" u Privrednoj komori Srbije, ocenila je da rezultati ankete pokazuju da su reforme koje je sprovela vlada doprinele poboljšanju poslovnog okruženja.

 • Gasprom obustavio isporuke gasa Ukrajini Gasprom obustavio isporuke gasa Ukrajini

  Ruski Gasprom obustavio je jutros isporuke gasa Ukrajini, do dobijanja novog avansa, izjavio je danas šef te kompanije Aleksej Miler.

 • Evro sutra 121,0549 dinara Evro sutra 121,0549 dinara

  Dinar će sutra oslabiti prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs biće ;121,0549 dinara ;za jedan evro.Kako je objavila Narodna banka Srbije (NBS), dinar će koštati 10 para više nego danas kada je kurs 120,951 dinara za jedan evro.

Preporuke prijatelja
DUNAV BANER
NASLOVI
Biznis plus
PRilika
Medija centar Tanjug
Carnex brending