PKS pozvala privrednike da se kandiduju za nagradu najbolje iz Srbije za 2019.
16.04.2019 Beograd

PKS pozvala privrednike da se kandiduju za nagradu najbolje iz Srbije za 2019.

PKS pozvala privrednike da se kandiduju za nagradu najbolje iz Srbije za 2019.
Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je danas privrednike da do 25. aprila kandiduju svoje kompanije i brendove za priznanje "Najbolјe iz Srbije 2019".

Akciju "Najbolje iz Srbije", u okviru koje se 14. put biraju najbolji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu, organizuje PKS u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Iz PKS podsećaju da je od početka akcije nominovano 1.850 brendova.

U okviru akcije "Najbolje iz Srbije 2019" predviđene su nominacije u 23 kategorije koje pokrivaju najbolje robne i korporativne brendove, kompanije, manifestacije, proizvode i usluge u specijalnim kategorijama.

Ove godine prvi put se bira i najbolji brend u onlajn okruženju, prateći procese digitalizacije domaće privrede, razvoj interneta i onlajn poslovanja, a uvedena je i kategorija "Brendovi u usponu" sa ciljem podrške razvoju novih i perspektivnih brendova.

Prijavljivanje je moguće isključivo preko veb sajta www.najboljeizsrbije.com

Kako je istaknuto, kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene žirija.

U žiriju će biti predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, PKS i stručnjaci iz sveta marketinga, medija i zaštite potrošača.

Glasanje potrošača i stručne javnosti za prijavljene brendove predviđeno je početkom maja.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side