20.08.2019 Beograd

Počeo da radi hotel Nais, početkom septembra svečano otvaranje

Počeo da radi hotel Nais, početkom septembra svečano otvaranje Foto: naisresort.rs
Hotel "Nais" na auto-putu Beograd-Niš počeo je da radi, a zvanično će biti otvoren početkom septembra, saopštio je danas menadžment tog objekta koji je nekada poslovao kao motel "Nais".

Posle kompletne rekonstrukcije hotel ima oko 100 soba i četiri banketne i konferencijske sale, restoran čiji je kapacitet značajno proširen i potpuno novi spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, đakuzijem i slanom sobom.

"U hotelu će biti moguće održavanje konferencija i poslovnih događaja. Idejno rešenje je takvo da se sve sale mogu adaptirati prema zahtevima klijenata s maksimalnim kapacitetom do 2.000 osoba", rekao je menadžer "Naisa" Tomas Pavlović.

On je rekao da će hotel imati četiri zvezdice, a s obzirom na to da se hotelski kompleks prostire na 50 hektara u planu su i dodatne investicije.

"Planirana je između ostalog izgradnja akva parka i velikog parkinga koji bi bio pod 24-časovnim nadozorom. Ovakav parking biće prvi na teritoriji bivše Jugoslavije", rekao je Pavlović.

Motel "Nais" bio je decenijama omiljeno svratište putnika na auto-putu Beograd-Niš. Zatvoren je nakon što je propala privatizacija "Srbijaturista", u čijem je sastavu bio, i od poslovanja u Nišu odustao američki biznismen Srba Ilić koji je kupio to niško preduzeće.

Prodaja motela oglašena je 2012. godine, a kompleks koji čine objekti, bazen i zemljište kupili su 2016. godine za 135 miliona dinara konzorcijum "Nais" sa sedištem u Beogradu i građevinska firma "Trgogradnja" iz Surdulice.

U saopštenju menadžmenta hotela navodi se da je kompanija "Nais resort" finansirala rekonstrukciju i otvaranje "Naisa".

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Banca Intesa
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side