13.03.2018 Beograd

Promocija Srbije u Moskvi

Promocija Srbije u Moskvi
Turistička organizacija Srbije objedinjuje nastup turizma Srbije na Međunarodnoj turističkoj berzi MITT 2018. koja se održava u Moskvi od 13. do 15. marta 2018. godine.

Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu će svoju ponudu predstaviti i turističke organizacije Beograda, Vojvodine, Novog Sada, Niša i Zlatibora kao i Specijalna bolnica Gornja Trepča, Prolom i Lukovska banja i agencije R-Turs, Luna travel i Apelsin.

Turistički sajam MITT rangiran je među prvih pet međunarodnih sajmova na svetu i visoko je vrednovan. Preko 1.600 kompanija iz celog sveta učestvuje te svrstava sajam MITT na ključnu poziciju kada su poslovni sastanci u pitanju. Takođe omogućava učesnicima da povećaju svest o destinaciji (brand awareneš) i da prezentuju nove turističke programe.

Sajam prosečno beleži posetu oko 25.000 profesionalaca iz oblasti putovanja, turoperatere, turističke agente i druge kompanije uključene u turističku industriju, kao što su avio kompanije, transportne kompanije, hoteli i IT kompanije.

Kao najinteresantniji proizvodi za ruske turiste prezentovani sukratki odmori u gradovima, ponude banja i spa centara, aktivan odmor, priroda i kulturno nasleđe Srbije. U okviru promocije kulturno-istorijskog nasleđa na štandu će biti posebno predstavljena nova brošura o ruskom kulturno – istorijskom nasleđu u Srbiji.

Uoči sajma, održana je prezentacija i konferencija za medije: National Geographic, L'Officel Voyage, Discovery. TTG Rušia, Metro, GEO,Vokrug Sveta, Smart Journey, 100dorog, Turizm.Vesti.ru, Votpusk.ru, Эho Moskvы, "Uralьskie avialinii"RIA Novosti, TRN News, Turbiznes, tourinfo.ru, Antenna Telesemь, Liza, Sobesednik, Komsomolьskaя Pravda itd.

Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku, u 2017. godini u Srbiji je boravilo 49.857 turista iz Rusije, koji su ostvarili 150.849 noćenja, što je 15% više nego u 2016. godini.

Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Banca Intesa
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side