Srpske embedid tehnologije na sajmu u Nirnbergu
25.02.2020 Beograd

Srpske embedid tehnologije na sajmu u Nirnbergu

Srpske embedid tehnologije na sajmu u Nirnbergu Foto: Promo
Sajam integrisane elektronike „Embedded World“ jedna je od novih sajamskih manifestacija na kojoj nastup srpskih kompanija organizuju Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS).

U Nirnbergu, u okviru nacionalnog štanda Srbije, od 25. do 27. februara predstavlja se sedam naših firmi koje se bave embedid (embedded) sistemima.

Na svetskoj smotri u Nirnbergu Srbiju predstavljaju se svojim proizvodima: DECODE, Beograd, MIKROELEKTRONIKA, Beograd, DIGITAL LOGIC, Požarevac, BYTEOUT SOFTWARE, Beograd, MICRO CIRCUIT DEVELOPMENT, Novi Sad, SAGA (Beograd) i HIGH TECH ENGINEERING CENTER, Beograd.

Embedded World (https://www.embedded-world.de/en) vodeći je svetski sajam embedid sistema. Održava se svake godine u u Nirnbergu, a 2019. imao je 1.117 izlagača, preko 30 hiljada posetilaca i više od 1.900 stručnjaka koji su učestvovali u programima i kongresu sajma. Pod sloganom “It’s a smarter world!” profiliše se kao sajam usmeren na trendove u razvoju tehnologija i tehnološkoj modernizaciji.

Jedan je od retkih sajmova koji se usko koncentriše na embedid sisteme (kompjuterske sisteme sa određenom funkcijom u većim mehaničkim ili elektro sistemima), pružajući mogućnost da se  lako i brzo uspostave kontakti među ključnim dobavljačima sastavnih delova, modula i celokupnih sistema, operativnih sistema i softvera, kao i svih drugih aspekata embedid sistema.

autor: IG izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side