TOS na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu
24.02.2020 Beograd

TOS na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

TOS na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu Foto: Promo
Turistička organizacija Srbije (TOS) je novim sloganom "Izaberi svoju avanturu! #vidisrbiju, predstavila turističku ponudu Srbije na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je održan od 20.-23. februara 2020. godine, na Beogradskom sajmu.

Direktorka TOS-a Marija Labović, uručila je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i poptpredsedniku Vlade Srbije Rasimu Ljajiću - Le Guide Vert Week&GO - posebno izdanje čuvenih turističkih Michelin vodiča koji se koncentrišu na kraće boravke u većim gradovima sveta, a koji će zvanično biti promovisan u Francuskoj od aprila ove godine.

Veliko interesovanje na našem štandu izazvao je kaleiTOSkop, koji je posetiocima omogućio da zakorače u najlepše predele Srbije i fotografišu se. Mesto više se tražilo i tokom boravka beogradske street art umetnica The Kraljice Vile (TKV) koja je posetiocima našeg štanda približila ovu vrstu umetnosti tako što je na majcama koloritnim sprejevima oslikavala motive iz Srbije. Najmlađi su imali priliku da urade i kratkotrajnu tetovažu sa turističkim motivima Srbije.

Na štandu TOS-a priređena je i izložba Narodnog muzeja koja je deo velike izložbe “100 godina Trebeništa” koja će zvanično biti otvorena u maju.

Predstavili smo i drugo izdanje Kataloga seoskih turističkih domaćinstava u kojem je preko dve stotine kategorisanih seoski turističkih domaćinstava u kojima uz poznatu gostoljubivost domaćina možete iskusiti svu raznolikost seoske Srbije.

Na štandu Turističke organizacije Srbije predstavili su se i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija R. Srbije, JP “Skijališta Srbije“, Narodni muzej u Beogradu, kao i  Izuzetne destinacije Evrope – EDEN.

U okviru sajma u Beogradu, organizovan je 16.  Sajam suvenira pod nazivom „Vidi Srbiju“.

 

autor: IG
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Biznis plus
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side