06.04.2012 Beograd

Dačić: Ja slušam svoj narod

Dačić: Ja slušam svoj narod
Srbiji nedostaje čvrsta ruka koja stoji iza nacionalnih interesa i rukovodstvo koje će biti spremno da donosi odluke, istakao je predsednik socijalista Ivica Dačić dodajući da sa optimizmom ulazi u predsedničku trku.

Srbiji nedostaje ekonomski razvoj... ali i čvrsta ruka koja će da je vodi. Među protiv kandidatima, koji su nasledili socijaliste na političkoj sceni posle 2000. godine ima onih koji nisu ispunili očekivanja, a i onih koji dolaze iz tadašnje Srpske radikalne staranke, a sada su u redovima naprednjaka i koji su u tom periodu karakterisani kao ekstremniji od Miloševićevog SPS", podsetio je Dačić.

On je naveo i da očekuje da će socijalisti ostavariti zapažene rezultate i biti veliko iznenađenje i na lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima.

"Mnogi kandidati vode svoju politiku na osnovu istraživanja javnog mnjenja i ja se pitam da li će na taj način voditi i zemlju. Ja slušam svoj narod, trudim se da me razume i trudim se da se međusobno razumemo", rekao je Dačić novinarima.

Lider socijalista je na pitanje ko su mu protiv kandidati za eventualni drugi krug predsedničkih izborima Dačić je duhovito odgovorio da mu za sada niko nije protiv kandidat, jer se u ovom trenutku još niko nije zvanično kandidovao.

Vrativši se ozbiljnom tonu, Dačić je ocenio da je Srbiji potrebna jasna, čvrsta politika,

autor: AM izvor: Tanjug/Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side