25.04.2012 Beograd

SNS: Vlast ukrala 600 miliona evra

SNS: Vlast ukrala 600 miliona evra
Predsednički kandidat koalicije Pokrenimo Srbiju Tomislav Nikolić tvrdi da je aktuelna vlast na javnim nabavkama u poslednje četiri godine 'ukrala 600 miliona evra', što pokazuju i podaci EU.

Nikolić je u razgovoru sa građanima u Trsteniku rekao da se vlast u istom periodu zadužila za dodatnih sedam milijardi evra.

On je kazao da neće praviti mostove od 500 miliona evra i dodao da će umesto toga svim trudnicama i deci obezbediti dečji dodatak.

"Sa 500 miliona evra 100.000 seljaka može da dobije po 5.000 evra koje bi vratili za tri godine, dok su se za iznos od 600 miliona evra, koje je vlast ukrala, mogla obezbediti nova radna mesta", rekao je Nikolić.

On je dodao da želi da organizuje Srbiju kao što su organizovane zemlje EU, ali je naglasio da se zbog toga neće odreći Kosova i Metohije.

Pozivajući građane da glasaju za koaliciju Pokrenimo Srbiju, Nikolić je istakao da SNS nudi bolju ideju, te da je apsolutno spreman da preuzme odgovornost, jer su ga do sada, kako je rekao, pobeđivali lošiji.

"Pravimo se da ne vidimo da su sve fabrike zatvorene, da nema kriminalaca, a najviše ih je u vlasti i ja vas zbog vaše dece molim da ne dozvolite da vas sada pobede", istakao je lider SNS.

Dugujem vam da živite bolje, rekao je Nikolić, koji je izrazio nadu da će njegova koalicija, ukoliko dođe na vlast, biti zapamćena po tome što će građani živeti mnogo bolje.

autor: MP izvor: Tanjug
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 22.11.2012, 10:59h Slobodan

    Da na rukovodecim fukcijama nisu potavljali svoje ljude u vrteskipa i u policiji nebi se kriminal toliko epidemioloski prosirio u sve svere.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side