20.01.2018 Beograd

Širi se novi opasan trend, oglasio se i YouTube: Brisaćemo snimke

Širi se novi opasan trend, oglasio se i YouTube: Brisaćemo snimke Foto: prtscr ytb
Najnoviji trend koji se proširio među tinejdžerima zove se "Tide Pod Challenge". U pitanju su snimci žvakanja paketića tečnog deterdženta, koje tinejdžeri objavljuju na YouTubeu.

YouTube je objavio da će sve video-snimke takve vrste brisati jer podstiču mlade na opasne aktivnosti, prenosi Dejli mejl. 

"YouTubeova pravila zabranjuju sadržaj čija je namera podsticanje opasnih aktivnosti koje nose rizik telesnih povreda. Radimo na brzom uklanjanju označenih snimkaka koji krše naša pravila", objavio je YouTube. 

En Meri Berkl, predsednica američke komisije za bezbednost potrošača, navodi da konzumacija deterdženta može da prouzrokuje smrt. 
YouTube je objavio da će sve video-snimke takve vrste brisati jer podstiču mlade na opasne aktivnosti, prenosi Dejli mejl. "YouTubeova pravila zabranjuju sadržaj čija je namera podsticanje opasnih aktivnosti koje nose rizik telesnih povreda. Radimo na brzom uklanjanju označenih snimkaka koji krše naša pravila", objavio je YouTube. En Meri Berkl, predsednica američke komisije za bezbednost potrošača, navodi da konzumacija deterdženta može da prouzrokuje smrt. "Ovaj trend počeo je kao šala na internetu, a sada je otišao predaleko", Berkl.
"Ovaj trend počeo je kao šala na internetu, a sada je otišao predaleko", Berkl.

autor: AP izvor: B92
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
NASLOVI
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side