Šta sve možete sa pivom...
08.10.2015 Beograd

Šta sve možete sa pivom...

Šta sve možete sa pivom...
Pivo je odlično u uklanjanju tvrdokorne prljavštine, pa ako vam je nestalo hemikalija, a mrzi vas da skoknete do prodavnice, prospite malo omiljenog napitka, sačekajte minut i očistite.

Iznenadite lepšu polovinu tako što ćete njen zlatni nakit staviti u posudu natopljenu svetlim pivom. Kada malo odstoji, a kiselina učini svoje, očistite zlato čistom krpom.

Mnogi kuvari tvrde da ćete najbolji roštilj dobiti ako pre toga marinirate meso u pivu. Ali, njegova upotreba se ne završava u kuhinji. Ostavite otvorene flaše ili limenke preko noći u bašti i ujutru će vas sačekati puževi, muve i ostali insekti koje privlači miris. Ako cveće u saksijama deluje bolesno, probajte da ga oporavite sa malo negaziranog piva. Ječam i šećer trebalo bi da pomognu u kultivisanju zemlje.

Negazirano pivo odlično je i za održavanje nameštaja od drveta kom vraća boju. Umočite krpu u malo negaziranog piva, zatim prebrišite čistom i dobićete efekat ispolirane površine.

I na kraju, kad ste očistili kuću i spremili meso, očistite lice jer su ječam i drugi sastojci piva odlični za piling kože.

autor: VV izvor: Novosti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
NASLOVI
Zlatiborac
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side