08.07.2013 Beograd

Šta žena treba da traži u muškarcu

Šta žena treba da traži u muškarcu Ilustracija (sxc.hu)
Žene koje traže onog pravog moraju dobro da uključite radare i pripaze na kvalitete koje on ima.

Jasno je da gotovo svaka žena ima sliku o tome kako bi trebalo da izgleda savršen partner, a očekivanja zavise od pojedinaca.

Ipak, ovih osam osobina po mišljenju većine žena treba da ima svaki muškarac.

Vernost

Vernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca premda je to teško predvideti, posebno ako se uzmu u obzir rezultati ankete koja pokazuje da je čak 60 odsto muškaraca barem jednom prevarilo svoje partnerke. Rešenje je u seksu. Naime, muškarci varaju kada im je loš seks u odnosu. Ako budete imali kvalitetan seksualni odnos, ne morate da brinete za njegovu vernost.

Poštenje

Takvi muškarci su vrlo cenjeni i to je vrlo važna osobina. Ima li ovu karakteristiku znači da drži do svoje reči i do svojih djela. Osim toga, ova osobina pokazuje i da imate hrabrog muškarca pored sebe.

Džentlmen

Svaki pravi muškarac treba biti pristojan, uljudan, obziran i pažljiv prema ženskim potrebama. Nema izgovora da muškarac ne bude gospodin, posebno kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Neposrednost

Pravi muškarac neće izbegavati odgovore već će učestvovati u razgovoru i gledati vas pravo u oči dok pričate, što znači da je zaista zainteresovan za ono što želite da kažete.

Iskrenost

Pošten muškarac će reći istinu, a ne ono što biste želeli da čujete. Istina katkad može da povredi, ali i to je bolje nego pored sebe imati partnera koji vas puni lažima.

Zrelost

To znači da je u stanju da se brine o sebi te da problemima pristupa smireno i odraslo. On ne mora da bude bogat, ali će znati kako da zaradi i raspodijeliti novac.

Samouverenost

Dobar muškarac veruje u sebe i zna koje su mu granice. Samouverenost vam je i pokazatelj da će ostati veran sebi i teško da će se promeniti i iznenaditi vas nečim negativnim. Samopouzdanje čini čovjeka sretnim, pa ćete izbeći da neprestano preispituje sebe i ostale.

Pozitivan stav

Takav stav je pokazatelj da je čovek zadovoljan svojim životom. Takvi ljudi se više smeu, a i u stanju su nasmejati i oraspoložiti osobe oko sebe. Muškarca s pozitivnim stavom ćete prepoznati po tome što je optimista i traži dobro u svemu, za razliku od onih s negativnim stavom koji u svemu vide nešto loše i neprestano se žale.

izvor: Magazin.net/Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 03. septembra Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 03. septembra

  Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 03. septembra piše astrolog Vladimir Vlajić.

 • Zevanje je zarazno i među vukovima Zevanje je zarazno i među vukovima

  Zarazno zevanje nije fenomen koji se vezuje samo za ljude već i za šimpanze, babune, pse, a odnedavno je ustanovljeno da su i vukovi skloni grupnom zevanju, što ukazuje da i životinje znaju za empatiju.

 • Al Paćino: Rano je za penziju Al Paćino: Rano je za penziju

  Američki glumac Al Paćino, junak dva filma koji će biti prikazani na ovogodišnjoj Mostri u Veneciji, izjavio je danas da još nije spreman da završi filmsku karijeru.

 • Svi su na odmoru, a vi radite: Kako ostati koncentrisan? Svi su na odmoru, a vi radite: Kako ostati koncentrisan?

  Veoma je teško ostati motivisan na poslu kada je većina vaših kolega bila, jeste ili se priprema za odlazak na godišnji odmor, a vi ste ostali 'zakucani' za svoj radni sto. Vreme je idealno, priroda vas mami i vi sve teže obavljate i najjednostavnije zadatke. Možda vam saveti psihologa mogu pomoći da lakše prebrodite leto na poslu.

 • Septembar je najopušteniji mesec u godini? Septembar je najopušteniji mesec u godini?

  Zavalite se u svoje fotelje, podignite noge na sto i opustite se, jer sledi septembar - najopušteniji mesec u godini, kažu naučnici.

 • U Ćupriji održana 7. Crevarijada (FOTO) U Ćupriji održana 7. Crevarijada (FOTO)

  Pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Ćuprija, danas je u ovom gradu održana turističko privredna manifestacija Crevarijada.

 • Nušić je bio veliki vizionar Nušić je bio veliki vizionar

  Nušićijada je najkompleksija kulturna manifestacja koja se bavi likom i delom Branislava Nušića, a on je bio veliki vizionar, ocenio je večeras za Tanjug njegov praunuk i upravitelj "Nušić Fondacije" Nebojša Nušić.

 • Burek - od ukusa vanile do jagnjetine (FOTO) Burek - od ukusa vanile do jagnjetine (FOTO)

  Burek sa vanilom, spanaćem ili mesom, kao i jagnjetinom, uvijače sa sirom i mesom - samo su neki od specijaliteta koje na 12. Buregdžijadi majstori ovog zanata nude Nišlijama na devet štandova.

 • Ovako su govorile naše bake Ovako su govorile naše bake

  Milion saveta koje ste dobili od vaših baka i danas imaju težinu. Donosimo vam sve narodne lekove i korisne savete koje ste dobijali od baka, a koje su i danas tačne.

 • "Ledeni izazov" probio prag od 100 miliona dolara "Ledeni izazov" probio prag od 100 miliona dolara

  Zahvaljujući viralnom hitu polivanja hladnom vodom, dosad je prikupljeno više od 100 miliona dolara za borbu protiv Lu Gerigove bolesti (ALS), saopštili su danas organizatori.

 • Kako su strani mediji videli ovogodišnji EXIT Kako su strani mediji videli ovogodišnji EXIT

  Za Exit avanturu koja je bila održana u julu ove godine u Novom Sadu i na plaži Jaz u Crnoj Gori, bio je akreditovan rekordni broj od 1.399 novinara iz celog sveta koji su izuzetno pohvalno izveštavali o novosadskom Exitu i Sea Dance festivalu na Jazu.

Preporuke prijatelja
Nedeljni horoskop
NASLOVI
Medija centar Tanjug
Android NM