08.07.2013 Beograd

Šta žena treba da traži u muškarcu

Šta žena treba da traži u muškarcu Ilustracija (sxc.hu)
Žene koje traže onog pravog moraju dobro da uključite radare i pripaze na kvalitete koje on ima.

Jasno je da gotovo svaka žena ima sliku o tome kako bi trebalo da izgleda savršen partner, a očekivanja zavise od pojedinaca.

Ipak, ovih osam osobina po mišljenju većine žena treba da ima svaki muškarac.

Vernost

Vernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca premda je to teško predvideti, posebno ako se uzmu u obzir rezultati ankete koja pokazuje da je čak 60 odsto muškaraca barem jednom prevarilo svoje partnerke. Rešenje je u seksu. Naime, muškarci varaju kada im je loš seks u odnosu. Ako budete imali kvalitetan seksualni odnos, ne morate da brinete za njegovu vernost.

Poštenje

Takvi muškarci su vrlo cenjeni i to je vrlo važna osobina. Ima li ovu karakteristiku znači da drži do svoje reči i do svojih djela. Osim toga, ova osobina pokazuje i da imate hrabrog muškarca pored sebe.

Džentlmen

Svaki pravi muškarac treba biti pristojan, uljudan, obziran i pažljiv prema ženskim potrebama. Nema izgovora da muškarac ne bude gospodin, posebno kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Neposrednost

Pravi muškarac neće izbegavati odgovore već će učestvovati u razgovoru i gledati vas pravo u oči dok pričate, što znači da je zaista zainteresovan za ono što želite da kažete.

Iskrenost

Pošten muškarac će reći istinu, a ne ono što biste želeli da čujete. Istina katkad može da povredi, ali i to je bolje nego pored sebe imati partnera koji vas puni lažima.

Zrelost

To znači da je u stanju da se brine o sebi te da problemima pristupa smireno i odraslo. On ne mora da bude bogat, ali će znati kako da zaradi i raspodijeliti novac.

Samouverenost

Dobar muškarac veruje u sebe i zna koje su mu granice. Samouverenost vam je i pokazatelj da će ostati veran sebi i teško da će se promeniti i iznenaditi vas nečim negativnim. Samopouzdanje čini čovjeka sretnim, pa ćete izbeći da neprestano preispituje sebe i ostale.

Pozitivan stav

Takav stav je pokazatelj da je čovek zadovoljan svojim životom. Takvi ljudi se više smeu, a i u stanju su nasmejati i oraspoložiti osobe oko sebe. Muškarca s pozitivnim stavom ćete prepoznati po tome što je optimista i traži dobro u svemu, za razliku od onih s negativnim stavom koji u svemu vide nešto loše i neprestano se žale.

izvor: Magazin.net/Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Brazilke najlepše, Srpkinje šeste na listi Brazilke najlepše, Srpkinje šeste na listi

  Srbija je na šestom mestu liste država sa najlepšim ženama.

 • Kragujevac: Pronađeno 11 retkih gljiva sa evropske Crvene liste Kragujevac: Pronađeno 11 retkih gljiva sa evropske Crvene liste

  Članovi Gljivarskog društva Šumadije pronašli su u okolini Kragujevca retke vrste gljiva koje su na evropskoj Crvenoj listi 33 najređih i najugroženjih vrsta, izjavio je danas Tanjugu predsednik tog društva Nenad Milosavljević.

 • Mlečni put će "progutati" Andromeda Mlečni put će "progutati" Andromeda

  Mlečni put postaće žrtva “galaktičkog kanibalizma” kada ga smaže njegova komšinica Andromeda. Ipak, to će se dogoditi tek za pet milijardi godina, kažu naučnici.

 • Italijanski reditelj: Šeron Stoun je nemoguća Italijanski reditelj: Šeron Stoun je nemoguća

  Italijanski reditelj Pupi Avati je želeo da glumica Šeron Stoun igra u njegovom novom filmu 'Zlatni dečak' ali ono što nije znao je koliko će biti teško da s njom sarađuje.

 • TV serije koje su obeležile 90-e (VIDEO) TV serije koje su obeležile 90-e (VIDEO)

  Devedesete godine prošlog veka su bile 'era' TV serija koje su definisale celo jedno razdoblje i snažno uticale na modu, muziku i, ukratko, na način života.

 • Kako ste proveli poslednjih 40 minuta? Kako ste proveli poslednjih 40 minuta?

  Poslušajmo savet obrazovnog konsultanta Vejna K. Džonsona i zapitajmo se - kako smo mi proveli poslednjih 40 minuta? Da li smo bili produktivni? Jesmo li korisno utrošili svoje dragoceno vreme? Vrednujemo li svaki minut na pravi način...

 • Muzičari koji su napisali svoju najbolju muziku posle 65. Muzičari koji su napisali svoju najbolju muziku posle 65.

  Povodom objavljivanja najnovijeg albuma Leonarda Koena, koji je proslavljeni kanadski muzičar snimio u trenutku kada je zakoračio u devetu deceniju, londonski list "Gardijan" napravio je listu muzičara koji su potkraj života svetu podarili odličnu muziku.

 • Reditelj Borut Šeparović otvorio 48. Bitef Reditelj Borut Šeparović otvorio 48. Bitef

  Međunarodni pozorišni festival 48. Bitef otvorio je večeras u Domu omladine Beograda poznati hrvatski reditelj Borut Šeparović, dobitnik Specijalne nagrade na prošlogodišnjem, 47. Bitefu, za predstavu "55 +" u izvođenju trupe "Montažstroj" iz Zagreba.

 • Dosada podstiče kreativnost Dosada podstiče kreativnost

  Kad ste bili mali, želeli ste da budete pilot ili vatrogasac, a sada ste zaglavili na poslu koji se sastoji od niza besmislenih i nimalo uzbudljivih radnji? Ne brinite, nova studija dokazala je da dosada utiče na ljude da budu kreativniji.

 • Obim struka otkriva bolesti Obim struka otkriva bolesti

  Obim struka veći od 80 centimetara za žene, i 94 za muškarce, jedan je od faktora rizika za nastanak premetaboličkog sindroma, stanja koje prethodi metaboličkom sindromu

 • Šta neke ljude čini pesimističnijim od ostalih? Šta neke ljude čini pesimističnijim od ostalih?

  Ako vam je teško da pronalazite svetle strane života, a čaša vam je uvek polu prazna, možda je za to kriva vaša lateralna habenula

Preporuke prijatelja
Nedeljni horoskop
NASLOVI
Medija centar Tanjug
Android NM