08.07.2013 Beograd

Šta žena treba da traži u muškarcu

Šta žena treba da traži u muškarcu Ilustracija (sxc.hu)
Žene koje traže onog pravog moraju dobro da uključite radare i pripaze na kvalitete koje on ima.

Jasno je da gotovo svaka žena ima sliku o tome kako bi trebalo da izgleda savršen partner, a očekivanja zavise od pojedinaca.

Ipak, ovih osam osobina po mišljenju većine žena treba da ima svaki muškarac.

Vernost

Vernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca premda je to teško predvideti, posebno ako se uzmu u obzir rezultati ankete koja pokazuje da je čak 60 odsto muškaraca barem jednom prevarilo svoje partnerke. Rešenje je u seksu. Naime, muškarci varaju kada im je loš seks u odnosu. Ako budete imali kvalitetan seksualni odnos, ne morate da brinete za njegovu vernost.

Poštenje

Takvi muškarci su vrlo cenjeni i to je vrlo važna osobina. Ima li ovu karakteristiku znači da drži do svoje reči i do svojih djela. Osim toga, ova osobina pokazuje i da imate hrabrog muškarca pored sebe.

Džentlmen

Svaki pravi muškarac treba biti pristojan, uljudan, obziran i pažljiv prema ženskim potrebama. Nema izgovora da muškarac ne bude gospodin, posebno kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Neposrednost

Pravi muškarac neće izbegavati odgovore već će učestvovati u razgovoru i gledati vas pravo u oči dok pričate, što znači da je zaista zainteresovan za ono što želite da kažete.

Iskrenost

Pošten muškarac će reći istinu, a ne ono što biste želeli da čujete. Istina katkad može da povredi, ali i to je bolje nego pored sebe imati partnera koji vas puni lažima.

Zrelost

To znači da je u stanju da se brine o sebi te da problemima pristupa smireno i odraslo. On ne mora da bude bogat, ali će znati kako da zaradi i raspodijeliti novac.

Samouverenost

Dobar muškarac veruje u sebe i zna koje su mu granice. Samouverenost vam je i pokazatelj da će ostati veran sebi i teško da će se promeniti i iznenaditi vas nečim negativnim. Samopouzdanje čini čovjeka sretnim, pa ćete izbeći da neprestano preispituje sebe i ostale.

Pozitivan stav

Takav stav je pokazatelj da je čovek zadovoljan svojim životom. Takvi ljudi se više smeu, a i u stanju su nasmejati i oraspoložiti osobe oko sebe. Muškarca s pozitivnim stavom ćete prepoznati po tome što je optimista i traži dobro u svemu, za razliku od onih s negativnim stavom koji u svemu vide nešto loše i neprestano se žale.

izvor: Magazin.net/Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • "Najbolje vinarije ex-YU" - kakva je ovdašnja vinska ponuda "Najbolje vinarije ex-YU" - kakva je ovdašnja vinska ponuda

  U knjizi "Najbolje vinarije ex-Yu“ prikazana je selekcija najboljih vinarija iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije, sa idejom da prikaže bogatstvo ovdašnje vinske scene.

 • Spektakularan pogled u zastrašujuću dubinu vulkana Spektakularan pogled u zastrašujuću dubinu vulkana

  Vulkan na ostrvu Vanuatu u južnom delu Pacifika, oko 1.750 kilometara severno od Australije, koji inače ima još dvadesetak aktivnih vulkana, posetila je snimateljska i istraživačka ekipa National Geographica koja je uz pomoć drona snimila samu unutrašnjost Marum kratera.

 • Javne ličnosti kao bibliotekari 23. aprila Javne ličnosti kao bibliotekari 23. aprila

  Svetski dan knjige biće u četvrtak, 23. aprila, u Biblioteci grada Beograda obeležen tradicionalnom akcijom "Svi smo u biblioteci!“ kojom se populariše bibliotečka delatnost, knjiga i čitanje, a u kojoj će "raditi" poznate ličnosti.

 • Crni luk jača imunitet Crni luk jača imunitet

  Zaboravite na miris crnog luka i umesto toga razmišljajte o blagodetima ovog povrća. Veliki čistač organizma može da vas učini zdravijim i poletnijim, a da ne mrdnete iz kreveta. Kako? Tako što ćete ga iseckati na veće kolutove, staviti na stopala, obuti čarape i tako prespavati.

 • Zašto mačkama ne treba trajno odstranjivati nokte? Zašto mačkama ne treba trajno odstranjivati nokte?

  Mnogi smatraju da je trajno uklanjanje noktiju kod mačaka potpuno opravdano. Zapravo, to je bolno, neprirodno i vrlo traumatično iskustvo za samu životinju. Pročitajte zašto nikada ne bi trebalo da razmatrate ovaj postupak.

 • Sara Džesika Parker u novoj seriji Sara Džesika Parker u novoj seriji

  Američka glumica Sara Džesika Parker, poznata kao Keri Bredšou u seriji "Seksi i grad", glumiće u novoj seriji "Razvod" američke televizijske mreže Ejč-Bi-O (HBO), prenose danas američki tabloidi.

 • Sedam malih navika koje će vam promeniti život Sedam malih navika koje će vam promeniti život

  Na internet stranici Quora, na kojoj korisnici postavljaju pitanja i odgovaraju, jedan korisnik je upitao koje su dobre male navike koje mogu da se praktikuju svakog dana. Među objavljenim odgovorima kao najpopularniji izdvojio se onaj Rizwana Aseema koji je preneo Huffington Post.

 • Pivo za žene koje podmlađuje Pivo za žene koje podmlađuje

  Novo japansko pivo Precious, prema reklami s kojom je predstavljeno javnosti, namenjeno je ženama, jer navodno zateže kožu i korisnika čini - mlađim i lepšim.

 • Kevin Spejsi u reklami za Reno (VIDEO) Kevin Spejsi u reklami za Reno (VIDEO)

  U poslednje vreme proizvođači automobila sve češće angažuju filmske zvezde kako bi zainteresovali širi auditorijum za svoje modele.

 • Zebre galopirale ulicama Brisela (VIDEO) Zebre galopirale ulicama Brisela (VIDEO)

  Četiri zebre, koje su pobegle sa jedne farme, izazvale su danas haos u Briselu.

Preporuke prijatelja
vlajic astro
Nedeljni horoskop
NASLOVI
Fonet web tv Tanjug
Android NM