08.07.2013 Beograd

Šta žena treba da traži u muškarcu

Šta žena treba da traži u muškarcu Ilustracija (sxc.hu)
Žene koje traže onog pravog moraju dobro da uključite radare i pripaze na kvalitete koje on ima.

Jasno je da gotovo svaka žena ima sliku o tome kako bi trebalo da izgleda savršen partner, a očekivanja zavise od pojedinaca.

Ipak, ovih osam osobina po mišljenju većine žena treba da ima svaki muškarac.

Vernost

Vernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca premda je to teško predvideti, posebno ako se uzmu u obzir rezultati ankete koja pokazuje da je čak 60 odsto muškaraca barem jednom prevarilo svoje partnerke. Rešenje je u seksu. Naime, muškarci varaju kada im je loš seks u odnosu. Ako budete imali kvalitetan seksualni odnos, ne morate da brinete za njegovu vernost.

Poštenje

Takvi muškarci su vrlo cenjeni i to je vrlo važna osobina. Ima li ovu karakteristiku znači da drži do svoje reči i do svojih djela. Osim toga, ova osobina pokazuje i da imate hrabrog muškarca pored sebe.

Džentlmen

Svaki pravi muškarac treba biti pristojan, uljudan, obziran i pažljiv prema ženskim potrebama. Nema izgovora da muškarac ne bude gospodin, posebno kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Neposrednost

Pravi muškarac neće izbegavati odgovore već će učestvovati u razgovoru i gledati vas pravo u oči dok pričate, što znači da je zaista zainteresovan za ono što želite da kažete.

Iskrenost

Pošten muškarac će reći istinu, a ne ono što biste želeli da čujete. Istina katkad može da povredi, ali i to je bolje nego pored sebe imati partnera koji vas puni lažima.

Zrelost

To znači da je u stanju da se brine o sebi te da problemima pristupa smireno i odraslo. On ne mora da bude bogat, ali će znati kako da zaradi i raspodijeliti novac.

Samouverenost

Dobar muškarac veruje u sebe i zna koje su mu granice. Samouverenost vam je i pokazatelj da će ostati veran sebi i teško da će se promeniti i iznenaditi vas nečim negativnim. Samopouzdanje čini čovjeka sretnim, pa ćete izbeći da neprestano preispituje sebe i ostale.

Pozitivan stav

Takav stav je pokazatelj da je čovek zadovoljan svojim životom. Takvi ljudi se više smeu, a i u stanju su nasmejati i oraspoložiti osobe oko sebe. Muškarca s pozitivnim stavom ćete prepoznati po tome što je optimista i traži dobro u svemu, za razliku od onih s negativnim stavom koji u svemu vide nešto loše i neprestano se žale.

izvor: Magazin.net/Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Gledanje 3D filmova pospešuje rad mozga Gledanje 3D filmova pospešuje rad mozga

  Britanski naučnici tvrde da bi posebno hirurzi, bokseri i teniski igrači trebalo da gledaju filmove u 3D formatu pre nego što se suoče sa nekim teškim izazovom.

 • Figure sećanja - nova postavka u Kući cveća Figure sećanja - nova postavka u Kući cveća

  Izložba "Figure sećanja", kojom se obeležava 35 godina od smrti Josipa Broza Tita i 70 godina od prvog štafetnog trčanja, povodom proslave njegovog rođendana i Dana mladosti, biće otvorena u ponedeljak, 25. maja. Izložba je napravljena sa idejom da prikaže mehanizme kolektivnog sećanja i na inovativan način interpretira muzejski fond, arhivsku građu i dokumentarni video materijal, povezujući ga sa savremenim trenutkom.

 • Žerar Depardije: O Putinu, Ukrajini, Rusiji... Žerar Depardije: O Putinu, Ukrajini, Rusiji...

  Popularni francuski glumac Žerar Depardije, koji u Kanu predstavlja svoj najnoviji film "Valley of Love" (Dolina ljubavi), u kom igra sa svojom ne manje slavnom zemljakinjom Izabel Iper, trudio se da ne izazove kontroverzu odgovarajući na pitanja novinara o Ukrajini i Rusiji, ali nije mogao da odoli, a da ne pohvali svog dobrog prijatelja, ruskog predsednika Vladimira Putina.

 • Pokušao da napravi selfi a dobio slonfi! (FOTO) Pokušao da napravi selfi a dobio slonfi! (FOTO)

  Prilikom posete azila za slonove na jugu Tajlanda, kanadski student Kristijan Leblank poželeo je da napravi selfi sa jednom od ovih veličanstvenih životinja.

 • Džejn Fonda: Greške nas čine onim što jesmo a ne uspesi Džejn Fonda: Greške nas čine onim što jesmo a ne uspesi

  Holivudska zvezda Džejn Fonda izjavila je u Kanu, gde je predstavila film "Youth" (Mladost) Paola Sorentina, u kom igra jednu od glavnih uloga, da se ne boji starosti i da je plastičnom hirurgijom sebi kupila 10 godina.

 • Obeležen 100. rođendan akademika Branka Ćopića Obeležen 100. rođendan akademika Branka Ćopića

  Srpska akademija nauka i umetnosti danas je u svojoj svečanoj sali obeležila stoti rođendan akademika, pisca i pesnika Branka Ćopića (1915-1984).

 • Hladnoća u svetu odnosi oko 20 puta više zivota od vrućine Hladnoća u svetu odnosi oko 20 puta više zivota od vrućine

  Hladnoća u svetu odnosi oko 20 puta više života od vrućine, pokazuje istraživanje objavljeno u stručnom časopisu "Lanset".

 • Takmičarska selekcija Kana podelila kritičare Takmičarska selekcija Kana podelila kritičare

  Filmski festival u Kanu približava se završetku, a filmovi koji su do sada prikazani u takmičarskom programu podelili su kritičare.

 • Par dinja prodat na aukciji u Japanu za 12.400 dolara Par dinja prodat na aukciji u Japanu za 12.400 dolara

  Par prvoklasnih dinja prodat je za neverovatnih 1,5 miliona jena (12.400 dolara) na aukciji u Japanu.

 • Plankton - taj čudesni morski svet Plankton - taj čudesni morski svet

  Čitav jedan raznoliki svet otkriven je u planktonu - mikroskopski sitnim biljnim i životinskim organizmima, koji predstavljaju omiljenu hranu kitova i glavni izvor kiseonika na zemlji, tvrde naučnici.

Preporuke prijatelja
vlajic astro
Nedeljni horoskop
NASLOVI
Medija centar Tanjug
Android NM