08.07.2013 Beograd

Šta žena treba da traži u muškarcu

Šta žena treba da traži u muškarcu Ilustracija (sxc.hu)
Žene koje traže onog pravog moraju dobro da uključite radare i pripaze na kvalitete koje on ima.

Jasno je da gotovo svaka žena ima sliku o tome kako bi trebalo da izgleda savršen partner, a očekivanja zavise od pojedinaca.

Ipak, ovih osam osobina po mišljenju većine žena treba da ima svaki muškarac.

Vernost

Vernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca premda je to teško predvideti, posebno ako se uzmu u obzir rezultati ankete koja pokazuje da je čak 60 odsto muškaraca barem jednom prevarilo svoje partnerke. Rešenje je u seksu. Naime, muškarci varaju kada im je loš seks u odnosu. Ako budete imali kvalitetan seksualni odnos, ne morate da brinete za njegovu vernost.

Poštenje

Takvi muškarci su vrlo cenjeni i to je vrlo važna osobina. Ima li ovu karakteristiku znači da drži do svoje reči i do svojih djela. Osim toga, ova osobina pokazuje i da imate hrabrog muškarca pored sebe.

Džentlmen

Svaki pravi muškarac treba biti pristojan, uljudan, obziran i pažljiv prema ženskim potrebama. Nema izgovora da muškarac ne bude gospodin, posebno kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Neposrednost

Pravi muškarac neće izbegavati odgovore već će učestvovati u razgovoru i gledati vas pravo u oči dok pričate, što znači da je zaista zainteresovan za ono što želite da kažete.

Iskrenost

Pošten muškarac će reći istinu, a ne ono što biste želeli da čujete. Istina katkad može da povredi, ali i to je bolje nego pored sebe imati partnera koji vas puni lažima.

Zrelost

To znači da je u stanju da se brine o sebi te da problemima pristupa smireno i odraslo. On ne mora da bude bogat, ali će znati kako da zaradi i raspodijeliti novac.

Samouverenost

Dobar muškarac veruje u sebe i zna koje su mu granice. Samouverenost vam je i pokazatelj da će ostati veran sebi i teško da će se promeniti i iznenaditi vas nečim negativnim. Samopouzdanje čini čovjeka sretnim, pa ćete izbeći da neprestano preispituje sebe i ostale.

Pozitivan stav

Takav stav je pokazatelj da je čovek zadovoljan svojim životom. Takvi ljudi se više smeu, a i u stanju su nasmejati i oraspoložiti osobe oko sebe. Muškarca s pozitivnim stavom ćete prepoznati po tome što je optimista i traži dobro u svemu, za razliku od onih s negativnim stavom koji u svemu vide nešto loše i neprestano se žale.

izvor: Magazin.net/Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • NASA objavila dokaze o aktivnosti na Jupiterovom mesecu NASA objavila dokaze o aktivnosti na Jupiterovom mesecu

  Američka svemirska agencija, objavila je večeras neke “iznenađujuće dokaze o aktivnosti” na Jupiterovom najvećem mesecu.

 • Piće posle koga nema mamurluka Piće posle koga nema mamurluka

  Mamurluk posle uzbudljive noći mogao bi uskoro da bude stvar prošlosti, i to zahvaljujući nauci. Supstanca po imenu alkosint moglo bi da bude vaše novo omiljeno piće, pošto ima isto dejstvo alkohola, ali bez štetnih posledica.

 • Najčešće varamo u 39. godini Najčešće varamo u 39. godini

  Neverstvo je jedan od najtežih udaraca za ljubavnu vezu, a u određenom životnom dobu dva puta smo više skloni preljubi

 • Greška prilikom pranja zuba koja poništava dejstvo paste Greška prilikom pranja zuba koja poništava dejstvo paste

  Nekad se dogodi da nam nešto što radimo s najboljom namerom zapravo našteti, a jedna takva situacija događa se kod pranja zuba. Stomatolozi upozoravaju šta nikako ne bismo smeli da radimo dok peremo zube jer time poništavamo dejstvo zubne paste.

 • Platio lečenje psa kog je nenamerno povredio Platio lečenje psa kog je nenamerno povredio

  Belka je napušteni pas iz beogradskog naselja Banjica. Od kada se rodila je na ulici, tamo spava i jede po svim vremenskim uslovima. Prednja leva šapa oduvek joj je bila nefunkcionalna, takva se rodia, ali je sa tim nedostatkom naučila da živi i normalno se kreće.

 • Kompliment koji žene najviše vole da čuju Kompliment koji žene najviše vole da čuju

  Jedno britansko istraživanje pokazalo je koji kompliment ženama najviše prija.

 • Zakonom zaštićen kit pronađen mrtav u ribarskoj mreži Zakonom zaštićen kit pronađen mrtav u ribarskoj mreži

  Ženka glatkog kita dugačka 13 metara pronađena je mrtva u ribarskoj mreži na obali u Mejnu, posle čega su američke vlasti pokrenule istragu.

 • Zašto kažemo "ostavljen na cedilu" i šta znače "krokodilske suze"? Zašto kažemo "ostavljen na cedilu" i šta znače "krokodilske suze"?

  Fraze mogu da se objasne na mnogo različitih načina, ali naše viceve ili izraze poput "smeje se kao lud na brašno" teško da može da razume neki stranac.

 • Čak i pande mogu biti siledžije (VIDEO) Čak i pande mogu biti siledžije (VIDEO)

  Nesrećna pandica pala je sa stabla, ali mala uteha joj je bila to što je sa sobom ponela granu s koje je jela – barem dok ostale pande nisu došle do nje.

 • Umesto kazne, ova škola neposlušnim učenicima nudi nešto sasvim drugo Umesto kazne, ova škola neposlušnim učenicima nudi nešto sasvim drugo

  Zamislite da radite u školi i da je neki učenik neposlušan i ometa nastavu? Šta biste uradili? Sigurno biste ga poslali u ćošak ili , kako to već izgleda u stranim serijama, neku prostoriju bez ičeg zanimljivog da sedi u miru i tišini kako bi razmišljao o svojim postupcima. No ako ste ikada bili u takvoj kazni, onda znate da ona ne deluje.

 • Da li nam je zaista bolje bez glutena? Da li nam je zaista bolje bez glutena?

  U poslednje vreme dosta se govori o problemima koje gluten izaziva u ljudskom organizmu. Shodno tome, sve vište je saveta da se on izbaci iz svakodnevne upotrebe, a i pozitivnih iskustava nakon sprovođenja ove odluke. Ako se pitate da li je osetljivost na ovu materiju sve češća, evo odgoora:

 • Kako slati poruke sa WhatsAppa bez interneta Kako slati poruke sa WhatsAppa bez interneta

  Jeste li znali da se popularna aplikacija WhatsApp može koristiti i bez korišćenja internet veze? Ako niste, onda je vreme da saznate kako ostati u kontaktu sa svojim bližnjima koristeći ovu aplikaciju čak i kad nemate mogućnost povezivanja na internet.

Preporuke prijatelja
vlajic astro
Nedeljni horoskop
NASLOVI
Medija centar Novinska agencija Beta
Android NM