08.07.2013 Beograd

Šta žena treba da traži u muškarcu

Šta žena treba da traži u muškarcu Ilustracija (sxc.hu)
Žene koje traže onog pravog moraju dobro da uključite radare i pripaze na kvalitete koje on ima.

Jasno je da gotovo svaka žena ima sliku o tome kako bi trebalo da izgleda savršen partner, a očekivanja zavise od pojedinaca.

Ipak, ovih osam osobina po mišljenju većine žena treba da ima svaki muškarac.

Vernost

Vernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca premda je to teško predvideti, posebno ako se uzmu u obzir rezultati ankete koja pokazuje da je čak 60 odsto muškaraca barem jednom prevarilo svoje partnerke. Rešenje je u seksu. Naime, muškarci varaju kada im je loš seks u odnosu. Ako budete imali kvalitetan seksualni odnos, ne morate da brinete za njegovu vernost.

Poštenje

Takvi muškarci su vrlo cenjeni i to je vrlo važna osobina. Ima li ovu karakteristiku znači da drži do svoje reči i do svojih djela. Osim toga, ova osobina pokazuje i da imate hrabrog muškarca pored sebe.

Džentlmen

Svaki pravi muškarac treba biti pristojan, uljudan, obziran i pažljiv prema ženskim potrebama. Nema izgovora da muškarac ne bude gospodin, posebno kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Neposrednost

Pravi muškarac neće izbegavati odgovore već će učestvovati u razgovoru i gledati vas pravo u oči dok pričate, što znači da je zaista zainteresovan za ono što želite da kažete.

Iskrenost

Pošten muškarac će reći istinu, a ne ono što biste želeli da čujete. Istina katkad može da povredi, ali i to je bolje nego pored sebe imati partnera koji vas puni lažima.

Zrelost

To znači da je u stanju da se brine o sebi te da problemima pristupa smireno i odraslo. On ne mora da bude bogat, ali će znati kako da zaradi i raspodijeliti novac.

Samouverenost

Dobar muškarac veruje u sebe i zna koje su mu granice. Samouverenost vam je i pokazatelj da će ostati veran sebi i teško da će se promeniti i iznenaditi vas nečim negativnim. Samopouzdanje čini čovjeka sretnim, pa ćete izbeći da neprestano preispituje sebe i ostale.

Pozitivan stav

Takav stav je pokazatelj da je čovek zadovoljan svojim životom. Takvi ljudi se više smeu, a i u stanju su nasmejati i oraspoložiti osobe oko sebe. Muškarca s pozitivnim stavom ćete prepoznati po tome što je optimista i traži dobro u svemu, za razliku od onih s negativnim stavom koji u svemu vide nešto loše i neprestano se žale.

izvor: Magazin.net/Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Nedeljni horoskop
Pročitajte i...
 • Kako žene svakodnevno trpe zlostavljanje (VIDEO) Kako žene svakodnevno trpe zlostavljanje (VIDEO)

  Šošana Roberts (24) sa Univerziteta Kuctaun u Pensilvaniji snimila je skrivenom kamerom svoju šetnju Menhetnom kako bi pokazala koliko zapravo žene verbalnog zlostavljanja trpe svakodnevno.

 • Kako da se rešimo bolova u vratu? Kako da se rešimo bolova u vratu?

  Muke sa bolnim i ukočenim vratom ne treba ignorisati iako znamo da je to "sve zbog kompjutera". Bol koji se širi ka lopaticama i ramenima, poznatiji kao cervikalni sindrom, muči veliki deo populacije. Uzroci ovih tegoba mogu da budu veoma različiti, ali se izdvajaju dve grupe - zbog dugotrajnog prinudnog položaja i onaj kod prirodnih degenerativnih promena koje dolaze sa starenjem.

 • Kijanu Rivs u novom filmu Tanje Veksler Kijanu Rivs u novom filmu Tanje Veksler

  Kijanu Rivs će glumiti u novom trileru Tanje Veksler pod nazivom "Replicas" čiji scenario potpisuje Chad St. John, a na čijem konceptu su radili Stepehen Hamel i sam glumac, prenosi Deadline.

 • Prvi domaći softver za otkrivanje raka Prvi domaći softver za otkrivanje raka

  Klikom na dugme računara za samo nekoliko sekundi može se, sa prilično velikom preciznošću, utvrditi gde se kod obolelog od raka nalazi primarni tumor.

 • Elton Džon: Papa je moj heroj Elton Džon: Papa je moj heroj

  Britanski muzičar Elton Džon izjavio je da je papa Franja za njega "heroj" zbog pristupa koji rimokatolički poglavar ima prema homoseksualcima i mogućnosti da ih crkva prihvati.

 • Uskoro nastavak filma "Trejnspoting"? Uskoro nastavak filma "Trejnspoting"?

  "Trejnspotig", kultni film iz 1990-ih, koji je obeležio nekoliko generacija filmofila, izgleda će konačno dobiti nastavak.

 • Rešite se ešerihije koli na vreme Rešite se ešerihije koli na vreme

  Bakterijske infekcije se „useljavaju” nečujno, tako da pacijent u početku nije ni svestan da je oboleo. Ako se na vreme ne leče mogu da izazovu ozbiljne komplikacije.

 • Džozef Pulicer - 103 godine od smrti začetnika "žute štampe" Džozef Pulicer - 103 godine od smrti začetnika "žute štampe"

  Začetnik "žute štampe", osnivač Pulicerove nagrade, američki novinar mađarskog porekla Džozef Pulicer umro je na današnji dan pre 103 godine u Čarsltonu.

 • Guglov novi projekat: Nanočestice koje će otkriti rak u organizmu Guglov novi projekat: Nanočestice koje će otkriti rak u organizmu

  Guglova X laboratorija radi na magnetskim nanočesticama koje će se zakačiti na proteine i druge molekule kako bi pratile znakove karcinoma i drugih bolesti. Njihov cilj je što ranije otkrivanje karcinoma i težnja ka što efikasnijem tretmanu.

 • Premijera filma "Spomenik Majklu Džeksonu" (VIDEO) Premijera filma "Spomenik Majklu Džeksonu" (VIDEO)

  Igrani film 'Spomenik Majklu Džeksonu' reditelja i scenariste Darka Lungulova prikazan je večeras premijerno u Beogradu i to na dve projekcije - prvo u 'Sava centru', a zatim u bioskopu 'Sinepleks' na Ušću.

 • Studija: Pop zvezde žive brzo i umiru mlade Studija: Pop zvezde žive brzo i umiru mlade

  Australijski naučnici saopštili su da američki muzičari prosečno umiru 25 godina ranije od ostalog stanovništva, čime se potvrđuje pretpostavka da pop zvezde žive brzo i umiru mlade.

Preporuke prijatelja
NASLOVI
Novinska agencija Beta Tanjug
Android NM