10.07.2011 Novi Sad

Staša Vukadinović dvomilioniti posetilac Egzit festivala

Staša Vukadinović dvomilioniti posetilac Egzit festivala
Za dvanaest godina, koliko traje Egzit, festival je posetilo više od dva miliona ljudi. A najsrećniji posetilac Egzit festivala je Staša Vukadinović (27) iz Zrenjanina.

 

Ona je kao dvomilioniti egzitovac prošla kapije festivala u 22.40 u subotu veče. Pored toga što su organizatori obećali da će joj „ispuniti sve želje“, Staša je dobila i VIP propusnice za poslednju noć Egzita, tokene za piće, večeru na festivalu za dvoje ali i specijlanu nagradu – besplatan ulaz na Egzit festival za narednih deset godina.

Dvanaesti Egzit završava se večeras, odnosno u ponedeljak u ranjim jutarnjim časovima, a zvezde poslednjeg dana festivala su Portishead i Grinderman na Main stage-u, dok će festival, kao i svake godine, zatvoriti Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević DJ setovima na Dance areni. 

izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Pokažite i drugima kako vidite svet oko sebe (VIDEO) Pokažite i drugima kako vidite svet oko sebe (VIDEO)

  Snupćat “izbacio” je najnoviju liniju naočara za sunce preko kojih možete da snimate, ali i postavljate klipove od 10 sekundi. Ova usluga koštaće vas oko 100 dolara, a potrebno je samo da ih povežete sa svojim smartfonom i da napolju sija sunce.

 • Zakonom zaštićen kit pronađen mrtav u ribarskoj mreži Zakonom zaštićen kit pronađen mrtav u ribarskoj mreži

  Ženka glatkog kita dugačka 13 metara pronađena je mrtva u ribarskoj mreži na obali u Mejnu, posle čega su američke vlasti pokrenule istragu.

 • Zašto kažemo "ostavljen na cedilu" i šta znače "krokodilske suze"? Zašto kažemo "ostavljen na cedilu" i šta znače "krokodilske suze"?

  Fraze mogu da se objasne na mnogo različitih načina, ali naše viceve ili izraze poput "smeje se kao lud na brašno" teško da može da razume neki stranac.

 • Čak i pande mogu biti siledžije (VIDEO) Čak i pande mogu biti siledžije (VIDEO)

  Nesrećna pandica pala je sa stabla, ali mala uteha joj je bila to što je sa sobom ponela granu s koje je jela – barem dok ostale pande nisu došle do nje.

 • Da li nam je zaista bolje bez glutena? Da li nam je zaista bolje bez glutena?

  U poslednje vreme dosta se govori o problemima koje gluten izaziva u ljudskom organizmu. Shodno tome, sve vište je saveta da se on izbaci iz svakodnevne upotrebe, a i pozitivnih iskustava nakon sprovođenja ove odluke. Ako se pitate da li je osetljivost na ovu materiju sve češća, evo odgoora:

 • Nedeljni horoskop od 22. do 28. septembra Nedeljni horoskop od 22. do 28. septembra

  Nedeljni horoskop za vas piše astrolog Vladimir Vlajić...

 • Kako slati poruke sa WhatsAppa bez interneta Kako slati poruke sa WhatsAppa bez interneta

  Jeste li znali da se popularna aplikacija WhatsApp može koristiti i bez korišćenja internet veze? Ako niste, onda je vreme da saznate kako ostati u kontaktu sa svojim bližnjima koristeći ovu aplikaciju čak i kad nemate mogućnost povezivanja na internet.

 • Otvoren jubilarni BITEF Otvoren jubilarni BITEF

  U prepunoj Sali Narodnog pozorišta u Beogradu, sinoć ̶ 25. Septembra − otvoren je 50. jubilarni Bitef festival. Čast je pripala Robertu Bobu Vilsonu, čuvenom američkom reditelju , čiju je proslavljenu operu Ajnštajn na plaži, rađenu sa kompozitorom Filipom Glasom, Bitefova publika imala priliku da vidi dva puta: jednom u živom izvođenju (1977), a jednom u okviru programa Bitef na filmu (2015).

 • Zašto su putnički avioni uvek bele boje Zašto su putnički avioni uvek bele boje

  Da li ste se nekada pitali zašto su putnički avioni gotovo uvek bele boje? "Sun" navodi nekoliko glavnih razloga.

 • Robotić za pomoć u kuhinji (VIDEO) Robotić za pomoć u kuhinji (VIDEO)

  Robot Mykie, skraćenica od My Kitchen Elf (Moj kućni patuljak) uskoro dolazi u vaše kuhinje kako bi vam rekao šta vam se nalazi u frižideru ili koliko dugo mora da se peče jelo u rerni, prenosi dpa.

 • Kina lansirala najveći radioteleskop na svetu prečnika 500 metara Kina lansirala najveći radioteleskop na svetu prečnika 500 metara

  Kina je danas lansirala najveći radioteleskop na svetu, čija je površina čak oko 30 fudbalskih terena, a istraživaće da li postoji inteligentan život van naše planete.

 • Sklonite decu od pametnih uređaja Sklonite decu od pametnih uređaja

  Francusko Udruženje za ambulantnu pedijatriju (AFPA) izrazila je zabrinutost posle istraživanja sprovedenog nad 428 dece mlađe od tri godine, čiji su rezultati pokazali da ih čak 47 posto skoro redovno koristi interaktivne ekrane na tabletima ili pametnim telefonima, pišu francuski mediji.

Preporuke prijatelja
vlajic astro
Nedeljni horoskop
NASLOVI
Fonet web tv Tanjug
Android NM