13.03.2019 Podgorica

Knežević pisao Pompeu: Crna Gora privatni feud jedne porodice

Knežević pisao Pompeu: Crna Gora privatni feud jedne porodice Foto: prtscr ytb
Duško Knežević, predsednik Atlas grupe za kojim je raspisana Interpolova potjernica, uputio je pismo državnom sekretaru SAD Majku Pompeu u kojem je naveo da Crna Gora ne može i dalje da bude privatni feud jedne porodice, ako se želi ostvarenje ambicija crnogorskog naroda da bude deo evro-atlantske zajednice naroda.

On je naveo da razume da Vlada SAD ima srdačne odnose sa Crnom Gorom i da želi da ima poverenje u njene institucije, objavljeno je na portalu vijesti.me.

Knežević je napisao da je svih ovih godina koliko je na vlasti aktuelni predsednik Milo Đukanović, Crna Gora korumpirana i da se vlast zloupotrebljava.

On je istakao da je tokom 2018. došao u sukob sa Milom Đukanovićem, njegovim bratom Acom i sestrom Anom. Poručio da je razlog to što, kako je naveo, oni žele da uzmu njegov uspešni biznis i zamene ga svojim poslovima.

Knežević je ranije pismo slične sadržine uputio i šefu britanske dilomatije Džeremiju Hantu u kojem je naveo da je od 2018. godine u sukobu sa porodicom predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, kao i da je "kampanja maltretiranja njega i njegovih kompanija politički motivisana".

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side