Makedonska glumica uhapšena zbog šverca kokaina
19.12.2019 Beograd

Makedonska glumica uhapšena zbog šverca kokaina

Makedonska glumica uhapšena zbog šverca kokaina Foto: Pixabay
Makedonska glumica Silvija Stojanovska uhapšena je danas pod sumnjom da je pripadnica bande za šverc kokaina, objavila je Televizija Telma.

Po izvorima Telme, pri švercu 700 kilograma kokaina iz Španije, Stojanovska je omnogućila "logistiku" dvojici braće, makedosnkim državljanima, od kojih jedan živi u Madridu, a drugi u Skoplju.

Sudija za prethodni postupak Krivičnog suda u Skoplju odredio je Stojanovskoj kućni pritvor, a muškarcu koji je priveden s njom u okviru iste istrage, određen je 30-dnevni zatvorski pritvor.Agencija Makfaks je javila da je, kada je izvedena iz suda, na pitanja novinara da li je uhapšena na granici i da li je znala da Tužilaštvo za organizovani kriminal vodi istragu protv nje, rekla samo: "Bože, bože!".

Za delo za koju Stojanovsku sumnjiči to tužilaštvo predviđena je kazna od namanje pet godina zatvora.

Prema portalu "Sakam da kažam", ta 59-godišnja pozorišna, filmska i televizijska glumica je članica ansambla Dramskog teatra u Skoplju, gde je 2005. bila i direktorka.

Njena najnovija filmska uloga je bila "Oslobađanju Skoplja" 2016, a sada igra u domaćoj televizijskoj seriji "Familija Markovski".

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side