09.07.2019 Podgorica

Objavljen snimak u kome Đukanovićev savetnik novinare naziva govedima i kozama

Objavljen snimak u kome Đukanovićev savetnik novinare naziva govedima i kozama Foto: prtscr ytb
Savetnik predsednika Crne Gore Milan Roćen kazao je u telefonskom razgovoru sa jednim njemu bliskim lokalnim biznismenom, da su novinari i urednici Javnog servisa "gluplji od goveda", "bolesna bagra", da su "novinarke koze", a Televizija Crne Gore "najsramnija mrlja na istoriji Crne Gore".

"Bistrija su goveda iz moje Rasove (selo kod Žabljaka) nego urednički tim TVCG", kazao je Roćen u telefonskom razgovoru sa Rankom Ubovićem, koji je najverovatnije od početka 2006. godine kada je bio ambasador u Moskvi, jer se u njemu pominje njegov povratak iz Moskve u Crnu Goru.

Roćen je i za novinare drugih medija govorio sa omalovažavanjem i psujući, posebno o novinarima agencije Mina.

Snimak je objavio portal "Vijesti".

Taj medij je naveo da su kontaktirali Roćena i Ubovića, ali da oni nisu odgovarali na njihove poruke. Ovo je samo jedan u nizu snimaka razgovora Roćena koje objavljuju podgorički portali. Do sada je portal "In4S" objavio nekoliko snimaka, a Tužilaštvo je tim povodom fomiralo predmet.

Do sada su objavljeni razgovori sa Lidijom Đukanović u kome ona navodi kako joj Milo, kad nije u zemlji, "ostavlja da čuva Crnu Goru", sa Milom Đukanovićem o tajnom sastanku sa Deripaskom u kome se "sprdaju sa porodicom Karić", kao i sa Olegom Deripaskom oko privatizacije KAP-a u kome se pominje tri miliona evra koje treba nekome dati itd.

Objavljeni su i razgovori sa Vukom Jeremićem o smeštaju grupe od 30 ljudi u hotelu na Svetom Stefanu gde u jednom delu kroz smeh kažu kako imaju svoj savetnički lobi i kako Roćen psuje majku Srbiji, a Jeremić Crnoj Gori, kao i sa odbeglim biznismenom Duškom Kneževićem koji traži da mu "pogura" ugovor od 170 miliona evra.

Taj portal je najavio da će nastaviti sa objavljivanjem snimaka.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side