Zagrebačka policija: Šestostruki ubica i samoubica 36-godišnji taksista
02.08.2019 | 08:00h ► 13:00h Zagreb

Zagrebačka policija: Šestostruki ubica i samoubica 36-godišnji taksista

Zagrebačka policija: Šestostruki ubica i samoubica 36-godišnji taksista Foto: pixaby
Zagrebačka policija saopštila je danas da je muškarac koji je u Zagrebu počinio šestostruko ubistvo i samoubistvo 36-godošnji vozač taksija rođen u Vukovaru koji je s jednom od žrtava imao dete i da su žrtve bile porodično povezane.

"Policija i dalje istražuje šesterostruko ubistvo koje se sinoć oko 21 sat dogodilo na Kajzerici. Dva muškarca, tri žene i 10-godišnje dete pronađeni su mrtvi u Cimermanovoj ulici. Reč je o članovima porodice i jednoj mlađoj muškoj osobi za koju će se utvrditi kako se ona pronašla u toj porodici", kazao je načelnik zagrebačke policijske uprave Marko Rašić na konferenciji za novinare. Rašić je rekao da je dete koje je ubica imao sa jednom od žrtava pronađeno u kući i zbrinuto u odgovarajući ustanovu, ne precizirajući uzrast, dok mediji navode da je reč sedmomesečnoj bebi.

Dodao je da ubica nije ranije evidentiran u policiji kao počinilac krivičnog dela i da je samoubistvo počinio jutros oko 3.30 u zagrebačkom naselju Brezovica, nakon što ga policija pronašla i pozvala na predaju. 

Rašić je rekao da motiv zločina još nije utvrđen i da nije bilo nikakvih informacija, pretnji, porodičnog nasilja.

autor: MIM izvor: N1
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side