U Hrvatskoj pojačan saobraćaj na većini puteva, na graničnim prelazima i u lukama
18.08.2019 Zagreb

U Hrvatskoj pojačan saobraćaj na većini puteva, na graničnim prelazima i u lukama

U Hrvatskoj pojačan saobraćaj na većini puteva, na graničnim prelazima i u lukama Foto: pixabay
Saobraćaj je pojačan na većini puteva i ka Jadranu i u suprotnom smeru, i to i u priobalju, i na auto-putevima A3 Bregana-Lipovac i A2 Zagreb-Macelj u smeru zapada, a povremeno se vozi u kolonama, izvestio je danas Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog saobraćajne nesreće na auto-putu A1 Zagreb-Split-Ploče, između raskrsnica Karlovac i Jastrebarsko, u smeru ka Zagrebu vozi se u koloni, a kod naplatnih stanica "Lučko" u smeru ka Zagrebu kolona vozila je dugačka oko jedan kilometar.

Na deonici od petlje "Zadar 1" do tunela "Bristovac" u smeru ka Zagrebu saobraćaj je usporen, u koloni uz povremene zastoje, a uklonjeno je vozilo koje je ostalo u kvaru kod tunela Bristovac.

Na auto-putu A2 Zagreb-Macelj kolona vozila kod naplatnih stanica "Trakošćan" u smeru ka Sloveniji dugačka je oko tri kilometra, a vozila se povremeno zaustavljaju kod tunela "Frukov Krč".

Na auto-putu A3 Bregana-Lipovac kod naplatnih stanica "Zagreb istok" u smeru ka Bregani, pojačan je priliv vozila, a kolona je dugačka oko dva kilometra.

Na auto-putu A7 GP Rupa-petlja "Diračje" kolona vozila kod graničnog prelaza Rupa u smeru ka Sloveniji dugačka je oko dva kilometra.

Zbog pojačanog saobraćaja na graničnim prelazima "Kaštel" i "Plovanija", kolona vozila dugačka je oko sedam kilometara, delom se proteže i na "Istarski ipsilon".

Kod tunela "Učka" u smeru ka Rijeci kolona vozila dugačka je oko tri kilometra.

U smeru od mora vozi se usporeno u koloni od Malinske prema Krčkom mostu. U pomorskom saobraćaju nema teškoća, a priliv vozila povećan je u većini trajektnih luka.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side