16.04.2018 Beograd

Direktor Spartaka: Ne znam zašto Čukarički diže tenziju

Direktor Spartaka: Ne znam zašto Čukarički diže tenziju Foto: NM
"Ne znam zbog čega Čukarički diže ovoliku tenziju oko suđenja na utakmici Čukaričkog i Radničkog", kaže Dragan Đorđević direktor FK Spartak. Podsetimo, da je FK Čukarički najavio mogućnost istupanja iz Superlige zbog toga što su nezadovoljni suđenjem na utakmici sa Radničkim, kada su izgubili sa 3:2.

„Svedoci smo da je tokom prvenstva bilo više takvih situacija. Igrom slučajnosti je baš Spartak, pre 15 dana bio u sličnoj situaciji, ako ne i u goroj, kada je sudija Srđan Jovanović za 45. minuta svidao dva nepostojeća penala za Čukarički“, objašnjava Đorđević.

Takođe dodaje da su na utakmici bili u šoku i da su danima bili u dilemi šta da rade, jer nisu bili sigurni da li je reč o nenamernoj ili namernoj grešci.

„Imajući u vidu da je reč o profesionalcu, za koga svi tvrde da je pošten. Nismo odlučili da na utakmici, ali ni posle, krenemo u medijsku hajku“ objašnjava Đorđević.

On dodaje da je sličnih situacija bilo i na utakmicama sa Vojvodinom i Javorom, kada je sudio Bojan Nikolić ali da smatraju da radikalni potezi ne doprinose rešavanju problema već urušavanju srpskog fudbala.

autor: AP
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side