18.10.2012 Beograd

FSS: Koga laže Deni Rouz

FSS: Koga laže Deni Rouz
Fudbalski savez Srbije postavio je danas na sajtu Jutjub video snimak pod nazivom "Koga laže Deni Rouz?" na kojem je prikazan taj igrač dok je nastupao za mladu reprezentaciju Engleske na utakmici protiv Srbije u Kruševcu i koji navodno negira da je bio žrtva rasističkih ispada.

Rouz je posle utakmice baraža za Evropsko prvenstvo u Kruševcu izjavio da je vređan na rasnoj osnovi, kao i da je gađan kamenjem.

"Kao što možete videti na ovom video snimku, tokom utakmice UEFA under-21 nije bilo nesportskog ponašanja i vređanja protivničkih igrača na rasnoj osnovi", piše u opisu tog snimka na sajtu Jutjub.

Na snimku koji traje šest minuta i šest sekundi prikazano je intoniranje himne Engleske, kao i više situacija u kojima Deni Rouz izvodi aut ili ima kontakt sa loptom.

Po završetku utakmice baraža za Evropsko prvenstvo u utorak došlo je do velike gužve na terenu i guranja igrača i članova stručnih štabova obe reprezentacije.

U gužvi koja je nastala po završetku meča, Rouz je dobio crveni karton zbog provokacija i šutiranja lopte u publiku.

Evropska fudbalska unija je najavila postupak protiv FSS zbog "navodnog rasističkog skandiranja" navijača tokom utakmice i posle nje.

Evo snimka FSS.

autor: IJ izvor: Beta/Novi Magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side