18.06.2019 Beograd

Sindikat fudbalera: Antić pretukao igrača Dinama

Sindikat fudbalera: Antić pretukao igrača Dinama Foto: Beta/Branislav Božić
Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost saopštio je danas da je predsednik i trener Dinama iz Vranja Dragan Antić pretukao igrača tog kluba Luku Ratkovića.

 


"Sindikat Nezavisnost najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne Dragana Antića za ovaj do sada nezapamćen incident u našem sportu", piše u saopštenju sindikata.

Navodi se da mu je Antić na poluvremenu utakmice igrane 11. maja protiv Spartaka u Super ligi "zadao udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave", pred brojnim svedocima.

Takođe piše da mu je čupao kosu, "cimao napred-nazad", unosio mu se u lice, vređao ga, a da je posle toga polomio inventar u slvačionici i zadao mu još nekoliko udaraca, a "sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom Ratkovića u prvom poluvremenu te utakimice".

Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsednikom i trenerom Dinama, Ratković je kako piše u saopštenjju, bio prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side