06.12.2018 Beograd

Besplatni lekarski pregledi za Beograđane, Nišlije i Novosađane 8. decembra

Besplatni lekarski pregledi za Beograđane, Nišlije i Novosađane 8. decembra Foto: pixabay.com
Uprava za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane organizovaće besplatne specijalističke preglede za građane Beograda, Niša i Novog Sada u subotu 8. decembra od 8.00 do 14.00.

 

Prema najavi Ministarstva, u Vojnomedicinskom centru Karaburma biće omogućeni pregledi interniste, kardiologa, neurologa, otorinolaringologa, fizijatra, ginekologa, ortopeda, psihijatra, radiologa, pulmologa i oftalmologa.

U Vojnoj bolnici Niš preglede će vršiti specijalisti kardiologije, gastroenterologije, pulmologije, neurologije, oftalmologije i otorinolaringologije.

U Vojnoj bolnici Novi Sad građane će pregledati urolozi, otorinolaringolozi, stomatolozi, psiholozi, kardiolozi, nefrolozi, pulmolozi, ginekolozi i neurolozi.

Radiće se osnovne analize krvi, određivanje nivoa šećera u krvi, EKG, radiografska snimanja, ultrazvučni pregledi, kao i ostale dijagnostičko-terapeutske procedure, ali isključivo na osnovu indikacija lekara specijalista.

Za specijalističke preglede mogu se prijaviti svi građani, uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje.

Zakazivanje pregleda sutra od 9.00 do 12.00 na telefone - VMC Karaburma: 011/3205-012, VB Niš: 018/555-054 i 018/555-061, VB Novi Sad: 021/431-059.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 6.12.2018, 15:17h Paradiranje

    "Besplatni lekarski pregledi za Beograđane, Nišlije i Novosađane 8. decembra" ... - Umesto da PARADIRATE ovakvim "pregledima", bolje bi bilo DA UKINETE BIROKRATIJU ZDRAVSTVENOG osiguranja, koje običnom građaninu-pacijentu UBIJA ČAK I VOLJU DA SE LEČI, da ne spominjemo OBJEKTIVO, STVARNO ubijanje pacijenata čekanjem u redovima za "zakazivanje pregleda" i višesatnim čekanjem pred ordinacijama - čak i kad im "zakazano"!!!!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side