14.08.2013 Beograd

Danilo Golubović novi ministar poljoprivrede?

Danilo Golubović novi ministar poljoprivrede?
Kao mogući naslednik Gorana Kneževića na mestu ministra poljoprivrede sve češće se pominje sadašnji državni sekretar Ministarstva Danilo Golubović.

Novi ministar poljoprivrede, kako "Novosti" nezvanično saznaju, biće Danilo Golubović, sadašnji državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede. U stručnoj javnosti iz oblasti poljoprivrede i agroekonomije poslednjih nekoliko dana Golubovića sve češće spominju kao naslednika Gorana Kneževića.

Sadašnji državni sekretar nije hteo da komentariše ove tvrdnje i dodao je da će odluku o tome ko će biti novi ministar poljoprivrde doneti Srpska napredna stranka, čiji je to resor. Danilo Golubović je diplomirani ekonomista, rođen u Beškoj kod Inđije. Već devet godina obavlja funkciju državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede. 

izvor: Novosti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Vlada usvojila medijske zakone Vlada usvojila medijske zakone

  Vlada Srbije usvojila je danas set medijskih zakona, potvrđeno je Tanjugu u Vladi.

 • Vulin: Želimo da makar jedna generacija ne iskusi rat Vulin: Želimo da makar jedna generacija ne iskusi rat

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je večeras, sećajući se žrtava Prvog svetskog rata, da Srbija nikada nije bila uzrok nijednog rata, ali da je često protiv svoje volje bila povod za ratove "nesitih kraljeva i careva", i da traži da joj se dopusti da makar jedna generacija njenih građana proživi vek a da ne bude žrtva nekog ratnog sukoba.

 • Doneo zmiju umesto uputa Doneo zmiju umesto uputa

  Pošto su lekari Odeljenja urgentne medicine u Prokuplju danas odbili da pregledaju Nenada Ć. (82) iz Beograda koji je došao zbog ujeda zmije, ali bez uputa, on je iz torbe izvadio zmiju kao dokaz da ga je ugrizla i pokazao je medicinskom osoblju, nakon čega mu je ukazana pomoć.

 • Janković: Zakon o radu se ne odnosi na sve zaposlene Janković: Zakon o radu se ne odnosi na sve zaposlene

  Jedan od argumenata koji suštinski "brani" novi Zakon o radu je to da će uvesti red i napraviti jasnu razliku između radnika i neradnika, ali zaposleni u javnim službama ne moraju zbog toga da brinu, jer za njih Zakon o radu ne važi.

 • NUNS: Nije dobro što su zakoni usvojeni po hitnom postupku NUNS: Nije dobro što su zakoni usvojeni po hitnom postupku

  Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS ) Vukašin Obradović izjavio je danas da nije dobro što je set medijskih zakona usvojen na vladi po hitnom postupku.

 • Prosjaci za veče uzmu i do 15.000 dinara Prosjaci za veče uzmu i do 15.000 dinara

  Među prosjacima na gradskim ulicama Novog Sada ima maloletnika, ali bukvalno i dece.

 • Da li će biti poskupljenja hleba? Da li će biti poskupljenja hleba?

  U Srbiji je završena žetva pšenice, više puta prekidana zbog kiše. Rod je za petinu manji nego prošle godine. Da li nas ove jeseni čeka poskupljenje hleba?

 • Vučić za "Politiku": Ubrzaj Srbijo Vučić za "Politiku": Ubrzaj Srbijo

  Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, u autorskom tekstu u današnjoj "Politici", poručio je da ne želi slovenački ekonomista Jože Mencinger da Srbija uspori, već da to hoće jedan deo Srbije, onaj kome je ovo do sada savršeno odgovaralo, oni koji nisu živeli od znanja i rada nego od poznanstva, klanova i veza.

 • Vučić: Ministri, letujete u Srbiji Vučić: Ministri, letujete u Srbiji

  Premijer Aleksandar Vučić zamolio je ministre u Vladi da bar deo svog letnjeg godišnjeg odmora od dve nedelje provedu na nekoj od destinacija u Srbiji.

 • Četvrtina građana u riziku od siromaštva Četvrtina građana u riziku od siromaštva

  Oko 24 odsto gradana Srbije živi u riziku od siromaštva, što našu zemlju svrstava u sam evropski vrh, a najteže je nezaposlenima i penzionerima, pokazala je poslednja anketa Republičkog zavoda za statistiku.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Novinska agencija Beta Tanjug
ddddd