14.08.2013 Beograd

Danilo Golubović novi ministar poljoprivrede?

Danilo Golubović novi ministar poljoprivrede?
Kao mogući naslednik Gorana Kneževića na mestu ministra poljoprivrede sve češće se pominje sadašnji državni sekretar Ministarstva Danilo Golubović.

Novi ministar poljoprivrede, kako "Novosti" nezvanično saznaju, biće Danilo Golubović, sadašnji državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede. U stručnoj javnosti iz oblasti poljoprivrede i agroekonomije poslednjih nekoliko dana Golubovića sve češće spominju kao naslednika Gorana Kneževića.

Sadašnji državni sekretar nije hteo da komentariše ove tvrdnje i dodao je da će odluku o tome ko će biti novi ministar poljoprivrde doneti Srpska napredna stranka, čiji je to resor. Danilo Golubović je diplomirani ekonomista, rođen u Beškoj kod Inđije. Već devet godina obavlja funkciju državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede. 

izvor: Novosti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Advokati štrajkuju, ali i pregovaraju Advokati štrajkuju, ali i pregovaraju

  Advokati iz cele Srbije i danas su nastavili sa obustavom rada, ali su i konkretnim predlozima nastavili i pregovore sa ministarstvima pravde i finansija u cilju rešavanja problema paušalnog oporezivanja.

 • Rebalans i izmene zakona "odlažu" smanjenje plata i penzija Rebalans i izmene zakona "odlažu" smanjenje plata i penzija

  Procedure za izmenu zakona odložiće sanjenje plata zaposlenima u javnom sektoru i penzija do novembra, jer, kako je Tanjugu rečeno u Vladi Srbije, za primenu mera štednje potrebno je prethodno izmeniti veći broj zakona ili doneti jedan novi, objedinjujući.

 • Namešten konkurs za posao u Agenciji za borbu protiv korupcije Namešten konkurs za posao u Agenciji za borbu protiv korupcije

  Na osnovu više prigovora jednog kandidata koji je posumnjao na nameštanje konkursa u Agenciji za borbu protiv korupcije za mesto saradnika u stručnoj službi, žalbena komisija agencije poništila je odluku o primanju u radni odnos najbolje rangiranog kandidata, a direktorka agencije Tatjana Babić utvrdila je da je konkursna komisija tom kandidatu omogućila povlašćen položaj.

 • Insajder: Država donirala Čovićevoj firmi 260.000 evra Insajder: Država donirala Čovićevoj firmi 260.000 evra

  Na početku novog serijala, 'Insajder' otkriva da je deo novca namenjen Srbima na Kosovu i Metohiji završavao kao 'donacija' na računu firme čiji su akcionari Nebojša Čović i njegova supruga Vesna.

 • Dačić: Suočeni smo s kontinuiranim odlivom mozgova Dačić: Suočeni smo s kontinuiranim odlivom mozgova

  Ivica Dačić izjavio je večeras da zabrinjava podatak da je prosečna starost stanovništva u Srbiji najviša u jugoistočnoj Evropi a da na jednog zaposlenog imamo jednog penzionera.

 • U Srbiji deset posto lekova falsifikovano, u njima i materije opasne po zdravlje U Srbiji deset posto lekova falsifikovano, u njima i materije opasne po zdravlje

  Na tržištu Srbije oko deset odsto lekova je falsifikovano i u njima se često nalazi nedovoljno aktivne supstance tako da teški bolesnici ostaju bez terapije ili sadrže materije koje su opasne po zdravlje i mogu da dovedu i do smrtnog ishoda.

 • Idu u zatvor da ne bi plaćali kazne Idu u zatvor da ne bi plaćali kazne

  Novosađanin Mićo Kozarac (84) odlučio je da odleži pet dana u zatvoru, bez vode i hrane umesto da plati saobraćajni prekršaj.

 • Sahranjen Vuk Bojović (FOTO) Sahranjen Vuk Bojović (FOTO)

  Dugogodišnji direktor Zoološkog vrta Vuk Bojović sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu

 • Niče, Prust i Pekić kao stara hartija Niče, Prust i Pekić kao stara hartija

  Nakon što je krajem prošle godine v. d. direktor Službenog glasnika Radoš Ljušić govorio da se ovo javno preduzeće ne bavi uništavanjem knjiga, te da neprodata izdanja neće biti kvalifikovana kao stari papir, u Glasnikovim knjižarama poslednjih dana brojne knjige pakuju se za nepovrat, saznaje Danas.

 • Meteorolog: Nema razloga za brigu, ali oprez treba da postoji Meteorolog: Nema razloga za brigu, ali oprez treba da postoji

  Meteorolog Goran Mihajlović rekao je danas da razloga za brigu nema, ali da oprez treba da postoji sobzirom da su obilne padavine prethodnih dana i nedelja u celom slivu Save uslovile visok vodostaj.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Vesti.rs
Medija centar Tanjug
Android NM