14.08.2013 Beograd

Danilo Golubović novi ministar poljoprivrede?

Danilo Golubović novi ministar poljoprivrede?
Kao mogući naslednik Gorana Kneževića na mestu ministra poljoprivrede sve češće se pominje sadašnji državni sekretar Ministarstva Danilo Golubović.

Novi ministar poljoprivrede, kako "Novosti" nezvanično saznaju, biće Danilo Golubović, sadašnji državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede. U stručnoj javnosti iz oblasti poljoprivrede i agroekonomije poslednjih nekoliko dana Golubovića sve češće spominju kao naslednika Gorana Kneževića.

Sadašnji državni sekretar nije hteo da komentariše ove tvrdnje i dodao je da će odluku o tome ko će biti novi ministar poljoprivrde doneti Srpska napredna stranka, čiji je to resor. Danilo Golubović je diplomirani ekonomista, rođen u Beškoj kod Inđije. Već devet godina obavlja funkciju državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede. 

izvor: Novosti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Vujović: Suficit u budžetu - povećanje prihoda i manji rashodi Vujović: Suficit u budžetu - povećanje prihoda i manji rashodi

  Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je da je suficit u budžetu u januaru i februaru zasnovan na povećanju prihoda i na manjim rashodima, a da su prihodi povećani zahvaljujući naplati PDV-a i akzicama, ali i neporeskim prihodima u koje ulaze dividente koje plaćaju javna preduzeća.

 • U pucnjavi na Bežanijskoj kosi ranjena dva muškarca U pucnjavi na Bežanijskoj kosi ranjena dva muškarca

  U pucnjavi koja se dogodila pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u beogradskom naselju Bežanijska kosa, ranjena su dva muškarca.

 • Rustemov: Kazahstan nikada neće priznati nezavisnost Kosova Rustemov: Kazahstan nikada neće priznati nezavisnost Kosova

  Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić i ambasador Kazahstana Nurbah Rustemov saglasili su se danas da bi u toku ove godine trebalo da se održi prva sednica međuvladinog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Kazahstana, a Rustemov je preneo stav svoje države da nikada neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

 • Procenjuje se da ima do 200.000 nelegalnog oružja Procenjuje se da ima do 200.000 nelegalnog oružja

  Procenjuje se da u Srbiji ima i do 200.000 nelegalnog oružja, izjavila je danas načelnica uprave za upravne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova Zorica Lončar Kasalica.

 • Drecun: Talenti neće u Srbiju Drecun: Talenti neće u Srbiju

  Direktorka Centra za promociju nauke Aleksandra Drecun izjavila je večeras da se Srbija po svetskim statistikama nalazi na dnu lista po mogućnosti da privuče talente i da ih zadrži.

 • Požar u magacinu PKB-a pod kontrolom Požar u magacinu PKB-a pod kontrolom

  U požaru koji je izbio u magacinu PKB-a u Luci Beograd nema stradalih i povređenih, a požar je pod kontrolom, izjavio je danas načelnik Uprave za vanredne situacije Beograda Rade Milošević.

 • Jerkov: Uzeli smo 360, a vratili 480 miliona Jerkov: Uzeli smo 360, a vratili 480 miliona

  Račun Demokratske stranke je na jučerašnji dan bio blokiran za nešto malo više od 29 miliona dinara, pokazuju podaci Narodne banke Srbije. Blokada računa demokrata, zbog kredita uzetih za kampanje, traje više od godinu, a u DS kažu da očekuju da će iz nje izaći najkasnije za mesec i po dana.

 • Odgovornost za javnu sferu treba da ima struka Odgovornost za javnu sferu treba da ima struka

  Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac izjavio je danas da za sve što se plasira u javnu sferu odgovornost imaju i valsnici medija, ali i glavni i odgovorni urednici, odnosno da je sva odgovornost na struci.

 • Pomoćni radnik Skupštine krao novac RIK-a Pomoćni radnik Skupštine krao novac RIK-a

  Policija je podnela krivičnu prijavu tužilaštvu protiv pomoćnog radika (35) u Narodnoj skupštini zbog sumnje da je ukrao novac iz kancelarije Republičke izborne komisije, saopšteno je dana iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

 • Biljani Srbljanović uručena Povelja za građansku hrabrost Biljani Srbljanović uručena Povelja za građansku hrabrost

  Dramskoj spisateljici Biljani Srbljanović danas je uručena Povelje za građansku hrabrost "Dragoljub Stošić", koju tradiconalno dodeljuju Kuća pravde Strazbur i Unija sindikata.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Vesti.rs
Fonet web tv Tanjug
Android NM