14.08.2013 Beograd

Danilo Golubović novi ministar poljoprivrede?

Danilo Golubović novi ministar poljoprivrede?
Kao mogući naslednik Gorana Kneževića na mestu ministra poljoprivrede sve češće se pominje sadašnji državni sekretar Ministarstva Danilo Golubović.

Novi ministar poljoprivrede, kako "Novosti" nezvanično saznaju, biće Danilo Golubović, sadašnji državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede. U stručnoj javnosti iz oblasti poljoprivrede i agroekonomije poslednjih nekoliko dana Golubovića sve češće spominju kao naslednika Gorana Kneževića.

Sadašnji državni sekretar nije hteo da komentariše ove tvrdnje i dodao je da će odluku o tome ko će biti novi ministar poljoprivrde doneti Srpska napredna stranka, čiji je to resor. Danilo Golubović je diplomirani ekonomista, rođen u Beškoj kod Inđije. Već devet godina obavlja funkciju državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede. 

izvor: Novosti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Vilhelm: Srbija na odličnom putu Vilhelm: Srbija na odličnom putu

  Srbija je na odličnom putu, rekao je Tanjugu ambasador Nemačke u Beogradu Hajnc Vilhelm, sumirajući učinak vlade premijera Aleksandra Vučića u prethodnih godinu dana.

 • Vašington, Moskva: Gde će biti Vučić ? Vašington, Moskva: Gde će biti Vučić ?

  Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić dobio je u razmaku od svega 15-tak dana pozive da poseti Vašington i Moskvu, što po oceni predsednice Fonda za političku izuzetnost Sonje Liht, ukazuje na specifičnu geopolitičku situaciju Srbije, a analitičar Dušan Janjić primećuje da i jedan i drugi svetski centar moći želi da zna kojim će putem Srbija ići.

 • Četvoro povređenih u udesu na putu Kraljevo-Raška Četvoro povređenih u udesu na putu Kraljevo-Raška

  U saobraćajnom udesu na Ibarskoj magistrali, koji se danas dogodio u Bresniku, na deonici Kraljevo - Raška, dve osobe su teže, a dve lakše povređene.

 • Kamen temeljac za tri nove hale u Smederevu Kamen temeljac za tri nove hale u Smederevu

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić postavio je danas kamen temeljac za izgradnju tri hale u Industrijskoj zoni Smederevo, koje će graditi lokalna samouprava i italijanski investitor, i poručio da svaka nova investicija pokazuje da Srbija ide krupnim koracima napred.

 • "Emercom Deming" nastavio razminiranje kod Paraćina "Emercom Deming" nastavio razminiranje kod Paraćina

  Pripadnici specijalizovane organizacije Rusko-srpskog odred za humanitarno razminiranje "Emercom Deming", danas su nastavili sa razminiranjem Karađorđeva brda kod Paraćina, gde je 19.oktobra 2006. godine došlo do eksplozije i požara u magacinima municije Vojske Srbije.

 • Svilanović: Veliki iskorak Srbije u regionalnoj saradnji Svilanović: Veliki iskorak Srbije u regionalnoj saradnji

  Predsednik Saveta za regionalnu saradnju Goran Svilanović ocenio je da je Vlada Srbije u proteklih godinu dana, i pored nekih teških trenutaka, učinila veliki iskorak u regionalnoj saradnji, a da je jedna od ključnih tačaka bila poseta premijera Aleksandra Vučića Sarajevu, kao njegova prva poseta u tom svojstvu, što je, kako je istakao, "veoma dobro primljeno."

 • Manco: Italija za otvaranje prvih poglavlja Manco: Italija za otvaranje prvih poglavlja

  Italija nastavlja da radi na tome da se u narednim mesecima konačno otvore prva pregovaračka poglavlja Srbije sa EU i da to bude priznanje onome što zemlja i aktuelna vlada rade i dodatni podsticaj da se nastavi tim putem, izjavio je danas u Smederevu ambasador Italije u Srbiji Ðuzepe Manco.

 • Pozitivno ocenjen nacrt Akcionog plana za poglavlje 24 Pozitivno ocenjen nacrt Akcionog plana za poglavlje 24

  Na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, danas je pozitivno ocenjen Treći nacrt Akcionog plana za pregovaračko Poglavlje 24 - pravda, sloboda i bezbednost, koji je značajan za nastavak evropskog puta Srbije.

 • Vulin: Zakon o radu je dobar, nema izmena Vulin: Zakon o radu je dobar, nema izmena

  Zakon o radu je dobar i neće se menjati, izjavio je ove nedelje ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

 • Sutra pretežno sunčano i toplo Sutra pretežno sunčano i toplo

  U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Fonet web tv Tanjug
Android NM