14.08.2013 Beograd

Danilo Golubović novi ministar poljoprivrede?

Danilo Golubović novi ministar poljoprivrede?
Kao mogući naslednik Gorana Kneževića na mestu ministra poljoprivrede sve češće se pominje sadašnji državni sekretar Ministarstva Danilo Golubović.

Novi ministar poljoprivrede, kako "Novosti" nezvanično saznaju, biće Danilo Golubović, sadašnji državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede. U stručnoj javnosti iz oblasti poljoprivrede i agroekonomije poslednjih nekoliko dana Golubovića sve češće spominju kao naslednika Gorana Kneževića.

Sadašnji državni sekretar nije hteo da komentariše ove tvrdnje i dodao je da će odluku o tome ko će biti novi ministar poljoprivrde doneti Srpska napredna stranka, čiji je to resor. Danilo Golubović je diplomirani ekonomista, rođen u Beškoj kod Inđije. Već devet godina obavlja funkciju državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede. 

izvor: Novosti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Intervju Vesna Pešić: Istruleli bismo bez 5. oktobra Intervju Vesna Pešić: Istruleli bismo bez 5. oktobra

  Najveća tekovina 5. oktobra, istrajala do danas i ne može se poreći, jeste konsenzus da Srbija više ratovati neće. Nigde to nije bilo zapisano u programima, ali narod je spontano došao do toga. Peti oktobar je zemlji omogućio i da izađe iz izolacije u kojoj je bila deset godina. Da je ostao Milošević istruleli bismo, a da ne pričam da je za sve to vreme sankcija, izolacije, destrukcije, samouništenja, narod osećao da smo upropastili sopstvenu ekonomsku supstancu, kaže Vesna Pešić

 • NUNS: Oslobađajuća presuda za pretnje Brankici Stanković ohrabruje nasilništvo NUNS: Oslobađajuća presuda za pretnje Brankici Stanković ohrabruje nasilništvo

  Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) izrazilo je nezadovoljstvo zbog oslobađanja navijača Partizana optužbe za pretnje novinarki B92 Brankici Stanković, ocenivši da takva sudska tolerancija ohrabuje nasilništvo prema slobodi informisanja i istraživačkom novinastvu.

 • Mirković: Podela akcija sledeća faza u privatizaciji Tanjuga Mirković: Podela akcija sledeća faza u privatizaciji Tanjuga

  Državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja Saša Mirković rekao je danas u Nišu da aktuelno zakonodavstvo značajno sužava manevarski prostor u pogledu dalje sudbine novinske agencije Tanjug, ali da će Vlada Srbije o tome odlučivati.

 • Mogerini pozvala Vučića i Mustafu na večeru 13. oktobra u Briselu Mogerini pozvala Vučića i Mustafu na večeru 13. oktobra u Briselu

  Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini pozvala je premijere Srbije i Kosova Aleksandra Vučića i Isu Mustafu na nastavak dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, u utorak 13. oktobra u Briselu.

 • Infostan usvojio preporuke gradskog ombudsmana Infostan usvojio preporuke gradskog ombudsmana

  Gradski ombudsman Katarina Žeželj izjavila je danas da je JKP Infostan prihvatilo preporku te institucije da stornira račune tog preduzeća koji su imali integrisanu stavku osiguranja stanja i pošalje druge uplatnice korisnicima.

 • Stefanović: Policija ne beži od odgovornosti Stefanović: Policija ne beži od odgovornosti

  Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija ne beži od odgovornosti kada je reč o slučajevima nasilja u porodici, ali da u tom poslu ne može da deluje bez sudija i tužilaca.

 • Poverenik traži amandmane na Predlog zakona o ulaganjima Poverenik traži amandmane na Predlog zakona o ulaganjima

  Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić zatražio je danas da se amandmanima popravi Predlog zakona o ulaganjima.

 • Nikolić i Pahor otkrili spomenik Mihajlu Pupinu na Bledu Nikolić i Pahor otkrili spomenik Mihajlu Pupinu na Bledu

  Predsednici Srbije i Slovenije Tomislav Nikolić i Borut Pahor danas su na Bladu otkrili spomenik pronalazaču Mihajlu Pupinu koji je proglašen počasnim građaninom Bleda jer je svojom intervencijom na Pariskoj mirovnoj konferenciji sačuvao deo slovenačke teritorije.

 • Spaskovski: Na Bor 2006. godine iz topionice ispušteno 200 tona otrova Spaskovski: Na Bor 2006. godine iz topionice ispušteno 200 tona otrova

  Generalni direktor Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor Blagoje Spaskovski izjavio je danas da je 2006. godine iz topionice tog preduzeća na Bor palo više od 200 tona "otrovnih materija".

 • Mediji nezainteresovani za događanja u regionu i u svetu Mediji nezainteresovani za događanja u regionu i u svetu

  Mediji u Srbiji gotovo su potpuno nezainteresovani za događajanja i u regionu i u svetu i predstavljaju pravu sliku društva u kojem postoje, ocenili su učesnici medijskog panela na Dunavskom biznis forumu u Novom Sadu.

 • Sertić: Šubara ne govori istinu Sertić: Šubara ne govori istinu

  Ministar privrede Željko Sertić negirao je tvrdnje bivšeg direktora Agencije za privatizaciju Ljubomira Šubare o stečaju Beogradske industrije piva (BIP) i razlozima njegovog udaljenja sa te funkcije.

 • Suzavac u kosovskom parlamentu Suzavac u kosovskom parlamentu

  Poslanik Pokreta Samopredeljenja Aljbin Kurti bacio je danas suzavac u salu Skupštine Kosova nakon nastavka sednice koju je tokom prepodneva blokirala opozicija.

Preporuke prijatelja
Najvesti
Vesti.rs
medijska pismenost
Medija centar Tanjug
Carnex brending