17.12.2017 Beograd

Đilas i Janković o izborima u Beogradu

Đilas i Janković o izborima u Beogradu Foto: Zoran Raš
Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković i bivši gradočelnik Beograda Dragan Đilas razgovarali su danas o predstojećim izborima u Beogradu.

Uoči početka razgovora u sedištu PSG, Đilas je rekao novinarima da je došao na sastanak da bi utvrdili zajednički program.

"Smatrao sam da je najnormalnije da dođem pred ljude koji su mi dali podršku, i da zajedno sa ostalima koji budu zainteresovani da podrže zajednički program, izađemo pred javnost", rekao Đilas

On je kazao da među članovima PSG sigurno ima onih koji veruju da je on grešio, ali da su svi procenili da je od toga važnije da se od Beograda i Srbije "napravi bolje mesto".

Upitan šta je njegov osnovni motiv za učešće na izborima, Đilas je odgovorio: "Pogledajte kroz prozor i videćete mnogo motiva".

Janković je izjavio da veruje da je Đilas ne samo najbolji kandidat za gradonačelnika, već i da i da će pobediti na predstojećim izborima za gradsku vlast.

"PSG je doneo stratešku odluku da podrži najboljeg kandidata koji Beogradu treba", rekao je Janković.

Po njegovim rečima, i s drugim partnerima biće dogovoreni tehnički detalji učešće na izborima.

On je kazao da je prerano za pitanja o izbornoj listi i da je današnji sastanak "razgovor o strategiji kako da što pre i što bolje Beograd vratimo Beograđankama i Beograđanima".

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 17.12.2017, 18:18h Levi i desni centar ZAJEDNO (2)

    Da bi Đilas pobedio na beogradskim izborima, pored PSG moraju da ga podrže Narodna stranka i druge PROevropske stranke i pokreti koji su i levo i desno od centra !!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
credi agricole
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side