Đorđević: Vansi da bude primer drugim kompanijama u Srbiji
31.07.2019 Beograd

Đorđević: Vansi da bude primer drugim kompanijama u Srbiji

Đorđević: Vansi da bude primer drugim kompanijama u Srbiji Foto: Novi magazin / Ivan Šepić
Rezultati poslovanja francuskog Vansija, koncesionara beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", treba da budu primer drugim kompanijama u Srbiji, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Đorđević je u razgovoru sa generalnim direktorom Aerodroma "Nikola Tesla" Fransoa Berizoom rekao da veruje da će njegovo bogato iskustvo doprineti postizanju još boljih rezultata Aerodroma i unapređenju saradnje sa Ministarstvom.

"Veoma mi je drago što je baš Vansi kao jedna od najuspešnijih kompanija u ovoj oblasti izabrala da posluje u našoj zemlji. Prijateljstvo Francuske i Srbije, uzajamno poverenje naša dva naroda, kao i lično prijateljstvo dva predsednika Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona su možda najviše doprinela ovoj koncesiji, ali daju i posebnu težinu i odgovornost svih nas da radimo još više kako bi ona bila što uspešnija", rekao je ministar.

Berizo je kazao da će se zalagati da postojeću uspešnu saradnju sa Ministarstvom održi i unapredi.

Dodao je da su Srbija i Francuska uvek bile prijateljske zemlje i pružale su podršku jedna drugoj u svim sferama i da će tako biti i u narednom periodu, navodi se u saopštenju Ministarstva za rad, boračka u socijalna pitanja.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side