15.09.2018 Beograd

Đurić (SNS): Vlast u kojoj je Đilas bio nije uradila ništa za Kosovo i Metohiju

Đurić (SNS): Vlast u kojoj je Đilas bio nije uradila ništa za Kosovo i Metohiju Foto: Medija centar
Potpredsednik Srpske napredne stranke i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić odbacio je danas kritike bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa upućene povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu.

"Svaka njegova kritika izrečena na račun predsednika Aleksandra Vučića i naših nastojanja da za probleme na Kosovu i Metohiji iznađemo mirno i kompromisno rešenje jeste u očima građana zapravo potvrda ispravnosti onoga što činimo", naveo je Đurić u saopštenju.

On je kazao i da vlast kojoj je Dragan Đilas pripadao i zahvaljujući kojoj se, kako kaže, obogatio, nije ništa uradila za Kosovo i Metohiju, već je učinila sve da "učvrsti samoproglašenu kosovsku nezavisnost".

Jedan od lidera Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas ocenio je da je efekat odlaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Kosovo "ravan nuli".

"Efekat nastupa u imaginarijumu, što se rešavanja problema Kosova i poboljšanja položaja ljudi koji dole žive tiče, bio bi identičan efektu stvarne posete Kosovu. Dakle ravan nuli" ocenio je Đilas u razgovoru za "Danas".

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar (2) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 18.09.2018, 08:51h Tačno, 100% tačno... a...

    "Đurić (SNS): Vlast u kojoj je Đilas bio nije uradila ništa za Kosovo i Metohiju..." ... - Tačno, mladiću! Imaš pravo! ... A, ovaj, kako da kažem... - šta ono beše za KiM uradila Miloševića i njegovih koalicionih partnera?

  • 15.09.2018, 16:05h alek

    tako je, a ova ce sve da uradi, I da potpise na kraju!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side