24.05.2012 | 20:01h ► 20:10h Čačak

Eksplodirala granata u fabrici Sloboda

Eksplodirala granata u fabrici Sloboda
Radnik vojne fabrike Sloboda u Čačku ranjen je danas u eksploziji granate na poligonu te fabrike u selu Miokovci kod Čačka, saznaje nezvanično agencija Beta.

Radnik je prebačen na urgentno odeljenje čačanske Bolnice.

Portparol čačanske bolnice Slobodan Gujaničić rekao je agenciji Beta da je jedan muškarac star 48 godina primljen na Urgentno odeljenje bolnice u 15.45 i da je lakše povređen.

Ima opekotine manjeg stepena po telu, grudima i ekstremitetima, kao i ogrebotine, i ugruvan je. Ima i povredu oka", rekao je Gujaničić i dodao da je ranjeni radnik zadržan na pregledima.

Niko od nadležnih iz fabrike za sada nije dostupan za izjavu.

autor: MP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Stefanović: Srbija je migrantima usputna stanica Stefanović: Srbija je migrantima usputna stanica

  Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da migranti ne žele da ostanu u Srbiji, već da nastave svoj put ka zapadnim i nordijskim zemljama, kao i da se preduzimaju sve mere da se osigura bezbednost naših građana i teritorije.

 • Šabić: Uvesti biometrijsku identifikaciju materinstva u porodilišta Šabić: Uvesti biometrijsku identifikaciju materinstva u porodilišta

  Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić najavio je da će sugerisati nadležnom ministarstvu da odgovarajućim pravilnikom omogući primenu uređaja za biometrijsku identifikaciju materinstva, koji je patentirao Komlen Lalović.

 • Ðurić: Smiriti tenzije, raditi na normalizaciji odnosa Ðurić: Smiriti tenzije, raditi na normalizaciji odnosa

  Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić, koji je danas u Beogradu razgovarao sa predstavnicima Srba na Kosovu i Metohiji, rekao je posle sastanka da je veoma važno da se posle postizanja sporazuma u Briselu smire tenzije i okrene daljoj normalizaciji odnosa.

 • Policija pronašla falsifikovane isprave kod 96 migranata Policija pronašla falsifikovane isprave kod 96 migranata

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave saobraćajne policije zaustavili su dva autobusa sa ukupno 96 migranata sa falsifikovanim ispravama, izjavio je ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović.

 • SPO protiv privatizacije preduzeća Novi Sad Gas SPO protiv privatizacije preduzeća Novi Sad Gas

  Novosadski odbor Srpskog pokreta obnove (SPO) pozvao je danas sve političke stranke u Novom Sadu, bez obzira da li su u vlasti ili opoziciji, da se ujedine u odbrani imovine građana i spreče privatizaciju preduzeća Novi Sad Gas.

 • SPO protiv privatizacije preduzeća Novi Sad Gas SPO protiv privatizacije preduzeća Novi Sad Gas

  Novosadski odbor Srpskog pokreta obnove (SPO) pozvao je danas sve političke stranke u Novom Sadu, bez obzira da li su u vlasti ili opoziciji, da se ujedine u odbrani imovine građana i spreče privatizaciju preduzeća Novi Sad Gas.

 • Euleks: Pitanje nestalih od izuzetnog značaja Euleks: Pitanje nestalih od izuzetnog značaja

  Šef misije Euleksa na Kosovu Gabriel Meuči izjavio je danas uoči Međunarodnog dana nestalih lica da je pitanje nestalih veoma važno za brojne porodice na Kosovu, ali i od izuzetnog značaja za tu međunarodnu misiju.

 • Veliki dim otežava gašenje požara u Studenici Veliki dim otežava gašenje požara u Studenici

  Požar u borovoj šumi kod Studenice noćas se proširio, a zbog velikog dima za sada je nemoguće proceniti koju površinu tačno zahvata, izjavio je načelnik Uprave vatrogasno-spasilačke jedinice u sektoru za vanredne situacije MUP-a Goran Nikolić.

 • Devenport: Srbija može da očekuje veću pomoć Brisela Devenport: Srbija može da očekuje veću pomoć Brisela

  Šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport izjavio je danas da Srbija može da očekuje veću pomoć Unije u zbrinjavanju izbeglica i dodao da je impresioniran načinom na koji Srbija brine o izbeglicama.

 • Vulin: Potrebno nam je više novčane pomoć za migrante Vulin: Potrebno nam je više novčane pomoć za migrante

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Srbiji potrebno više novčane pomoći za migrante, kao i da naša zemlja treba da ima pristup EU fondovima namenjenim za rešavanje problema migranata.

 • Vučković: Sporazumi iz Brisela nisu trijumf Srbije Vučković: Sporazumi iz Brisela nisu trijumf Srbije

  Vlada Demokratske stranke u senci ocenila je danas da ne postoji nijedan razlog da se sporazumi iz Brisela predstavljaju kao trijumf Srbije jer se tim dogovorima potpuno prekidaju institucionalne veze sa Srbima na severu Kosova.

 • Gran pri "Naisa" Vlastimiru Ðuzi Stojiljkoviću Gran pri "Naisa" Vlastimiru Ðuzi Stojiljkoviću

  Odlukom žirija, najviše priznanje Gran pri "Naisa", ovogodišnjih 50. po redu filmskih susreta dodeljeno je nedavno preminulom glumcu Vlastimiru Ðuzi Stojiljkoviću za ulogu u filmu "Bez stepenika", saopšteno je večeras na svečanoj ceremoniji dodele nagrada u Niškoj tvrđavi.

Preporuke prijatelja
Najvesti
Vesti.rs
medijska pismenost
Medija centar Tanjug
Carnex brending