08.12.2018 Beograd

Janjušević: Pozvala sve žene da prijave ako su doživele neprijatnost od Obradovića

Janjušević: Pozvala sve žene da prijave ako su doživele neprijatnost od Obradovića
Poslanica Dveri Marija Janjušević pozvala je večeras sve žene da ako su ikada doživele ijednu neprijatnost od lidera Dveri Boška Obradovića da to prijave i dodala da je sasvim uverena da takvih neće biti.

Ona je novinarima ispred skupštine Srbije rekla su Dveri porodični pokret koji je u politiku ušao da bi sačuvali sve porodice i "upravo zato režim pokušava da od njih napravi nasilnike".

"Istina je da su Dveri porodičan pokret, da je Boško Orbadović porodični čovek poštovan unutar svoje porodice, u svojoj stranci, i poštovan od svih kolega u Savezu za Srbiju i šire", kazala je Janjušević.

Prema njenim rečima, pojedini mediji posvetili su previše pažnje bivšoj odbornici Dveri u Skupštini Niša Jeleni Đorđević, koja je, kako je rekla Janjušević njihov mandat "odnela Jedinstvenoj Srbiji, posle toga pokušala da nađe svoje mesto u Narodnoj stranci, a sada je u Zavetnicima".

"Ostavljam građanima da sami zaključe zašto je ona baš na dan protesta, opšteg i građanskog, odlučila da posle gotovo dve i po godine govori o navodnom nasilju Boška Obradovića i da sami zaključe zašto mediji pišu o navodnoj pretnji kao da je ona već i ostvarena i zbog čega ovolika hajka na Obradovića", rekla je Janjušević.

Članica Predsedništva Dveri Tamara Milenković-Kerković kazala je novinarima da vlast u Srbiji koristi metod proskripcije, osude na smrt bez rethodnog suđenja, protiv onih drugačije misle.

"Ovaj režim je ovaj metod usavršio do kulminacije preko Olivera Ivanovića, Borka Stefanovića, a sada napadom na Boška Obradovića, koji je obukao žuti prsluk u Skupštini i koji je simbol otpora protiv ove vlasti", kazala je Milenković Kerković.

Bivša odbornica Dveri u Skupštini Niša Jelena Đorđević nedavno je izjavila da joj je lider te stranke Boško Obradović pretio jer je rešila da odbornički mandat zadrži, pošto je u junu 2016. godine rešila da istupi iz te stranke.

Odbornica Jelena Đorđević koja je u Skupštinu grada Niša ušla kao predstavnica pokreta Dveri, a potom prešla u Jedinstvenu Srbiju, da bi iz te stranke bila isključena zbog glasanja protiv ustupanja niškog aerodroma državi, rekla je da Srpskom pokretu Zavetnici pristupa zbog "doslednosti" tog pokreta.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side