17.12.2017 Beograd

Janković: Za beogradske izbore zajednička lista na čelu sa Draganom Djilasom

Janković: Za beogradske izbore zajednička lista na čelu sa Draganom Djilasom Foto: Z. Raš
Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković rekao je večeras da su organi Pokreta doneli odluku da se za beogradske izbore formira zajednička lista što većeg broja partnera na čijem čelu će biti Dragan Djilas kao "najbolji kandidat za gradonačelnika u ovom trenutku".

"Đilas nije samo najbolji kandidat u ovom trenutku, već neko ko će pobediti na predstojećim izborima", naveo je Janković u saopštenju Pokreta slobodnih građana.

Kako se navodi, u toku tročasovnog dijaloga u kojem su učestvovali politički organi i osnivači Pokreta i bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas, diskutovalo se o strategijama nastupa na predstojećim beogradskim izborima.

Dodaje se da se razgovaralo i o zajedničkom radu na formulisanju i prezentovanju programa koji će omogućiti da se "Beograd oporavi od zla koje mu je naneto u prethodne tri i po godine".

Ranije danas, uoči početka sastanka Đilas je rekao novinarima da je došao na sastanak da bi utvrdili zajednički program, da se od Beograda i Srbije "napravi bolje mesto", a Janković je izjavio da veruje da će "Đilas pobediti na izborima jer je najbolji kandidat za gradonačelnika".

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar (2) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 18.12.2017, 07:59h Dragana (1)

    Žao mi je štoje gospodin đilas odabraio gopodina Jankovića za partnera na predstojećim izborima zbog čega glas moj i moje porodice za njega izostaje. Pomisao da bi Janković mogao da dobije funkciju užasava, Barem mene

  • 17.12.2017, 19:41h SAOBRAĆAJNI KOLAPS (2)

    Teme za beogradske izbore : 1). rešiti SAOBRAĆAJNE gužve gradnjom novih mostova, tunela, bulevara,... 2). GRADNjA novih škola, vrtića, domova zdravlja ; 3).formiranje novih manjih OPŠTINA ( dve za : Novi Beograd, Palilulu, Zvezdara, Voždovac,..) tako da ni jedna nema preko 150.000 stanovnika ; 4). u centru grada uvesti BESPLATAN pevoz, sa manjim električnim autobusima ...

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
Belex2018
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side