11.09.2018 Beograd

Jovanović: Osvetljavanje ludila u Beogradu

Jovanović: Osvetljavanje ludila u Beogradu Foto: prtscr ytb
Odbornička grupa Savez za Srbiju kritikovala je danas vlast u Beogradu jer je već počelo postavljanje novogodišnje rasvete u glavnom gradu Srbije.

"Nakon odluke (zamenika gradonačelnika Beograda) Gorana Vesića da u letnjem dobu kiti Beograd za doček Nove godine, odbornička grupa 'Savez za Srbiju' javno pita da li se mi nalazimo u 'zlatnom dobu', ili u predvorju ludila?", naveo je u saopštenju zamenik šefa odborničke grupe Savez za Srbiju Nikole Jovanovića.

On je kazao da se "svaka normalna gradska vlast" u septembru bavi uspešnim početkom školske godine, unapređenjem javnog prevoza i drugim važnim pitanjima.

"Aktuelna vlast u Beogradu je, međutim, odlučila da u septembru akcenat stavi na postavljanje novogodišnjeg dekorativnog osvetljenja. U situaciji kada u Beogradu nema nijedne nove škole, nema besplatnih udžbenika, nema dovoljnog broja vozača GSP-a i beleži se porast svih vrsta nasilja, neverovatno je da je gradska uprava zauzeta postavljanjem uličnih lampiona i generalnom probom za doček Nove godine", naveo je Jovanović.

U saopštenju je navedeno da odbornička grupa "Savez za Srbiju" predlaže da se iskoristi staro osvetljenje, koje je takođe višestruko preplaćeno, i da se predviđenih 300 miliona dinara iskoristi u interesu običnih ljudi u Beogradu, od kojih mnogima nedostaju elementarne stvari.

Ta odbornička grupa predlaže i da se priprema Beograda za doček Nove godine obavi uoči Nove godine, kao što nalaže elementarna logika i upitala šta o svemu misli gradonačelnik Beograda.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side