Konkurs za studente i postdiplomce za objavljivanje radova u zborniku
06.05.2013 Beograd

Konkurs za studente i postdiplomce za objavljivanje radova u zborniku

Konkurs za studente i postdiplomce za objavljivanje radova u zborniku
Konkurs za studente i postdiplomce zainteresovane za objavljivanje radova u zborniku 'Nova naučna edukativna misao' otvoren je do 29. maja.

Mnogi studenti i naučnici se suočavaju sa problemom da ne mogu da u naučnom časopisu ili izdavačkoj kući objave svoj naučni rad bez velike novčane nadoknade, zbog čega je osmišljen projekat koji bi ih podstakao da svoje radove objave u zborniku "Nova naučna edukativna misao" po povoljnijoj ceni.

Iza projekta stoje Nomotehnički centar Beograd, koji se bavi izdavaštvom i pravnim savetima, sa bazom od preko stotinu samostalnih izdanja napisanih od strane magistra i doktora pravnih nauka i C:E:T Platform iz Beograda, mlada organizacije čija je pretežna delatnost edukacija.

Pravo učešća na konkursu imaju studenati osnovnih, postdiplomskih i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Srbiji i regionu, kao i istraživači bilo da su u radnom odnosu ili ne.

Od realizatora projekta pobednici na konkursu dobiće reklamiranje preko društvenih mreža, učestvovanje u nagradnoj igri preko Fejsbuk stranica gde će se vršiti odabir najboljih radova.

Najinventivniji rad dobiće besplatno objavljivanje u Zborniku i besplatnu objavu samostalnog izdanja. Svi koji budu objavili radove biće reklamirani u štampanom i elektronskom izdanju i biće pozivani na naše panel diskusije, seminare i radionice, gde mogu uzeti aktivno učešće. 

Za one koji imaju poteškoća u određivanju teme kao i u načinu izrade, mogu dobiti stručnu pomoć.

Ostale detalje konkursa možete videti na Fejbuku ili na sajtu webgate.

autor: MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side