16.04.2018 Kragujevac

Kragujevac: Izvučen muškarac zaglavljen u prolazu od 20 centimetara

Kragujevac: Izvučen muškarac zaglavljen u prolazu od 20 centimetara Foto: pixabay
Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 centimetara izmedju dva objekta Ulici Milovana Gušića u Kragujevcu, izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade u tom gradu.

Vatrogasci su primili dojavu o čoveku koji je zaglavljen tek jutros oko 10 časova, a akcija spasavanja je trajala oko 40 minuta.

Komandant vatrogasno-spasilačke brigade Nenad Milošević je rekao agenciji Beta da su spasioci morali da probiju zid na jednom objektu kako bi došli do zaglavljenog muškarca.

"To je bilo jedino rešenje kako bismo došli do muškarca koji je, prema našim saznanjima, više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu izmedju jedne stambene zgade novije gradnje i kuće. Bili smo vrlo pažljivi zbog elektro instalacija u kući i da ne povredimo osobu", rekao je Milošević.

Spaseni muškarac je bio nag i u svesnom stanju, odmah je primio infuziju i Hitna pomoć ga je prevezla u Klinički centar.

U spasavanju je učestvovalo sedam pripadnika Vatrogasno spasilačke brigade sa dva vozila i opremom za spasavanje iz ruševina.

Nije poznato kako se čovek našao zaglavljen u tako uskom prolazu.

Milošević je naveo da su vatrogasci nesrećnog čoveka i juče spasili, kada je skočio sa mosta u mestu Božurnja u opštini Topola.

Spaseni muškarac je srednjih godina i iz jednog sela kod Kraljeva.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side