05.11.2011 | 00:34h ► 00:35h Beograd

LDP i SPO predstavljaju zajedničku deklaraciju

LDP i SPO predstavljaju zajedničku deklaraciju
Liberalno-demokratska partija (LDP) predstaviće danas deklaraciju 'Srbiju u Evropu - Evropu u Srbiju', čiji je cilj ohrabrivanje vlade da nastavi putem evropskih integracija.

Osim LDP-a, u izradi deklaracije učestvovali su i predstavnici Srpskog pokreta obnove (SPO) i Socijaldemokratske unije (SDU), kao i predstavnici pojedinih nevladinih organizacija, intelektualci i umetnici.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović je ranije izjavio da će u deklaraciji biti izložen program za izvođenje zemlje iz izolacije i stvaranje moderne evropske države.

"U Srbiji je ugrožena evropska ideja. Treba da pomognemo predsedniku Srbije Borisu Tadiću kao što smo mu pomogli 2008. kada smo za njega glasali", rekao je Jovanović.

Grupa okupljena oko LDP-a smatra da Srbija treba da učini sve da bi dobila status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji 9. decembra.

Jovanović je više puta ponovio da ta grupa partija i NVO ne predstavlja koalicju, već da se okupila da bi ponudila jasnu poruku ohrabrenja Srbiji i svima koji su zabrinuti i uplašeni zbog ružne stvarnosti.

autor: MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 5.11.2011, 01:40h Stojko

    - Srbiji treba nesto kao Č.E.K.A. ali sa Srbskim predznakom , treba joj SveSrbska izvanredna komisija za borbu protiv kolonizacije ! To je "snaga" koja treba da spere ovaj pohlepni sljam s' lica Srbije i planete zemlje , ovu gadnu grupu ljudi koji kolonizuju Srbiju za smesnu zaradu , smesnu ... Gle da ovi gadovi 'oce da prodaju Kosovo da bi sacuvali svoj novac a zapravo "strane investicije" i to u trenutku u kom' se radja novo "Zlatno Doba" , u trenutku koga ovi gadovi uopste nisu svesni ! Treba se brutalno razracunati sa ovim Politickim Teroristima , sa marionetama koje izdrzavaju Americki bogatasi !

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side