28.01.2013 Beograd

Ljubomora uzrok ubistva na Banovom brdu

Ljubomora uzrok ubistva na Banovom brdu
Uzrok ubistva na Banovom brdu bio je ljubomora jer je žena, državljanka Obale Slonovače, ubila muža kada je posumnjala da je vara sa ženom iz Konga.

Kako pišu Večernje novosti, žena je najpre muža ubila verovatno nožem, a potom je progutala mnogo pilula za smirenje kako bi se ubila.

Sve vreme tragedije u stanu su bila i dvojica dečaka, sinova bračnog para, koji su spavali i prošli nepovređeni.

Telo supruga i ženu kojoj je već krenula pena na usta pronašla je bebisiterka. Supruga koja se tereti za ubistvo sada je van životne opasnosti.

Poziv smo primili u 8.39 časova. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt muškarca, a ženu smo prevezli u Urgenti centar - rekao je Mirko Lutovac iz Hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijen je Branko Marić, bivši pripadnik Vojske Srbije, koji je svojevremeno bio deo mirovnih snaga u Africi. Tamo je navodno i upoznao suprugu koju je doveo u Srbiju.

On je uskoro trebalo da ponovo ide u neku od afričkih država, ali nije poznato kojim poslom. S. M. je navodno sumnjala da Branko ima drugu ženu u Kongu. Policija je u stanu pronašla krvav nož kojim je najverovatnije S. M. nanela svom suprugu smrtonosne povrede, pišu Novosti.

Drugi mediji navode da je ona muža ubila bušilicom a da je zatim pokušala da izvrši samoubistvo nanevši sebi jedan ubod u stomak nožem i popivši tablete.

autor: IJ izvor: Večernje novosti/Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Željko Sertić kandidat za ministra privrede Željko Sertić kandidat za ministra privrede

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić dostavio je danas Skupštini Srbije predlog kandidature Željka Sertića za novog ministra privrede.

 • Megatrend pod lupom Komisije za akreditaciju Megatrend pod lupom Komisije za akreditaciju

  Komisija za akreditaciju (KAPK) utvrdila je da je nivo naučnoistraživačkog rada na Megatrend univerzitetu nezadovoljavajući.

 • Panović: Država oštri strogoću na Danasu Panović: Država oštri strogoću na Danasu

  Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Danas Zoran Panović izjavio je danas da kaznom od pet miliona dinara za neispunjavanje zakonske obaveze o zapošljavanju osoba s invaliditetom, država 'oštri strogoću' na tom listu.

 • Raspisana poternica za Markom Milićevim Raspisana poternica za Markom Milićevim

  Za Markom Milićevim, osumnjičenim da je vozio "mini moris" koji je usmrtio Luku Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu, raspisana je crvena Interpolova poternica, javila je Radio-televizija Srbije.

 • Oliver Ivanović neće moći da se brani sa slobode Oliver Ivanović neće moći da se brani sa slobode

  Do završetka procesa koji počinje 26. avgusta lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović, optužen za ratne zločine, neće moći da se brani sa slobode, uprkos tome što je Vlada Srbije dala garancije da će se on odazvati na suđenje, piše "Politika".

 • Upucan muškarac u centru Bačke Palanke Upucan muškarac u centru Bačke Palanke

  P.R. (49) upucan je večeras u centru Bačke Palanke. Prema prvim rezultatima istrage, na njega je pucao Z. M. (55), koji je penzionisano vojno lice.

 • Vučić: Vreme da napravimo zemlju za koju vredi živeti Vučić: Vreme da napravimo zemlju za koju vredi živeti

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas iz Tekeriša, sa svečanosti u čast 100. godišnjice Cerske bitke, da je vreme da od zemlje za koju je vredelo umreti napravimo zemlju za koju vredi živeti.

 • Pajtićevih "10 teza o Srbiji" Pajtićevih "10 teza o Srbiji"

  Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić smatra da ništa tako dobro ne opisuje državu i vlast u Srbiji kao putovanje autobusom članova Vlade do Niša i nazad i da je taj 28. jul "bio naša slika i prilika".

 • Pronađena mrtva žena u garaži Pronađena mrtva žena u garaži

  Mrtva žena pronađena je jutros u garaži privatne kuće u Bulevaru oslobođenja 110.

 • Mogu li penzije selektivno da budu smanjene? Mogu li penzije selektivno da budu smanjene?

  U očekivanju odluke vlade o smanjenju plata i penzija, u oviru fiskalne konsolidacije, u javnosti se pominju tri moguća scenarija za smanjenje, a najnovija, nezvanična, informacija je da penzije do 25.000 dinara neće biti smanjene.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Fonet web tv Tanjug
Android NM