01.07.2019 Beograd

Lončar o optužbama Milovića: Nadležni neka provere svaki detalj

Lončar o optužbama Milovića: Nadležni neka provere svaki detalj Foto: prtscr ytb
Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar nije hteo danas da komentariše tvrdnju nekadašnjeg načelnika Uprave kriminalističke policije Srbije Rodoljuba Milovića o vezama Lončara sa Zemunskim i klanom Darka Šarića.


Ministar je rekao da su "nadležni organi jedini relevantni da daju odgovor".

"Prvi sam koji se zalaže za demokratiju i da se o tome priča ali neka nadležni provere svaki detalj, neka oni to ispitaju jer istine ne mogu biti dve. Oni su jedini relevantni da daju odgovor, zašto bih se ja oglašavao pored njih", naveo je Lončar odgovarajući na pitanje novinara koji su u Beogradu prisustvovali predstavljanju rezultata rada Vlade Srbije u prethodne dve godine.

Reagovao je potom i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je ocenio da je "neobično" što Milović za "10 ili 11 godina" koliko je bio na raznim dužnostima u MUP-u, nije napisao nijednu krivičnu prijavu protiv Lončara.

"Sedam godina je bio načelnik beogradske Uprave kriminalstičke policije a potom i načelnik UKP, bio je šef radne grupe koja se bavila istragom ubistva Zorana Đinđića, sa svim ovlašćenjima da vodi istrage od 2003. godine. Zašto za 10-11 godina nije napisao nijednu krivičnu prijavu", upitao je Stefanović.

Ministar je dodao da je Ljubiša Buha - Čume "više puta bio u poseti Rodoljubu Miloviću" nego što on viđa svoje saradnike iz kabineta.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 1.07.2019, 16:31h Данко Б. Марин

    Лончар је одавно познат као ,,Доктор Смрт" - бараба која се интимисала са криминачином Дућом, није све од јуче :-)

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side