19.03.2017 Beograd

Maksimović (Preletačević): Biću kao Tito, širiću ljubav, a ne rat

Maksimović (Preletačević): Biću kao Tito, širiću ljubav, a ne rat Foto: Beta/Emil Vaš
Kandidat za predsednika Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, izjavio je večeras da se kandidovao na predsedničkim izborima da bi građanima pružio šansu da žive u ljubavi i bez rata.

Preletačević je predstavljajući se video snimkom na Drugom kanalu Radio-televizije Srbije rekao da želi da spoji Istok i Zapad, kao što je to uspeo Josip Broz Tito, kako bi se širila ljubav, a ne deca slala u ratove.

"Treba da izadjete na izbore, jako je bitno. Dosta ste sedeli kući, ništa niste radili. Suština je da sada uradite nešto novo i bitno, izadjite 2. aprila na izbore i zaokružite broj pet -  Ljubiša Preletačević Beli. Ljubi čika, bez sikiranje", poručio je Preletačević gradjanima Srbije.

Preletačević, koji je kandidat Grupe građana "Ljubiša Preletačević Beli, Beli - Samo jako", kazao je da je problem ostalih predsedničkih kandidata što ga ne smatraju realnim, ističući da će uskoro shvatiti da je jako realan.

Preletačević je kazao da je njegova najvažnija karakteristika to što je pošten i što otvoreno kaže da ulaskom u politiku želi da se ovajdi i da daje narodu.

"Pošten sam, hoću da iskoristim lični interes, ali hoću i da dam narodu", kazao je on.

On je kazao za sebe da je "dobar auto", a za narod da je "gorivo", ističući da "auto ne ide bez goriva" i da je narod Srbije "dobar", ali da je "prezubčio" jer je mnogo trpeo.

"Narod je osetio da mene život nije mazio, ja sam ostavljen. Ali, narod nije glup, narod oseća da ću postati neko i nešto", rekao je Preletačević i dodao da je stalno u belom odelu, što ga čini prepoznatiljivim, uz to je mlađi od ostalih kandidata, fizički spremniji i snažniji što će narod prepoznati i videti da je spreman da ga odbrani.

Preletačević je rekao da će "napraviti sjajnu i bajnu priču" tako da će se Kosovo samo vratiti, da će Srbija sa komšijama graditi dobre odnose.

On je rekao da će se zalagati da Srbija sa Rusijom, za koju kaže da je "brat od tetke", ostane u odnosima dobrim kao što već jeste, a da treba raspisati referendum o ulasku u EU, kako bi narod odlučio šta želi.

"Lova bi bila kod mene, povratak poverenju gospodinu predsedniku. Treba ti lova, dođeš kod čike, sve iskešira, to je prosto i jednostavno", rekao je Preletačević i dodao da je suština da se narodu da novac.

Preletačević je rekao da nije bitno ko ga finansira, već da je bitno da se nešto radi.

autor: MŽ izvor: Beta
Ostavi komentar (2) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 19.03.2017, 23:38h SIROTINJA UZVRAĆA UDARAC

    Luka BELI će dobiiti 13% glasova i biće treći , a ovi ispod njega idu u političku penziju, jer na sledećim izborima BELI osvaja preko 25%.

  • 19.03.2017, 23:26h OSVETA SIROMAŠNIH

    BELI care , deli narodu pare !!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side