Meštanin Rakite tvrdi da ga je pretuklo obezbeđenje
04.07.2019 Pirot

Meštanin Rakite tvrdi da ga je pretuklo obezbeđenje

Meštanin Rakite tvrdi da ga je pretuklo obezbeđenje Foto: PrtScn
Zbog toga što je fotografisao nelegalne radove na postavljanju cevovoda, privatno obezbeđenje koje je angažovao investitor Zbog toga što je fotografisao nelegalne radove na postavljanju cevovoda, privatno obezbeđenje koje je angažovao investitor mini-hidroelektrane u selu Rakita, pretuklo je, kako sam tvrdi, meštanina i predsednika Saveta mesne zajednice Desimira Stojanova.

Portparolka pirotske policije ne odgovara na pozive i poruke novinara Južnih vesti, a u Birou za komunikacije su tražili zvaničan zahtev, na koji još nema odgovora.

Incident se dogodio jutros posle 10 sati kada je, u trenutku fotografisanja, kako kaže Stojanov, bio van gradilišta, ali to nije sprečilo radnike obezbeđenja da mu otmu telefon, a tom prilikom je, dodaje, primio i nekoliko udaraca.

Dodaje da se sve desilo kada se vraćao iz bašte, te kada je video da rade na spajanju ceovoda, hteo da fotografiše i sliku postavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Iz policije i dalje nema potvrde incidenta jer portparolka Olivera Milić ne odgovara na pozive i poruke novinara Južnih vesti, a još nema ni odgovora na zvaničan zahtev koji je prosleđen Birou za komunikacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

autor: AP izvor: Južne vesti
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
enovina
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side