Mihajlović: U Skupštini Srbije se desilo nasilje
29.01.2020 Beograd

Mihajlović: U Skupštini Srbije se desilo nasilje

Mihajlović: U Skupštini Srbije se desilo nasilje Foto: Beta, MGSI / Mileta Mircetic
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Zorana Mihajlović, pitala je danas pred novinarima u holu Skupštine Srbije "šta još treba da se desi pa da se obajvi da se u Skupštini desilo nasilje".

Ministarka je rekla da je "posle pet sati slušanja laži i nesitina koje je iznosila jedna politička partija, ona imala dužnost da se javi i kaže da to jesu laži".

Mihajlović je rekla da su joj tada poslanici Srpske radikalne stranke s mesta dobacili reči koje ne može da ponovi i da su joj posle dva poslanika prišla i nasrnula na nju.

"Kako se to zove? Izvinite šta još treba da se desi da mi kazemo da je došlo do nasilja u Parlamentu" pitala je Mihajlović i rekla da će nastaviti da se bori protiv nasilja svake vrste.

U toku sednice danas je došlo do incidenta uzmeđu ministarke i poslanika SRS zbog kojeg je Skupština dvaput prekidala rad.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 30.01.2020, 07:33h Калуђер

    Што се чудите, то су све ваши пајташи министарка, са којима сте се ухватили у коло одавно...сад се само мало глуми да су опозиција, пошто праве опозиције нема у Скупштини. Бојкот!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side