19.05.2018 Beograd

Ministarstvo odbrane će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja

Ministarstvo odbrane će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja Foto: printscr
Ministarstvo odbrane Srbije i Vojska Srbije aktivno će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja 1999. i dati sve podatke kojima raspolaže, izjavio je danas u Beogradu ministar odbrane Aleksandar Vulin na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva 2018".

"Vojska Srbije je to radila i odmah nakon 1999. godine, ali je to u jednom trenutku zaustavljeno i više se niko nije bavio tom zaista važnom temom, i za nas ali i za budućnost naše dece", rekao je Vulin, a prenosi služba za informisanje ministarstva. 

Kako je naveo, Ministarstvo odbrane učestvuje u Komisiji koju je formirala Vlada Srbije, ali će s velikim zadovoljstvom učestvovati i u Komisiji koju je formirala Skupština.

"Daćemo sve podatke kojima raspolažemo, i učinićemo sve da dođemo do istine. Da znamo kako će se posledice bombardovanja odnositi na sve nas, ali isto tako i ko je odgovoran za sve što se desilo", naglasio je Vulin.

Ministar je danas na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva 2018" skočio padobranom sa 3.000 metara. 

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 19.05.2018, 18:47h alex roth

    perverzno je od srpskog vodeceg ljudstva da da trpi neprijateljski odnos eu i nato kroz razne pritiske na slobodu politickog odluci vanja srpske vlade koju smatraju svojim va zalom,sto i jeste.te antidemokratske organi zacije uperene protivu prosperiteta i slobo de odlucivanja ne prestaju sa negativnim de lovanjem u svim pravcima drustveno-politic kog zivota srbije.srbi,sto dalje od eu i na to jer iste imaju cilj dalje rasparcavanje srbije i brisanje sa geografske karte.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side