04.11.2011 Lazarevac

Neće niko PUPS-u naređivati

Neće niko PUPS-u naređivati
Partiji ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) niko neće naređivati sa kim će ući u predizbornu koaliciju, poručio je danas potpredsednik stranke Milan Krkobabić.

"Jedno je sigurno, niko nam neće naređivati sa kim ćemo ići", izričit je bio Krkobabić na skupu u Lazarevcu.

PUPS je na prošlim izborima nastupio sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS) i Jedinstvenom Srbijom (JS) Dragana Markovića Palme. Mediji su poteklih nedelja spekulisali da bi PUPS na narednim izborima mogao nastupiti sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

Iako sedi u vladi, njen potpredsednik Jovan Krkobabić, ujedno otac Milana Krkobabića i predsednik PUPS-a, nije baš zadovoljan rezultatim rada vlade.

On je na skupu rekao da politika zemlje hramlje u mnogo čemu i treba je popravljati.

"Nisam zadovoljan sa onim što smo do sada postigli, ali ako hoćemo da uradimo više, moramo se više i potruditi. Vlast i sloboda se ne dobijaju na tacni i zato nas mora biti što više. Ne obraćam se samo penzionerima već i mladima koji su naša budućnost", rekao je Jovan Krkobabić.

Lider penzionera je dodao da se politika mora menjati, da se organizacija države mora popraviti i da očekuje da naredna vlada učini sve da se država pravno uredi i da se zakoni primenjuju.

autor: MP izvor: Fonet/Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side