31.01.2019 Beograd

Nova stranka: Rupe na Starom železničkom mostu opasnost za saobraćaj

Nova stranka: Rupe na Starom železničkom mostu opasnost za saobraćaj
Beogradski odbor Nove stranke upozorio je danas da rupe na kolovozu na Starom železničkom mostu na Savi "predstavljaju ozbiljnu opasnost po učesnike u saobraćaju", a da se više ne pominje uklanjanje tog i izgradnja novog mosta na istom mestu čiji je početak za jun ove godine najavljivao zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Ta stranka je podsetila da je Vesić obećao da će uklanjanje Starog savskog mosta početi u junu ove godine i da će odmah potom početi izgradnja novog, ali kako se u saopštenju dodaje "taj projekat više niko nije pomenuo, niti se očigledno zamislio nad životima hiljada ljudi prolaze tuda svakodnevno".

"Krateri na mostu nad 'velelepnim' projektom Beograda na vodi slika su i prilika korumpirane gradski vlasti kojoj je važna jedino dubina džepova koje treba napuniti, dok je bezbednost sugrađana po principu – ko preživi, pričaće", navedeno je u saopštenju.

Gradski odbor Nove stranke naveo je da je "posebna priča dolazni peron na Beogradskoj autobuskoj stanici, za koji je Vesić još letos obećao da će biti ugašen i izmešten na Novi Beograd do kraja 2018. godine, što je takođe ostalo samo prazno slovo na papiru".

Ta stranka je poručila gradonačelniku i njegovom zameniku, Zoranu Radojičiću i Goranu Vesiću, kao i njihovim "šefovima" da ljudski životi nisu igra i da će cenu "takvog pristupa" vođenju glavnog grada platiti na prvim izborima.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Belex eng
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side