08.10.2012 | 10:04h ► 11:08h Beograd

Pljačka na Zelenom vencu, povređen radnik

Pljačka na Zelenom vencu, povređen radnik
Dve nepoznate osobe jutros oko 8.30 sati su, uz pretnju pištoljima, opljačkale trgovinski objekat u ulici Carice Milice, a tom prilikom je povređen radnik.

Pljačkaši su od radnika koji sakupljaju pazar, oteli još uvek neodređenu količinu novca.

Radnik nije gubio svest i njegove vitalne funkcije su stabilne, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura dodajući da je muškarac (59) zadobio razderotine slepoočnog dela, verovatno tako što ga je napadač udario drškom pištolja.

Povređeni radnik prebačen je na Neurohirurgiju u Urgentnom centru Srbije.

Policija na licu mesta nije želela da komentariše detalje pljačke, tu je policijski automobil, a prostor ispred oštećenog trgovinskog objekta je ograđen.

autor: AM izvor: Tanjug/Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Vučić: Tajkuni više ne upravljaju Srbijom Vučić: Tajkuni više ne upravljaju Srbijom

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, povodom godinu dana rada vlade, da tajkuni više ne upravljaju Srbijom, da je ponosan na političku stabilnost zemlje, te da je u poslednje dve i po godine u Srbiji otvoreno 192.927 radnih mesta.

 • Poslanici Srpske liste ponovo u parlamentu Kosova Poslanici Srpske liste ponovo u parlamentu Kosova

  Poslanici Srpske liste danas, posle dvomesečne pauze, ponovo učestvuju u radu kosovskog parlamenta.

 • Mustafa: Srbija da odgovara za zločine na Kosovu Mustafa: Srbija da odgovara za zločine na Kosovu

  Premijer Kosova Isa Mustafa na Međunarodni dan nestalih napisao je da Srbija treba da odgovara za monstruozne zločine koje su vojne i paravojne formacije izvršile na Kosovu 1999. godine.

 • Mali: Tramvaji nisu mogli da prođu Mali: Tramvaji nisu mogli da prođu

  Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da tramvajski saobraćaj u Beogradu nije mogao da se odvija zbog protesta građana.

 • Kesić: Nisam odgovoran što emisija nije emitovana Kesić: Nisam odgovoran što emisija nije emitovana

  Voditelj i autor emisije "24 minuta" Zoran Kesić izjavio je danas da nije odgovoran za eventualno kašnjenje u isporuci emisije, što je na sastanku sa čelnicima medijske kuće B92 dobio kao objašnjenje za izostanak nove epizode iz programa i reprizu prošlonedeljne.

 • Vulin: Vlada je za godinu dana vratila dostojanstvo naciji Vulin: Vlada je za godinu dana vratila dostojanstvo naciji

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je u prethodnih godinu dana, koliko je prošlo od formiranja Vlade Srbije, urađeno veoma mnogo i da su rezultati vidljivi, kao i da građani mogu da očekuju povećanje plata i penzija mnogo brže nego što su očekivali.

 • Euleks: Pronađeni posmrtni ostati u selu Lauša, kod Srbice Euleks: Pronađeni posmrtni ostati u selu Lauša, kod Srbice

  U selu Lauša kod Srbice pronađeni su posmrtni ostaci tokom ekshumacije koja je danas počela na osnovu informacija koje je Euleks dobio od jednog meštanina, saopštio je Euleks.

 • Tribunal odbacio optužbe Šešeljevih lekara Tribunal odbacio optužbe Šešeljevih lekara

  Haški tribunal odbacio je ponovljene optužbe lekara Vojislava Šešelja da je Šešelj u sudskom pritvoru u Sheveningenu (Scheveningen) neadekvatno i nepravovremeno lečen od tumora.

 • Devenport: Podići nivo zaštite intelektualne svojine Devenport: Podići nivo zaštite intelektualne svojine

  Zaštita prava intelektualne svojine u Srbiji nije na zadovoljavajućem nivou i ta oblast će i dalje biti u fokusu u okviru pregovora sa Evropskom unijom, izjavio je danas šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport.

 • Kovačević: Vladi dajem jaku devetku Kovačević: Vladi dajem jaku devetku

  Ekonomista Miladin Kovačević izjavio je danas da su glavni rezultati u proteklih godinu dana rada Vlade Srbije, donošenje reformskih zakona, konsolidacija javnih finansija i aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF).

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Nedstor
Fonet web tv Tanjug
Android NM