31.12.2012 Beograd

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić
Većina prodavnica, šoping molova i hipermarketa neće raditi za Novu godinu i Božić, 1. i 7. januara, dok će 31. decembra i na Badnji dan raditi sa skraćenim radnim vremenom.

Prehrambene prodavnice i samousluge radiće danas od 8:00 do 18:00, a ostale prodavnice i trgovinski centri od 9:00 do 18:00. Pekare će raditi od 6:00 do 12:00.

Benzinske stanice na izlazima iz Beograda radiće neprekidno, dok će benzinske pumpe u gradu danas raditi od 6:00 do 20:00.

Maksi i Tempo

Maksi i Mini Maksi prodavnice i Tempo Ekspres će danas raditi do 18:00, dok 1. januara i za Božić, 7. januara neće raditi. Na Badnji dan, 6. januara radiće do 15:00, a oni objekti koji inače rade 24 sata, radiće do 18.00.

Tempo centri neće raditi 1. 2. i 7. januara.

Merkator i Roda

Merkator i Roda će danas raditi do 17:00, u utorak 1. januara neće raditi, a od 2. januara će raditi po redovnom radnom vremenu.

Na Badnji dan će svi maloprodajni objekti Merkatora i Rode raditi do 19:00. U ponedeljak 7. januara svi Roda supermarketi i marketi radiće skraćeno - do 10:00, a ostali maloprodajni objekti biće zatvoreni.

Super Vero

Marketi Super Vero će 31. decembra raditi od 8:00 do 20:00, dok 1. januara neće raditi.

Super Vero marketi će 2. januara i na Badnji dan 6. janara raditi skraćeno, od 8:00 do 19:00, dok za Božić neće raditi.

Pijace

Zelene pijace u Beogradu će danas biti otvorene do 19:00, a 1. i 7. januara biće zatvorene, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" će 1. i 7. januara raditi skraćeno, do 13.00.

Delta City

Šoping mol Delta City će u ponedeljak 31. decembra i na Badnji dan raditi skraćeno, od 10:00 do 18:00. U utorak, odnosno 1. janara, u tom šoping molu će raditi samo igraonica Cirkus (od 15:00 do 22:00) i bioskop Cinplexx (od 15:00 do 2:00 posle ponoći).

Za Božić će u molu Delta City raditi samo Cineplexx, i to od 15:00 do 2:00 iza ponoći. Svim ostalim danima, Delta City će raditi puno radno vreme, od 10:00 do 22:00.

Ušće šoping centar

Šoping centar Ušće danas će raditi do 18:00. Neradni dani u Ušću su 1. i 7. januar.

autor: MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Đurić: Tačijeva poseta kontejneru da se izazovu neredi Đurić: Tačijeva poseta kontejneru da se izazovu neredi

  Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da je iznenadna i nenajavljena poseta Hašima Tačija "kontejneru" na Jarinju izvedena i sračunata sa ciljem da se izazovu neredi, ekscesi i nasilje i destabilizuju prilike u delovima u kojima žive Srbi.

 • Junker Vučiću: I članice EU i kandidati da poštuju obaveze Junker Vučiću: I članice EU i kandidati da poštuju obaveze

  Portparolka Evropske komisije Maja Kocijančić potvrdila je večeras za Tanjug da je predsednik EK Žan KLod Junker odgovorio na pismo premijera Srbije Aleksandra Vučića i da je u pismu izrazio zabrinutost povodom najnovijeg razvoja situacije u odnosima između Srbije i Hrvatske.

 • Antić predao potpise za kandidaturu za predsednika DS Antić predao potpise za kandidaturu za predsednika DS

  Kandidat za predsednika DS Srboljub Antić pozvao je danas članove te partije da glasaju za opciju koja donosi promene i da tako pokažu građanima da je stranka spremna da se promeni.

 • Uhapšen zbog ubistva na Vračaru 2014. godine Uhapšen zbog ubistva na Vračaru 2014. godine

  Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da je policija uhapsila V.K. (25), za kojim je bila raspisana potraga Višeg suda u Beogradu, zbog sumnje da je 2014. godine izvršio ubistvo na Vračaru.

 • Šarčević najavio povećanje plata prosvetnih radnika Šarčević najavio povećanje plata prosvetnih radnika

  Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević izjavio je danas da će u oktobru prosvetnim radnicima biti povećane plate, kao i da će nastojati da u budžetu za 2017. godinu budu povećana izdavanja za prosvetu.

 • Antić predao potpise za kandidaturu za predsednika DS Antić predao potpise za kandidaturu za predsednika DS

  Kandidat za predsednika DS Srboljub Antić pozvao je danas članove te partije da glasaju za opciju koja donosi promene i da tako pokažu građanima da je stranka spremna da se promeni.

 • Dodik: Savet služi za teror nad srpskim narodom Dodik: Savet služi za teror nad srpskim narodom

  Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će na sutrašnjem sastanku sa predsednikom i premijerom Srbije biti reči i o primeni Dejtonskog sporazuma, odnosno ponašanju i radu visokog predstavnika za BiH.

 • Tači: Situacija na severu Kosova plod dijaloga sa Srbijom Tači: Situacija na severu Kosova plod dijaloga sa Srbijom

  Kosovski predsednik Hašim Tači ocenio je danas, prilikom obilaska prelaza Jarinje na severu Kosova, da je normalizacija stanja na tom prostoru i sloboda kretanja ljudi i robe, rezultat Briselskog dijaloga Srbije i Kosova.

 • Automobili za Štefaneka i Vatrepolo savez Srbije Automobili za Štefaneka i Vatrepolo savez Srbije

  Olimpijski šampioni Davor Štefanek i vaterpolo reprezentacija Srbije dobili su danas od kompanije FIAT po automobil marke 500L posle zlatnih medalja na Igrama u Rio de Žaneiru.

 • Sutra počinje nova školska godina Sutra počinje nova školska godina

  Prvo polugodište za učenike osnovnih i srednjih škola u centralnoj Srbiji počinje sutra, a završava se u petak, 27. januara 2017. godine.

 • Počela izgradnja pristupnih saobraćajnica za Prokop Počela izgradnja pristupnih saobraćajnica za Prokop

  Izgradnja pristupnih saobraćajnica za železničku stanicu Beograd-centar, poznatiju kao Prokop, počela je danas u Beogradu, a gradonačelnik Siniša Mali je tim povodom ocenio da se radi o projektu na čije su sprovođenje građani čekali više od 40 godina.

 • Stefanović: Stabilnost nije ugrožena, imamo aktivnu ulogu Stefanović: Stabilnost nije ugrožena, imamo aktivnu ulogu

  Srbija želi da pokaže da ima aktivnu ulogu u procesu održavanja stabilnosti u regionu, ocenio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, poručivši da, uprkos tenzijama u BiH povodom najavljenog referenduma u RS, stabilnost naše zemlje nije ugrožena.

Preporuke prijatelja
Najvesti
Vesti.rs
medijska pismenost
Medija centar Tanjug
Android NM