31.12.2012 Beograd

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić
Većina prodavnica, šoping molova i hipermarketa neće raditi za Novu godinu i Božić, 1. i 7. januara, dok će 31. decembra i na Badnji dan raditi sa skraćenim radnim vremenom.

Prehrambene prodavnice i samousluge radiće danas od 8:00 do 18:00, a ostale prodavnice i trgovinski centri od 9:00 do 18:00. Pekare će raditi od 6:00 do 12:00.

Benzinske stanice na izlazima iz Beograda radiće neprekidno, dok će benzinske pumpe u gradu danas raditi od 6:00 do 20:00.

Maksi i Tempo

Maksi i Mini Maksi prodavnice i Tempo Ekspres će danas raditi do 18:00, dok 1. januara i za Božić, 7. januara neće raditi. Na Badnji dan, 6. januara radiće do 15:00, a oni objekti koji inače rade 24 sata, radiće do 18.00.

Tempo centri neće raditi 1. 2. i 7. januara.

Merkator i Roda

Merkator i Roda će danas raditi do 17:00, u utorak 1. januara neće raditi, a od 2. januara će raditi po redovnom radnom vremenu.

Na Badnji dan će svi maloprodajni objekti Merkatora i Rode raditi do 19:00. U ponedeljak 7. januara svi Roda supermarketi i marketi radiće skraćeno - do 10:00, a ostali maloprodajni objekti biće zatvoreni.

Super Vero

Marketi Super Vero će 31. decembra raditi od 8:00 do 20:00, dok 1. januara neće raditi.

Super Vero marketi će 2. januara i na Badnji dan 6. janara raditi skraćeno, od 8:00 do 19:00, dok za Božić neće raditi.

Pijace

Zelene pijace u Beogradu će danas biti otvorene do 19:00, a 1. i 7. januara biće zatvorene, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" će 1. i 7. januara raditi skraćeno, do 13.00.

Delta City

Šoping mol Delta City će u ponedeljak 31. decembra i na Badnji dan raditi skraćeno, od 10:00 do 18:00. U utorak, odnosno 1. janara, u tom šoping molu će raditi samo igraonica Cirkus (od 15:00 do 22:00) i bioskop Cinplexx (od 15:00 do 2:00 posle ponoći).

Za Božić će u molu Delta City raditi samo Cineplexx, i to od 15:00 do 2:00 iza ponoći. Svim ostalim danima, Delta City će raditi puno radno vreme, od 10:00 do 22:00.

Ušće šoping centar

Šoping centar Ušće danas će raditi do 18:00. Neradni dani u Ušću su 1. i 7. januar.

autor: MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Građani ocenili: Vučić - vrlo dobar 4 Građani ocenili: Vučić - vrlo dobar 4

  Za prvih sto dana Vlade građani kao da su u njoj videli samo premijera Aleksandra Vučića.

 • Mitroviću trajno oduzimaju jahtu? Mitroviću trajno oduzimaju jahtu?

  Ustavni sud Hrvatske odbio je tužbe vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića protiv odluke nadležnih sudova da mu trajno oduzmu jahtu 'El Bosco'.

 • Doneo zmiju umesto uputa Doneo zmiju umesto uputa

  Pošto su lekari Odeljenja urgentne medicine u Prokuplju danas odbili da pregledaju Nenada Ć. (82) iz Beograda koji je došao zbog ujeda zmije, ali bez uputa, on je iz torbe izvadio zmiju kao dokaz da ga je ugrizla i pokazao je medicinskom osoblju, nakon čega mu je ukazana pomoć.

 • Janković: Zakon o radu se ne odnosi na sve zaposlene Janković: Zakon o radu se ne odnosi na sve zaposlene

  Jedan od argumenata koji suštinski "brani" novi Zakon o radu je to da će uvesti red i napraviti jasnu razliku između radnika i neradnika, ali zaposleni u javnim službama ne moraju zbog toga da brinu, jer za njih Zakon o radu ne važi.

 • Padaju plate ambasadora? Padaju plate ambasadora?

  Ceo sistem obračuna plata ambasadora treba da se preispita i to ćemo učiniti u narednim danima, kaže šef diplomatije Ivica Dačić.

 • Prosjaci za veče uzmu i do 15.000 dinara Prosjaci za veče uzmu i do 15.000 dinara

  Među prosjacima na gradskim ulicama Novog Sada ima maloletnika, ali bukvalno i dece.

 • Da li će biti poskupljenja hleba? Da li će biti poskupljenja hleba?

  U Srbiji je završena žetva pšenice, više puta prekidana zbog kiše. Rod je za petinu manji nego prošle godine. Da li nas ove jeseni čeka poskupljenje hleba?

 • Jerkov: SNS nema pravo da vrši eksperiment smanjenjem penzija Jerkov: SNS nema pravo da vrši eksperiment smanjenjem penzija

  Poslanik i portparol Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je danas da podršku Srpskoj naprednoj stranci niko ne dovodi u pitanje, ali da joj to ne daje za pravo da "treći put u istoriji vrši eksperimente" smanjivanjem plata i penzija.

 • Vučić: Ministri, letujete u Srbiji Vučić: Ministri, letujete u Srbiji

  Premijer Aleksandar Vučić zamolio je ministre u Vladi da bar deo svog letnjeg godišnjeg odmora od dve nedelje provedu na nekoj od destinacija u Srbiji.

 • Četvrtina građana u riziku od siromaštva Četvrtina građana u riziku od siromaštva

  Oko 24 odsto gradana Srbije živi u riziku od siromaštva, što našu zemlju svrstava u sam evropski vrh, a najteže je nezaposlenima i penzionerima, pokazala je poslednja anketa Republičkog zavoda za statistiku.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Medija centar Tanjug
ddddd