31.12.2012 Beograd

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić
Većina prodavnica, šoping molova i hipermarketa neće raditi za Novu godinu i Božić, 1. i 7. januara, dok će 31. decembra i na Badnji dan raditi sa skraćenim radnim vremenom.

Prehrambene prodavnice i samousluge radiće danas od 8:00 do 18:00, a ostale prodavnice i trgovinski centri od 9:00 do 18:00. Pekare će raditi od 6:00 do 12:00.

Benzinske stanice na izlazima iz Beograda radiće neprekidno, dok će benzinske pumpe u gradu danas raditi od 6:00 do 20:00.

Maksi i Tempo

Maksi i Mini Maksi prodavnice i Tempo Ekspres će danas raditi do 18:00, dok 1. januara i za Božić, 7. januara neće raditi. Na Badnji dan, 6. januara radiće do 15:00, a oni objekti koji inače rade 24 sata, radiće do 18.00.

Tempo centri neće raditi 1. 2. i 7. januara.

Merkator i Roda

Merkator i Roda će danas raditi do 17:00, u utorak 1. januara neće raditi, a od 2. januara će raditi po redovnom radnom vremenu.

Na Badnji dan će svi maloprodajni objekti Merkatora i Rode raditi do 19:00. U ponedeljak 7. januara svi Roda supermarketi i marketi radiće skraćeno - do 10:00, a ostali maloprodajni objekti biće zatvoreni.

Super Vero

Marketi Super Vero će 31. decembra raditi od 8:00 do 20:00, dok 1. januara neće raditi.

Super Vero marketi će 2. januara i na Badnji dan 6. janara raditi skraćeno, od 8:00 do 19:00, dok za Božić neće raditi.

Pijace

Zelene pijace u Beogradu će danas biti otvorene do 19:00, a 1. i 7. januara biće zatvorene, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" će 1. i 7. januara raditi skraćeno, do 13.00.

Delta City

Šoping mol Delta City će u ponedeljak 31. decembra i na Badnji dan raditi skraćeno, od 10:00 do 18:00. U utorak, odnosno 1. janara, u tom šoping molu će raditi samo igraonica Cirkus (od 15:00 do 22:00) i bioskop Cinplexx (od 15:00 do 2:00 posle ponoći).

Za Božić će u molu Delta City raditi samo Cineplexx, i to od 15:00 do 2:00 iza ponoći. Svim ostalim danima, Delta City će raditi puno radno vreme, od 10:00 do 22:00.

Ušće šoping centar

Šoping centar Ušće danas će raditi do 18:00. Neradni dani u Ušću su 1. i 7. januar.

autor: MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Stefanović: Srbija je migrantima usputna stanica Stefanović: Srbija je migrantima usputna stanica

  Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da migranti ne žele da ostanu u Srbiji, već da nastave svoj put ka zapadnim i nordijskim zemljama, kao i da se preduzimaju sve mere da se osigura bezbednost naših građana i teritorije.

 • Brod s natpisom Ne da(vi)mo Beograd udaljen sa Karnevala brodova Brod s natpisom Ne da(vi)mo Beograd udaljen sa Karnevala brodova

  Rečna policija danas je na manifestaciji Beogradski karneval brodova članovima inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" oduzela natpis sa imenom te inicijative i privremeno im zabranila vožnju u defileu brodova, saopštila je ta inicijativa koja se protivi sprovođenju projekta "Beograd na vodi".

 • Ðurić: Smiriti tenzije, raditi na normalizaciji odnosa Ðurić: Smiriti tenzije, raditi na normalizaciji odnosa

  Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić, koji je danas u Beogradu razgovarao sa predstavnicima Srba na Kosovu i Metohiji, rekao je posle sastanka da je veoma važno da se posle postizanja sporazuma u Briselu smire tenzije i okrene daljoj normalizaciji odnosa.

 • Prevrnuo se čamac tokom Karnevala brodova Prevrnuo se čamac tokom Karnevala brodova

  Na Karnevalu brodova koji se održavao večeras u Beogradu došlo je do prevrtanja jednog čamca oko 18 sati.

 • Požar u Studenici pod kontrolom Požar u Studenici pod kontrolom

  Vatrogasci su uspeli u subotu uveče da stave pod kontrolu požar u Studenici koji je zahvatio borovu šumu nadomak zaseoka Borovci, izjavio je agenciji Beta načelnik Uprave vatrogasno-spasilačke jedinice u sektoru za vanredne situacije MUP-a Goran Nikolić.

 • Devenport: Srbija može da očekuje veću pomoć Brisela Devenport: Srbija može da očekuje veću pomoć Brisela

  Šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport izjavio je danas da Srbija može da očekuje veću pomoć Unije u zbrinjavanju izbeglica i dodao da je impresioniran načinom na koji Srbija brine o izbeglicama.

 • Euleks: Pitanje nestalih od izuzetnog značaja Euleks: Pitanje nestalih od izuzetnog značaja

  Šef misije Euleksa na Kosovu Gabriel Meuči izjavio je danas uoči Međunarodnog dana nestalih lica da je pitanje nestalih veoma važno za brojne porodice na Kosovu, ali i od izuzetnog značaja za tu međunarodnu misiju.

 • Subotica: Uskoro dva nova prihvatilišta za migrante Subotica: Uskoro dva nova prihvatilišta za migrante

  Plan je da se na području Subotice uskoro podignu dva privremena prihvatna centra za migrante sa Bliskog istoka, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu rada Nenad Ivanišević i dodao da se o lokacijama razgovara sa predstavnicima gradskih vlasti.

 • Ponavlja se suđenje za ubistvo devojke u klubu na Adi Ponavlja se suđenje za ubistvo devojke u klubu na Adi

  Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom je na devet godina zatvora bio osuđen Vukašin Cmiljanić (23) zbog pucanja iz pištolja kada je slučajno ubio Tamaru Radulović (29) u klubu "Džast vanila" na Adi Ciganliji 2011. godine.

 • Sutra sunčano i veoma toplo, do 37 stepeni Sutra sunčano i veoma toplo, do 37 stepeni

  U Srbiji će do srede, 2. septembra, biti sunčano i veoma toplo s najvišom temperaturom do 37 stepeni Celzijusa, saopštio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije.

 • Policija pronašla falsifikovane isprave kod 96 migranata Policija pronašla falsifikovane isprave kod 96 migranata

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave saobraćajne policije zaustavili su dva autobusa sa ukupno 96 migranata sa falsifikovanim ispravama, izjavio je ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović.

 • Đurić: Posle formiranja ZSO veća odgovornost Đurić: Posle formiranja ZSO veća odgovornost

  Šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da je će politički predstavnici Srba na Kosovu posle formiranja Zajednice srpskih opština imati neuporedivo veću odgovornost za sudbinu Srbije i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Preporuke prijatelja
Najvesti
Vesti.rs
medijska pismenost
Medija centar Tanjug
Carnex brending