31.12.2012 Beograd

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić
Većina prodavnica, šoping molova i hipermarketa neće raditi za Novu godinu i Božić, 1. i 7. januara, dok će 31. decembra i na Badnji dan raditi sa skraćenim radnim vremenom.

Prehrambene prodavnice i samousluge radiće danas od 8:00 do 18:00, a ostale prodavnice i trgovinski centri od 9:00 do 18:00. Pekare će raditi od 6:00 do 12:00.

Benzinske stanice na izlazima iz Beograda radiće neprekidno, dok će benzinske pumpe u gradu danas raditi od 6:00 do 20:00.

Maksi i Tempo

Maksi i Mini Maksi prodavnice i Tempo Ekspres će danas raditi do 18:00, dok 1. januara i za Božić, 7. januara neće raditi. Na Badnji dan, 6. januara radiće do 15:00, a oni objekti koji inače rade 24 sata, radiće do 18.00.

Tempo centri neće raditi 1. 2. i 7. januara.

Merkator i Roda

Merkator i Roda će danas raditi do 17:00, u utorak 1. januara neće raditi, a od 2. januara će raditi po redovnom radnom vremenu.

Na Badnji dan će svi maloprodajni objekti Merkatora i Rode raditi do 19:00. U ponedeljak 7. januara svi Roda supermarketi i marketi radiće skraćeno - do 10:00, a ostali maloprodajni objekti biće zatvoreni.

Super Vero

Marketi Super Vero će 31. decembra raditi od 8:00 do 20:00, dok 1. januara neće raditi.

Super Vero marketi će 2. januara i na Badnji dan 6. janara raditi skraćeno, od 8:00 do 19:00, dok za Božić neće raditi.

Pijace

Zelene pijace u Beogradu će danas biti otvorene do 19:00, a 1. i 7. januara biće zatvorene, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" će 1. i 7. januara raditi skraćeno, do 13.00.

Delta City

Šoping mol Delta City će u ponedeljak 31. decembra i na Badnji dan raditi skraćeno, od 10:00 do 18:00. U utorak, odnosno 1. janara, u tom šoping molu će raditi samo igraonica Cirkus (od 15:00 do 22:00) i bioskop Cinplexx (od 15:00 do 2:00 posle ponoći).

Za Božić će u molu Delta City raditi samo Cineplexx, i to od 15:00 do 2:00 iza ponoći. Svim ostalim danima, Delta City će raditi puno radno vreme, od 10:00 do 22:00.

Ušće šoping centar

Šoping centar Ušće danas će raditi do 18:00. Neradni dani u Ušću su 1. i 7. januar.

autor: MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Ljušić: Nisu me smenili ni "crveni", ni "žuti", već "plavi" Ljušić: Nisu me smenili ni "crveni", ni "žuti", već "plavi"

  Mene nisu uspeli da smene "žuti" svojim žestokim napadima u štampi, kao ni "crveni" svojim potajnim radnjama, mene su smenili "plavi". Želeo bih da grešim kada kažem da ovakvim potezima SNS, svesno ili nesvesno, narušava svoj ugled. Kuda ide Srbija koja smenjuje uspešne direktore javnih preduzeća, a zadržava neuspešne, rekao je Radoš Ljušić, doskorašnji v. d. direktora Službenog glasnika na konferenciji za medije koju je sazvao kako bi „javnosti položio račun o svom radu“ i zvanično predao dužnost svojoj naslednici Jeleni Trivan.

 • Sutra odluka o stečaju za 188 preduzeća Sutra odluka o stečaju za 188 preduzeća

  Vlada Srbije će na sutrašnjoj sednici usvojiti akcioni plan na osnovu kojeg će biti doneta odluka o stečaju za 188 preduzeća sa spiska za privatizaciju, saznaje Tanjug u Agenciji za privatizaciju.

 • Đurović: Sloboda medija osnova svake demokratske vladavine Đurović: Sloboda medija osnova svake demokratske vladavine

  Šef srpske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, Aleksandra Ðurović izjavila je danas da pitanje slobode govora i zaštita slobode medija nije samo jedna od glavnih obaveza svake članice Saveta Evrope, već osnova svake dobre demokratske vladavine.

 • Gašić: Vodi se kampanja protiv vojske i Vučića Gašić: Vodi se kampanja protiv vojske i Vučića

  Ministar odbrane Bratislav Gašić ocenio je da se protiv Vojske Srbije vodi, kako se izrazio, "orkestrirana kampanja" koja će se nastaviti i narednih dana, a čiji je krajnji cilj napad na premijera Aleksandra Vučića.

 • Goran Perčević pušten iz pritvora Goran Perčević pušten iz pritvora

  Vlasnik "Interkomerca" Goran Perčević pušten je večeras iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu da se brani sa slobode, shodno odluci Višeg suda u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

 • Poverenica: Učestalo omalovažavnaje pojedinih političarki Poverenica: Učestalo omalovažavnaje pojedinih političarki

  Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić upozorila je danas da su poslednjih dana učestali omalovažavajući, uvredljivi i neprimereni medijski prilozi o pojedinim političkarkama i funkcionerkama i pozvala medije da poštuju profesionalne standarde.

 • Olujni vetar lomi drveće, nosi krovove Olujni vetar lomi drveće, nosi krovove

  Snažan vetar, koji od noćas duva u Resavi, čupa i lomi drveće na području opštine Svilajnac, ali nema povređenih i veće materijalne štete, izjavila je Tanjugu porparol Skupštine opštine Svilajnac Ivana Todorov.

 • U Srbiji prošle godine ubijeno 27 žena u porodičnom nasilju U Srbiji prošle godine ubijeno 27 žena u porodičnom nasilju

  U Srbiji je prošle godine ubijeno 27 žena u porodično-partnerskom nasilju, a sve žrtve poznavale su počinioca, pokazuju danas saopšteni rezultati analize Mreže "Žene protiv nasilja".

 • Ðurišić: Javnost zaslužuje odgovore na pitanja ombudsmana Ðurišić: Javnost zaslužuje odgovore na pitanja ombudsmana

  Šef poslaničkog kluba SDS Marko Ðurišić izjavio je danas da javnost zaslužuje odgovore na sve što je zaštitnik građana Saša Janković izneo u javnost i da sa tim nema nikakve veze pravdanje da se tako ugrožava stabilnost države i narušava sistem odbrane.

 • Vučić: Razgovarao sam sa Ciprasom Vučić: Razgovarao sam sa Ciprasom

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je razgovarao sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom i izrazio uverenje da najava o odustajanju od privatizacije luke Pirej neće uticati na realizaciju projekta izgradnje pruge Beograd-Budimpešta.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Novinska agencija Beta Tanjug
Android NM