31.12.2012 Beograd

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić
Većina prodavnica, šoping molova i hipermarketa neće raditi za Novu godinu i Božić, 1. i 7. januara, dok će 31. decembra i na Badnji dan raditi sa skraćenim radnim vremenom.

Prehrambene prodavnice i samousluge radiće danas od 8:00 do 18:00, a ostale prodavnice i trgovinski centri od 9:00 do 18:00. Pekare će raditi od 6:00 do 12:00.

Benzinske stanice na izlazima iz Beograda radiće neprekidno, dok će benzinske pumpe u gradu danas raditi od 6:00 do 20:00.

Maksi i Tempo

Maksi i Mini Maksi prodavnice i Tempo Ekspres će danas raditi do 18:00, dok 1. januara i za Božić, 7. januara neće raditi. Na Badnji dan, 6. januara radiće do 15:00, a oni objekti koji inače rade 24 sata, radiće do 18.00.

Tempo centri neće raditi 1. 2. i 7. januara.

Merkator i Roda

Merkator i Roda će danas raditi do 17:00, u utorak 1. januara neće raditi, a od 2. januara će raditi po redovnom radnom vremenu.

Na Badnji dan će svi maloprodajni objekti Merkatora i Rode raditi do 19:00. U ponedeljak 7. januara svi Roda supermarketi i marketi radiće skraćeno - do 10:00, a ostali maloprodajni objekti biće zatvoreni.

Super Vero

Marketi Super Vero će 31. decembra raditi od 8:00 do 20:00, dok 1. januara neće raditi.

Super Vero marketi će 2. januara i na Badnji dan 6. janara raditi skraćeno, od 8:00 do 19:00, dok za Božić neće raditi.

Pijace

Zelene pijace u Beogradu će danas biti otvorene do 19:00, a 1. i 7. januara biće zatvorene, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" će 1. i 7. januara raditi skraćeno, do 13.00.

Delta City

Šoping mol Delta City će u ponedeljak 31. decembra i na Badnji dan raditi skraćeno, od 10:00 do 18:00. U utorak, odnosno 1. janara, u tom šoping molu će raditi samo igraonica Cirkus (od 15:00 do 22:00) i bioskop Cinplexx (od 15:00 do 2:00 posle ponoći).

Za Božić će u molu Delta City raditi samo Cineplexx, i to od 15:00 do 2:00 iza ponoći. Svim ostalim danima, Delta City će raditi puno radno vreme, od 10:00 do 22:00.

Ušće šoping centar

Šoping centar Ušće danas će raditi do 18:00. Neradni dani u Ušću su 1. i 7. januar.

autor: MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Ljajić: Razmotrićemo sve aspekte slučaja Šešelj Ljajić: Razmotrićemo sve aspekte slučaja Šešelj

  Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Lajić rekao je da će Vlada Srbije odluku o haškom optuženiku Vojislavu Šešelju doneti "kada razmotri sve aspekte slučaja" i u skladu sa zakonima.

 • SPC razrešila dužnosti episkopa mileševskog Filareta SPC razrešila dužnosti episkopa mileševskog Filareta

  Sabor Srpske pravoslavne crkve (SPC) ipak je danas razrešio dužnosti episkopa mileševskog Filareta, rekao je za agenciju Beta izvor iz SPC.

 • Vučić: Srbija za dijalog i saradnju u regionu Vučić: Srbija za dijalog i saradnju u regionu

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je Srbija opredeljena da doprinese obnovi poverenja dijaloga i saradnje u regionu.

 • Preminuo Slovenac koji je pretio Miloševiću Preminuo Slovenac koji je pretio Miloševiću

  Slovenac Vinko Hafner, koji je na poslednjem kongresu Saveza komunista Jugoslavije 1988. godine s govornice pripretio prstom Slobodanu Miloševiću i optužio ga za protivjugoslovensko delovanje, preminuo je u Kranju, u 96. godini života.

 • U Klini ponovo opljačkan povratnik U Klini ponovo opljačkan povratnik

  Povratnika Vladu Raškovića opljačkale su su noćas za sada nepoznate osobe, dok je bio u svojoj kući u selu Dugonjive u opštini Klina na Kosovu, rekla je danas agenciji Beta koordinatorka za povratak Srba u toj opštini Silvija Rašković.

 • Pajtić: Rado bih video Sašu Jankovića u DS Pajtić: Rado bih video Sašu Jankovića u DS

  Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je da bi rado video ombudsmana Sašu Jankovića u redovima DS ukoliko bi nakon prestanka obavljanja funkcije Zaštitnika građana, Janković pokazao političke ambicije.

 • Aerodrom: Kašnjenje zbog nevremena Aerodrom: Kašnjenje zbog nevremena

  Letovi iz Beograda na aerodromu Nikola Tesla, koji su jutros kasnili zbog loših vremenskih uslova, ponovo saobraćaju prema redu letenja.

 • "Umorni od demantovanja Prištine" "Umorni od demantovanja Prištine"

  Kancelarija za KiM Vlade Srbije demantovala je informacije kosovskih vlasti da je dogovorena izgradnja trajnih graničnih prelaza.

 • Zlupotreba tajnih dosijea kao biznis Zlupotreba tajnih dosijea kao biznis

  Podaci iz tajnih dosijea bezbednosnih službi u poslednjih 15 godina koriste se za ucenjivanje, reketiranje i eliminaciju političkih protivnika, piše Danas

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Vesti.rs
Novinska agencija Beta Tanjug
Android NM