31.12.2012 Beograd

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić
Većina prodavnica, šoping molova i hipermarketa neće raditi za Novu godinu i Božić, 1. i 7. januara, dok će 31. decembra i na Badnji dan raditi sa skraćenim radnim vremenom.

Prehrambene prodavnice i samousluge radiće danas od 8:00 do 18:00, a ostale prodavnice i trgovinski centri od 9:00 do 18:00. Pekare će raditi od 6:00 do 12:00.

Benzinske stanice na izlazima iz Beograda radiće neprekidno, dok će benzinske pumpe u gradu danas raditi od 6:00 do 20:00.

Maksi i Tempo

Maksi i Mini Maksi prodavnice i Tempo Ekspres će danas raditi do 18:00, dok 1. januara i za Božić, 7. januara neće raditi. Na Badnji dan, 6. januara radiće do 15:00, a oni objekti koji inače rade 24 sata, radiće do 18.00.

Tempo centri neće raditi 1. 2. i 7. januara.

Merkator i Roda

Merkator i Roda će danas raditi do 17:00, u utorak 1. januara neće raditi, a od 2. januara će raditi po redovnom radnom vremenu.

Na Badnji dan će svi maloprodajni objekti Merkatora i Rode raditi do 19:00. U ponedeljak 7. januara svi Roda supermarketi i marketi radiće skraćeno - do 10:00, a ostali maloprodajni objekti biće zatvoreni.

Super Vero

Marketi Super Vero će 31. decembra raditi od 8:00 do 20:00, dok 1. januara neće raditi.

Super Vero marketi će 2. januara i na Badnji dan 6. janara raditi skraćeno, od 8:00 do 19:00, dok za Božić neće raditi.

Pijace

Zelene pijace u Beogradu će danas biti otvorene do 19:00, a 1. i 7. januara biće zatvorene, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" će 1. i 7. januara raditi skraćeno, do 13.00.

Delta City

Šoping mol Delta City će u ponedeljak 31. decembra i na Badnji dan raditi skraćeno, od 10:00 do 18:00. U utorak, odnosno 1. janara, u tom šoping molu će raditi samo igraonica Cirkus (od 15:00 do 22:00) i bioskop Cinplexx (od 15:00 do 2:00 posle ponoći).

Za Božić će u molu Delta City raditi samo Cineplexx, i to od 15:00 do 2:00 iza ponoći. Svim ostalim danima, Delta City će raditi puno radno vreme, od 10:00 do 22:00.

Ušće šoping centar

Šoping centar Ušće danas će raditi do 18:00. Neradni dani u Ušću su 1. i 7. januar.

autor: MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Vučić: Želimo najbliže odnose sa BiH, ali nećemo ostaviti na cedilu Srbe Vučić: Želimo najbliže odnose sa BiH, ali nećemo ostaviti na cedilu Srbe

  Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa članom Predsedništva BiH iz redova srpskog naroda Mladenom Ivanićem, koji je premijera upoznao sa novonastalim pogoršanjem političkih prilika i međunacionalnih odnosa u BiH.

 • Transparentnost traži istragu slučaja donacije automobila ministarstvu Transparentnost traži istragu slučaja donacije automobila ministarstvu

  Transparentnost Srbija (TS) pozvala je danas Vladu i Državnu revizorsku instituciju da ispitaju navode da je kompanija "Jura" donirala dva automobila Ministarstvu rada, da kazne odgovorne za taj slučaj, vrate vozila dobijena mimo zakona i promene propise kako bi se uredilo pitanje sukoba interesa koji nastaje kada državni organi primaju poklone.

 • Jeremić: Srbija ima šanse u trci za naslednika Ban Ki-Muna Jeremić: Srbija ima šanse u trci za naslednika Ban Ki-Muna

  Kandidat Srbije za generalnog sekretara UN Vuk Jeremić ocenio je danas da će Srbija biti blizu pobede u utakmici za naslednika Ban Ki-muna, ukoliko istočna Evropa bude dala svog kandidata, i dodao da je kandidatura naše zemlje jedina ispraćena zvaničnim dokumentom, odnosno platformom sa 53 konkretna obećanja.

 • Sutra nestabilno, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom Sutra nestabilno, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom

  U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i nestabilno, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

 • Nikolić: Situacija u BiH se ubrzano pogoršava Nikolić: Situacija u BiH se ubrzano pogoršava

  Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da se situacija u BiH "ubrzano pogoršava" zbog pojedinih političara koji iz uskogrudih interesa podstiču tenzije među narodima.

 • Dačić: Hrvatska opstruiše sve razgovore Dačić: Hrvatska opstruiše sve razgovore

  Ministar spoljnjih poslava Srbije Ivica Dačić ocenio je da Hrvatska godinama opstruira pregovore o otvorenim bilateralnim pitanjima i traži da se ti razgovori podignu na politički nivo, preneo je list Danas.

 • Od sutra novi prostor Miksališta Od sutra novi prostor Miksališta

  Novi prostor beogradskog Miksališta namenjen pružanju pomoći izbeglicama ali i njihovoj integraciji u društvo, počeće da radi u sredu, 1. juna, najavili su danas danas predstavnici Miksališta.

 • Bez posla 90 odsto pripadnika romske nacionalne manjine Bez posla 90 odsto pripadnika romske nacionalne manjine

  Oko 90 odsto Roma nema stalan posao pa je neophodno naći modele održivog zapošljavanja, jer je to najosetljivije pitanje za romsku zajednicu, rečeno je danas u Beogradu na predstavljanju projekta o inkluziji Roma.

 • Poverenik: Obezbediti ujednačenu praksu pekršajnih sudova Poverenik: Obezbediti ujednačenu praksu pekršajnih sudova

  Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti uputio je Vrhovnom kasacionom sudu inicijativu da se obezbedi ujednačena praksa prekršajnih sudova u postupcima zbog povrede Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja.

 • Rama: Odnosi Kosova i NATO da postanu institucionalni Rama: Odnosi Kosova i NATO da postanu institucionalni

  Albanski premijer Edi Rama rekao je na sednici Parlamentarne skupštine NATO u Tirani da odnosi između Kosova i NATO moraju da postanu institucionalni, prenosi danas prištinski list "Koha ditore".

 • Novosti: Još 220 lekova o trošku države Novosti: Još 220 lekova o trošku države

  Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) predložio je Vladi Srbije novu listu besplatnih lekova u koju je uvršteno još 220 medikamenata koji se izdaju o trošku države, pišu danas Večernje novosti.

 • Vučić i Pupovac: Neophdan dijalog Beograda i Zagreba Vučić i Pupovac: Neophdan dijalog Beograda i Zagreba

  Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Srpskog nacionalnog veća iz Hrvatske Miloradom Pupovcem i tom prilikom je iskazan visok stepen saglasnosti o potrebi obnove saradnje i dijaloga dveju zemalja.

Preporuke prijatelja
Najvesti
Vesti.rs
medijska pismenost
Fonet web tv Tanjug
Android NM