31.12.2012 Beograd

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić
Većina prodavnica, šoping molova i hipermarketa neće raditi za Novu godinu i Božić, 1. i 7. januara, dok će 31. decembra i na Badnji dan raditi sa skraćenim radnim vremenom.

Prehrambene prodavnice i samousluge radiće danas od 8:00 do 18:00, a ostale prodavnice i trgovinski centri od 9:00 do 18:00. Pekare će raditi od 6:00 do 12:00.

Benzinske stanice na izlazima iz Beograda radiće neprekidno, dok će benzinske pumpe u gradu danas raditi od 6:00 do 20:00.

Maksi i Tempo

Maksi i Mini Maksi prodavnice i Tempo Ekspres će danas raditi do 18:00, dok 1. januara i za Božić, 7. januara neće raditi. Na Badnji dan, 6. januara radiće do 15:00, a oni objekti koji inače rade 24 sata, radiće do 18.00.

Tempo centri neće raditi 1. 2. i 7. januara.

Merkator i Roda

Merkator i Roda će danas raditi do 17:00, u utorak 1. januara neće raditi, a od 2. januara će raditi po redovnom radnom vremenu.

Na Badnji dan će svi maloprodajni objekti Merkatora i Rode raditi do 19:00. U ponedeljak 7. januara svi Roda supermarketi i marketi radiće skraćeno - do 10:00, a ostali maloprodajni objekti biće zatvoreni.

Super Vero

Marketi Super Vero će 31. decembra raditi od 8:00 do 20:00, dok 1. januara neće raditi.

Super Vero marketi će 2. januara i na Badnji dan 6. janara raditi skraćeno, od 8:00 do 19:00, dok za Božić neće raditi.

Pijace

Zelene pijace u Beogradu će danas biti otvorene do 19:00, a 1. i 7. januara biće zatvorene, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" će 1. i 7. januara raditi skraćeno, do 13.00.

Delta City

Šoping mol Delta City će u ponedeljak 31. decembra i na Badnji dan raditi skraćeno, od 10:00 do 18:00. U utorak, odnosno 1. janara, u tom šoping molu će raditi samo igraonica Cirkus (od 15:00 do 22:00) i bioskop Cinplexx (od 15:00 do 2:00 posle ponoći).

Za Božić će u molu Delta City raditi samo Cineplexx, i to od 15:00 do 2:00 iza ponoći. Svim ostalim danima, Delta City će raditi puno radno vreme, od 10:00 do 22:00.

Ušće šoping centar

Šoping centar Ušće danas će raditi do 18:00. Neradni dani u Ušću su 1. i 7. januar.

autor: MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Na Vračaru pronađena dva beživotna tela, sumnja se na ubistvo Na Vračaru pronađena dva beživotna tela, sumnja se na ubistvo

  U stanu u Mileševskoj ulici, na Vračaru, jutros su zatečena dva beživotna tela, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

 • Vučić: Ova vlada nema podršku društva Vučić: Ova vlada nema podršku društva

  Premijer Srbije Aleksanadar Vučić ocenio je da vlada na čijem je čelu, bez obzira na priče da je sveprisutna i da sve kontroliše, nema podršku društva da se "ide ka budućnosti".

 • Šoprad: Nezavisnost Kosova istorijska greška Šoprad: Nezavisnost Kosova istorijska greška

  Pariz je napravio istorijsku grešku što je priznao Kosovo, izjavio je evropski parlamentarac iz Francuske Emerik Šoprad, navodeći da je NATO ratom protiv Srbije potvrdio separatizam Albanaca, a da je EU sledila američki politiku.

 • Dačić dobio četiri pomoćnika Dačić dobio četiri pomoćnika

  Vlada Srbije postavila je četiri pomoćnika ministra spoljnih poslova, u svojstvu vršilaca dužnosti na period od šest meseci, objavljeno je u Službenom glasniku.

 • Povelja za građansku hrabrost Biljani Srbljanović Povelja za građansku hrabrost Biljani Srbljanović

  Dramska spisateljica Biljana Srbljanović ovogodišnja je dobitnica Povelje za građansku hrabrost "Dragoljub Stošić", saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije.

 • Kragujevac: Zbog gripa šest pacijenta u bolnici Kragujevac: Zbog gripa šest pacijenta u bolnici

  U Kliničkom centru u Kragujevcu na lečenju je šest pacijenata sa potvrđenim virusom grupa, od kojih su četiri priključena na respiratore za veštačko disanje, izjavila je danas novinarima portparol te zdravstvene ustanove Vanja Ðorđević.

 • Ognjenović negirao krivicu za Galeniku Ognjenović negirao krivicu za Galeniku

  Generalni direktor "Galenike" Nenad Ognjenović negirao je danas u Specijalnom sudu u Beogradu optužbe da je sa saradnicima oštetio tu fabriku lekova za više od 900 miliona.

 • Jugović: Stefanović formira front lažne levice Jugović: Stefanović formira front lažne levice

  Direktor Pokreta socijalista Bratislav Jugović rekao je danas da potpredsednik DS Borislav Stefanović formira front "svoje lažne levice" i poručio mu da ne može postati levičar pobedom Sirize, već to mora pokazati svojim dugogodišnjim delovanjem.

 • Dragana Hejns o ubistvu supruga Dejvida Dragana Hejns o ubistvu supruga Dejvida

  Prvi put nakon objavljivanja identiteta Džihadiste Džona, odnosno Mumaeda Emvazija, Dragana Hejns ekskluzivno za N1 govori o ubistvu muža humanitarca Dejvida Hejnsa ali i o nadi da može nastaviti da živi bez straha.

 • Vulin: Smanjiti stope nezaposlenosti Vulin: Smanjiti stope nezaposlenosti

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je cilj da se podrži i eventualno malo smanji stopa nezaposlenosti iz prošle godine, kao i da se smanji stopa nezaposlenosti mladih.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Fonet web tv Tanjug
Android NM