31.12.2012 Beograd

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić

Radno vreme prodavnica za Novu godinu i Božić
Većina prodavnica, šoping molova i hipermarketa neće raditi za Novu godinu i Božić, 1. i 7. januara, dok će 31. decembra i na Badnji dan raditi sa skraćenim radnim vremenom.

Prehrambene prodavnice i samousluge radiće danas od 8:00 do 18:00, a ostale prodavnice i trgovinski centri od 9:00 do 18:00. Pekare će raditi od 6:00 do 12:00.

Benzinske stanice na izlazima iz Beograda radiće neprekidno, dok će benzinske pumpe u gradu danas raditi od 6:00 do 20:00.

Maksi i Tempo

Maksi i Mini Maksi prodavnice i Tempo Ekspres će danas raditi do 18:00, dok 1. januara i za Božić, 7. januara neće raditi. Na Badnji dan, 6. januara radiće do 15:00, a oni objekti koji inače rade 24 sata, radiće do 18.00.

Tempo centri neće raditi 1. 2. i 7. januara.

Merkator i Roda

Merkator i Roda će danas raditi do 17:00, u utorak 1. januara neće raditi, a od 2. januara će raditi po redovnom radnom vremenu.

Na Badnji dan će svi maloprodajni objekti Merkatora i Rode raditi do 19:00. U ponedeljak 7. januara svi Roda supermarketi i marketi radiće skraćeno - do 10:00, a ostali maloprodajni objekti biće zatvoreni.

Super Vero

Marketi Super Vero će 31. decembra raditi od 8:00 do 20:00, dok 1. januara neće raditi.

Super Vero marketi će 2. januara i na Badnji dan 6. janara raditi skraćeno, od 8:00 do 19:00, dok za Božić neće raditi.

Pijace

Zelene pijace u Beogradu će danas biti otvorene do 19:00, a 1. i 7. januara biće zatvorene, dok će 2. januara raditi uobičajeno.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac" će 1. i 7. januara raditi skraćeno, do 13.00.

Delta City

Šoping mol Delta City će u ponedeljak 31. decembra i na Badnji dan raditi skraćeno, od 10:00 do 18:00. U utorak, odnosno 1. janara, u tom šoping molu će raditi samo igraonica Cirkus (od 15:00 do 22:00) i bioskop Cinplexx (od 15:00 do 2:00 posle ponoći).

Za Božić će u molu Delta City raditi samo Cineplexx, i to od 15:00 do 2:00 iza ponoći. Svim ostalim danima, Delta City će raditi puno radno vreme, od 10:00 do 22:00.

Ušće šoping centar

Šoping centar Ušće danas će raditi do 18:00. Neradni dani u Ušću su 1. i 7. januar.

autor: MP izvor: Novi magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Šešelj: Ne vraćam se u Hag, neka me hapse Šešelj: Ne vraćam se u Hag, neka me hapse

  Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da se neće dobrovoljno vratiti u Haški tribunal i da ostaje pri svemu što je govorio od kada se vratio u Beograd.

 • Gašić: Još nisam dobio izveštaj o padu helikoptera Gašić: Još nisam dobio izveštaj o padu helikoptera

  Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da još nije dobio tehnički izveštaj u vezi sa padom vojnog helikoptera i poručio da će javnost saznati detalje o padu kada komisija završi svoj rad.

 • Vodostaji oko granice redovne odbrane od poplava Vodostaji oko granice redovne odbrane od poplava

  Na nekoliko reka u Srbiji vodostaji će i danas biti oko granice vanredne odbrane od poplava, osim na donjem toku Južne Morave gde su nešto više.

 • Vučić: Odlažemo miting, ne želimo nemire Vučić: Odlažemo miting, ne želimo nemire

  SNS ne odustaje od najavljenog mitinga u Novom Sadu, ali se on neće održati istog dana kada i skup DS Bojana Pajtića, izjavio je premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić.

 • Pajtić: DS neće odustati od mitinga Pajtić: DS neće odustati od mitinga

  Demokratska stranka ostaje pri odluci da 25. aprila održi veliki miting u Beogradu protiv aktuelne vlasti, bez obzira na najave da će SNS odustati od najavljenog skupa povodom godinu dana rada Vlade istog dana u Novom Sadu, izjavio je lider DS Bojan Pajtić.

 • Balkan "pliva" u oružju iz 90-ih Balkan "pliva" u oružju iz 90-ih

  U zemljama Balkana milioni komada ilegalnog oružja i dalje se nalaze u rukama građana, a najčešće je u pitanju zaostavština iz ratova u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu, izveštavaju crnogorski mediji.

 • Vulin: Prošle godine usvojeno više od 200 dece Vulin: Prošle godine usvojeno više od 200 dece

  Više od 200 dečaka i devojčica usvojeno je prošle godine i time je ostvaren najbolji rezultat do sada po pitanju usvajanja dece, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

 • Ubijen čuvar u tržnom centru u Prištini Ubijen čuvar u tržnom centru u Prištini

  Tri maskirane osobe ubile su čuvara u prištinskom tržnom centru "Albi mol", objavila je danas prištinska novinska agencija Kosovapres (kosovapress.com)

 • Opština Gračanica: 3E institut da dokaže svoje tvrdnje Opština Gračanica: 3E institut da dokaže svoje tvrdnje

  Opština Gračanica zatražila je danas od "3E instituta" da ne stvara paniku kod stanovništva svojim upozorenjima o ekološkom akcidentu na teritoriji te opštine i da tvrdnje iznete u javnost potkrepi dokazima.

 • Odbor za finansije usvojio izmene Zakona o hipoteci Odbor za finansije usvojio izmene Zakona o hipoteci

  Predstavnici skpštinskog Odbora za finansije prihvatili su danas vladin Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o hipoteci koji bi trebalo da omogući bolji položaj kreditora i veću zaštitu dužnika, odnosno vlasnika hipotekarne nepokretnosti.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Nedstor
Medija centar Tanjug
Android NM