18.10.2017 Priština

Rakić: Srpska lista će pobediti one kojima je Kosovo roba, a srpski narod roblje

Rakić: Srpska lista će pobediti one kojima je Kosovo roba, a srpski narod roblje Foto: prtscr ytb
Predsednik Srpske liste Goran Rakić saopštio je danas da će podrška koju beogradska opozicija daje kandidatu Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću na lokalnim izborima na Kosovu samo doprineti "još ubedljivijoj" pobedi Srpske liste na tim izborima koji će biti održani u nedelju.

"Srpski narod na izborima kažnjava one koji nacionalne interese stavljaju na licitaciju i one koji po naloge i podršku odlaze u strane ambasade i baze Kfora. Srpska lista će u nedelju pobediti one kojima je Kosovo i Metohija samo roba, a srpski narod samo roblje, jer ni mi ni Kosovo i Metohija nismo na prodaju", naveo je Rakić u saopštenju.

On je naveo da je uveren da građani nikada neće dati poverenje Ivanoviću.

"Za Ivanovića su njegovi sunarodnici (preciznije 90 odsto njih koji su podržali Srpsku listu na prošlim izborima) 'smeće koje treba pustiti niz Ibar', i siguran sam da Srbi, koje su neki u prošlosti tako puštali niz Drinu i Savu, nikada neće pokloniti poverenje takvom čoveku", naveo je Rakić.

On je u saopštenju one koji iz Beograda podržavaju Ivanovića nazvao "političkim otpadnicima i marginalcima".

Demokratska stranka i Pokret slobodnih građana ranije su pozvali građane da na lokalnim izborima na Kosovu glasaju za Ivanovića.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
Belex2018
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side