14.06.2018 Novi Sad

Sindikat NSPRV: Stakla polupana, ko je sledeći

Sindikat NSPRV: Stakla polupana, ko je sledeći Foto: Pixabay.com
Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine (NSPRV ) u Zrenjaninu saopštio je danas da su nepoznati počinioci sinoć izvršili vandalski napad na prostorije tog sindikata.


Kako je naveo predsednik NSPRV Ranko Hrnjaz, vandali su porazbijali stakla na prozorima u kojima pored tog sindikata deluje i Nezavisni sindikat javnih službi Vojvodine, kao i Centar za zaštitu potrošača "Begej".

Hrnjaz je ukazao da ne žele da se bave teorijama zavere, ali da se činjenice da organizacije na čijim su prostorijama razbijeni prozori vode svakodnevnu i beskompromisnu borbu za radnička prava i prava svih građana Zrenjanina i Srbije.
"Da li je to razlog vandalskog čina, još nije poznato, ali očekujemo da policija hitno pronađe odgovorne za ovaj čin. Tek kada počinilac ili počinioci budu imali ime i prezime, kada budu odgovarali pred nadležnim organima naše države, tek tada možemo da kažemo da institucije funkcionišu", saopštio je predsednik NSPRV-a.

Poručio je i da će Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine, Nezavisni sindikat javnih službi Vojvodine i Centar za zaštitu potrošača nastaviti još snažnije da se bore za prava svakoga svakog člana, svakog građanina.

"Ako je cilj bio da nas uplaše, to nisu uspeli", poručio je Hrnjaz.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side