05.11.2012 Beograd

Srđan Đoković prebačen u Minhen na dalje lečenje

Srđan Đoković prebačen u Minhen na dalje lečenje
Srđan Đoković, otac tenisera Novaka Đokovića, prebačen je iz Kliničkog centra Srbije u Minhen, radi nastavka lečenja.

Đoković je u bolnicu Grosharden u Minhenu prebačen u ponedeljak ujutru privatnim avionom radi daljeg lečenja.

On je najpre prebačen bolničkim sanitetskim vozilom i u pratnji anesteziologa na Aerodrom Nikola Tesla, odakle je odleteo za Minhen.

Bolnica Groshadern jedna je od najpoznatijih u Evropi, a najsličnija je VMA, prenosi Blic.

Srđan Đoković, se nalazio u Kliničkom centru zbog sepse. Lekari su ustanovili da u krvi ima bakteriju stafilokok, kao i probleme sa plućima i kičmom.

Njegovo stanje je bilo kritično. 

autor: VPS izvor: Blic
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Odbornici SNS i DS bojkotovali Draškovićevu komemoraciju Odbornici SNS i DS bojkotovali Draškovićevu komemoraciju

  Odbornici SNS i DS danas su bojkotovali komemorativnu sednicu Skupštine opštine Medveđa hitno zakazanu povodom iznenadne smrti predsednika te opštine Slobodana Draškovića.

 • Mihajlović: U Srbiji od početka godine ubijene 22 žene Mihajlović: U Srbiji od početka godine ubijene 22 žene

  Nasilje je ozbiljan društveni problem koji preti da generiše još nasilnika, ako mu se brzo ne stane na put, ocenila je potpredsednica vlade Zorana Mihajlović, navodeći da alarmantan podatak da su u Srbiji od početka godine ubijene 22 žene, traži hitnu rekaciju i države i društva.

 • Nije tačno da je prihod budžeta zbog notara manji Nije tačno da je prihod budžeta zbog notara manji

  Savetnik direktora Poreske uprave Srbije Ranko Sokolović izjavio je večeras da nije tačan zaključak da je državni budžet na gubitku, jer su pojedine poslove od sudova preuzeli javni beležnici.

 • Sarapa: Nije bilo cenzure u mom slučaju Sarapa: Nije bilo cenzure u mom slučaju

  Sa televizijom Pink pregovarao sam i ranije i moja odluka da pređem u tu kuću nije doneta zbog situacije nastale na Studiju B, izjavio je Predrag Sarapa.

 • Omerović: Deca ulice najugroženija grupa Omerović: Deca ulice najugroženija grupa

  Deca ulice spadaju u jednu od najugroženijih grupa, a najveći broj njih dolazi iz romske populacije, izjavio je danas na radnom sastanku ''Položaj dece koja žive i rade na ulici'' predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i rodnu ravnopravnost Meho Omerović.

 • Zeri: Otkriveno više od 35 miliona evra sumnjivih transakcija Zeri: Otkriveno više od 35 miliona evra sumnjivih transakcija

  Finansijska obaveštajna jedinica Kosova otkrila je više od 35 miliona evra sumnjivih transakcija koje su pokušali da kamufliraju preko kosovskog bankarskog sistema tokom 2013.godine, prenosi Zeri.

 • NUNS apeluje: Navijačko nasilje ne treba popularizovati NUNS apeluje: Navijačko nasilje ne treba popularizovati

  Nezavisno udruženje novinara Srbije apeluje da u izveštavanju sa sportskih manifestacija, u skladu sa etičkim i profesionalnim standardima, ni na koji način ne treba promovisati nasilje i nasilnike, ne otvarati im prostor, naslovne strane i udarne termine u informativnim emisijama.

 • Preminuo Nenad Manojlović Preminuo Nenad Manojlović

  Istaknuti vaterpolo stručnjak i sportski radnik Nenad Manojlović, bivši selektor SR Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, preminuo je danas iznenada u 57. godini.

 • Vulin: Budući odnosi zavise od reakcije Turske Vulin: Budući odnosi zavise od reakcije Turske

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da budući odnosi između Srbije i Turske, nakon što je u Istanbulu ubijen Zvezdin navijač, zavise od reakcije Turske istakavši da očekuje da se ta zemlja ponaša onako kako bi se Srbija ponašala u tom slučaju.

 • Verbić: Danas počinje rad na posebnom kolektivnom ugovoru Verbić: Danas počinje rad na posebnom kolektivnom ugovoru

  Ministarstvo prosvete i sindikati počinju danas rad na posebnom kolektivnom ugovoru koji bi trebalo da bude završen do kraja decembra, izjavio je jutros ministar prosvete Srđan Verbić.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Nedstor
Medija centar Tanjug
Android NM