05.11.2012 Beograd

Srđan Đoković prebačen u Minhen na dalje lečenje

Srđan Đoković prebačen u Minhen na dalje lečenje
Srđan Đoković, otac tenisera Novaka Đokovića, prebačen je iz Kliničkog centra Srbije u Minhen, radi nastavka lečenja.

Đoković je u bolnicu Grosharden u Minhenu prebačen u ponedeljak ujutru privatnim avionom radi daljeg lečenja.

On je najpre prebačen bolničkim sanitetskim vozilom i u pratnji anesteziologa na Aerodrom Nikola Tesla, odakle je odleteo za Minhen.

Bolnica Groshadern jedna je od najpoznatijih u Evropi, a najsličnija je VMA, prenosi Blic.

Srđan Đoković, se nalazio u Kliničkom centru zbog sepse. Lekari su ustanovili da u krvi ima bakteriju stafilokok, kao i probleme sa plućima i kičmom.

Njegovo stanje je bilo kritično. 

autor: VPS izvor: Blic
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Pupovac: Nema mehanizma za izbegavanje incidenata Pupovac: Nema mehanizma za izbegavanje incidenata

  Veoma je loše što se pogoršavaju odnosi Zagreba i Beograda u ovom trenutku, a posebno je loše što se to čini zbog pitanja ratnih zločina, i što Hrvatska i Srbija nemaju razvijene mehanizme da izbegnu ovakve situacije, izjavio je predsednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac povodom novonastale situacije u odnosima dve zemlje.

 • Uhapšeni zbog gajenja i prodaje marihuane Uhapšeni zbog gajenja i prodaje marihuane

  Policija je uhapsila S.M. (26) i I.S. (25) iz Vrnjačke Banje zbog sumnje da su počinili krivično delo proizvodnje i prodaje droge, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.

 • Utvrđena lista kandidata za direktora RTS-a Utvrđena lista kandidata za direktora RTS-a

  Upravni odbor Javne medijske ustanove Radio-televizije Srbije utvrdio je konačnu listu 11 kandidata koji formalno-pravno ispunjavaju sve uslove konkursa za izbor na funkciju generalnog direktora RTS-a.

 • Intervju Dunja Mijatović: Glas je moja najvažnija alatka Intervju Dunja Mijatović: Glas je moja najvažnija alatka

  Organizacija za bezbednost i saradnju ima jasan mandat kada je sloboda medija i izražavanja u pitanju i ništa me neće sprečiti da govorim i posebno da se zalažem za bezbednost novinara, kaže predstavnica OEBS Dunja Mijatović u razgovoru sa Jelkom Jovanović

 • Joksimović: Lobiranje može biti korisno na putu ka EU Joksimović: Lobiranje može biti korisno na putu ka EU

  Lobiranje nije zamena za institucionalno delovanje države, ali je korisno za Srbiju na putu evropskih integracija, izjavila je večeras ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović.

 • Vučić: Ne vraćamo ambasadora iz Zagreba, pozvaću Milanovića Vučić: Ne vraćamo ambasadora iz Zagreba, pozvaću Milanovića

  Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija neće povlačiti svog ambasadora iz Hrvatske niti će slati ijedan loš signal Hrvatskoj i dodao da će pozvati premijera Hrvatske Zorana Milanovića da razgovaraju telefonom.

 • Tadić: Srbija treba da razmišlja i o članstvu u NATO Tadić: Srbija treba da razmišlja i o članstvu u NATO

  Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da će Srbija vrlo ozbiljno morati da razmotri mogućnost posebnih saveza sa NATO, možda čak i punopravno članstvo u toj vojnoj alijansi u budućnosti.

 • GrO SNS Novi Sad: Orkestrirani napadi DS na SNS GrO SNS Novi Sad: Orkestrirani napadi DS na SNS

  Gradski odbor SNS u Novom Sadu saopštio je danas da u potpunosti podržava stav gradonačelnika Miloša Vučevića da su svi orkestrirani napadi DS na koalicione partnere SNS u stvari napadi na Aleksandra Vučića, tu stranku i na gradonačelnika lično.

 • Protest Hrvatske zbog Šešelja Protest Hrvatske zbog Šešelja

  Hrvatsko Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova (MVEP) uputilo je oštar protest otpravnici poslova ambasade Srbije u Hrvatskoj Bosi Prodanović, a hrvatski ambasador u Srbiji Gordan Markotić biće pozvan na konsultacije u Zagreb, saopšteno je danas iz MVEP-a povodom izjava Vojislava Šešelja i njegovog paljenja hrvatske zastave u Beogradu.

 • Vulin: Ja Hrvatskoj poželim uspeh, Matić meni lečenje Vulin: Ja Hrvatskoj poželim uspeh, Matić meni lečenje

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je on Hrvatskoj poželeo napredak dok njemu odande stižu poruke da se leči.

Preporuke prijatelja
medijska pismenost
Najvesti
Vesti.rs
Medija centar Tanjug
Android NM