05.11.2012 Beograd

Srđan Đoković prebačen u Minhen na dalje lečenje

Srđan Đoković prebačen u Minhen na dalje lečenje
Srđan Đoković, otac tenisera Novaka Đokovića, prebačen je iz Kliničkog centra Srbije u Minhen, radi nastavka lečenja.

Đoković je u bolnicu Grosharden u Minhenu prebačen u ponedeljak ujutru privatnim avionom radi daljeg lečenja.

On je najpre prebačen bolničkim sanitetskim vozilom i u pratnji anesteziologa na Aerodrom Nikola Tesla, odakle je odleteo za Minhen.

Bolnica Groshadern jedna je od najpoznatijih u Evropi, a najsličnija je VMA, prenosi Blic.

Srđan Đoković, se nalazio u Kliničkom centru zbog sepse. Lekari su ustanovili da u krvi ima bakteriju stafilokok, kao i probleme sa plućima i kičmom.

Njegovo stanje je bilo kritično. 

autor: VPS izvor: Blic
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
 • Nikolić neće ići u Srebrenicu Nikolić neće ići u Srebrenicu

  Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće ići u Srebrenicu, izjavio je za Danas savetnik predsednika Ivan Mrkić.

 • Srbija još nije pozvana u Njujork Srbija još nije pozvana u Njujork

  Srbija zasad još nije pozvana na sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 7. jula u Njujorku, ali su premijer Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić spremni da joj prisustvuju ukoliko dobiju poziv, saznaje Danas u Vladi Srbije.

 • Tahiri: ZSO nikada sa izvršnim ovlašćenjima Tahiri: ZSO nikada sa izvršnim ovlašćenjima

  Kosovska ministarka za dijalog sa Beogradom Edita Tahiri insistira da Kosovo neće prihvatiti da ZSO ima izvršna ovlašćenja.

 • Mustafa: Opasno ako Kosovo ne formira Specijalni sud Mustafa: Opasno ako Kosovo ne formira Specijalni sud

  Kosovski premijer Isa Mustafa izjavio je danas da za Kosovo nema drugog puta nego da formira Specijalni sud za ratne zločine OVK, ocenivši da bi drugačiji ishod bio "izuzetno opasan" za Prištinu.

 • DS: Porez na imovinu povećan zbog Beograda na vodi DS: Porez na imovinu povećan zbog Beograda na vodi

  Predsednik Gradskog odbora DS-a u Beogradu Balša Božović izjavio je da se građanima naplaćuje veći porez na imovinu da bi se investitor Beograda na vodi oslobodio plaćanja.

 • Ban: Srebrenica je teg na savesti čovečanstva Ban: Srebrenica je teg na savesti čovečanstva

  Generalni sekretar UN Ban Ki Mun izjavio je danas da će surovo ubistvo muslimanskih muškaraca i dečaka u Srebrenici zauvek ostati mrlja na kolektivnoj savesti međunarodne zajednice.

 • Intervju Nebojša Nušić: Srpski Cincari mogu da pomire Grke i Makedonce Intervju Nebojša Nušić: Srpski Cincari mogu da pomire Grke i Makedonce

  Nebojša Nušić, potomak Branislava Nušića, upravitelj je “Nušić” fondacije čiji je osnovni cilj negovanje ogromne baštine koju nam je ostavio uvek aktuelni pisac. Osim toga, aktivan je i u Društvu srpsko-cincarskog prijateljstva “Lunjina”, pošto je porodica Nušić cincarskog porekla iz Klisure u severnoj Grčkoj. Za sebe kaže da je grko-cincarin i da radi na zbližavanju balkanskih naroda. Inače se bavi kineziterapijom.

 • Vučić: Malo realno da prisustvujem sednici SB UN o rezoluciji Vučić: Malo realno da prisustvujem sednici SB UN o rezoluciji

  Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vrlo pažljivo proučiti tekst najnovijeg predloga britanske rezolucije o Srebrenici i dodao da je malo realno da ide u Savet bezbednosti UN u NJujorku 7. jula, kad se o njoj bude raspravljalo, jer u Srbiju stiže kancelarka Nemačke Angela Merkel.

Preporuke prijatelja
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novinska agencija Beta Tanjug
Carnex brending