20.10.2017 Beograd

Stefanović: Tvrdnjama o hapšenjima opozicija zloupotrebljava policiju

Stefanović: Tvrdnjama o hapšenjima opozicija zloupotrebljava policiju Foto: Beta / MUP Srbije / MO
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da opozicioni lideri tvrdnjama da im se preti hapšenjem zloupotrebljavaju policiju i svoju javnu funkciju kako bi postigli bolje izborne rezultate.

"To su neverovatne stvari - kako se ta policija zloupotrebljava. Ja ih samo molim da prestanu da se bave tim ljudima. Oni su svi političari i svi zloupotrebljavaju svoju političku funkciju od jutra do mraka", rekao je Stefanović za Televiziju Pink.

Stefanović je negirao tvrdnje bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa koji je u četvrtak izjavio da mu se preti hapšenjem ukoliko se ponovo kandiduje za tu funkciju.

"Ja verujem da gospodin Đilas nije rekao istinu upravo zato što su to takvi maniri -  to se provuče kao pripremljena priča u novinama, lepa uvertira za izbore", rekao je Stefanović i dodao da bi trebalo da se sačeka da Tužilaštvo završi istragu o tom slučaju.

On je ocenio da je predizbornu kampanju za predsedničke izbore, na isti način, zloupotrebom policije počeo i Vuk Jeremić i da su svi videli kako se ta kampanja završila.

"To što je on tvrdio - došli su da me uhapse, pokazalo se kao potpuna izmišljotina", rekao je Stefanović.

On je kazao i da ga je začudila izjava poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića koji je tvrdio da su mu na vrata došli policajci.

Stefanović je ponovio da niko iz Ministarstva unutrašnjih poslova nije bio na Šabićevim vratima i da se zna da su to bili pripadnici Komunalne policije.

"Nije baš popularno reći došli mi komunalci, već došla mi policija na vrata, to treba da stvori neku mračnu sliku i umesto da kaže izvini policiji i građanima, on kreće u najverovatnije obrte i okrete, isto kao i Đilas", rekao je Stefanović.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 20.10.2017, 12:32h rodoljub

    Obicna inscenacija od strane Djilasa, moguce je i ucesce Miskovica, a sigurno nije izostao glavni manipulator i podmetac podlosti - CIA . Svi oni rade na destabilizaciji Srbije, svako zbog svojih interesa, a cilj im je stvaranje haosa, mozda nekakvog "proleca" i "revolucije" i rusenje legitimne vlasti. Pa to smo gledali vise puta, ne samo u Srbiji . Recept je americki .

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
Belex2018
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side