Stefanoviću prete krivičnom prijavom
06.11.2011 Kosovska Mitrovica

Stefanoviću prete krivičnom prijavom

Stefanoviću prete krivičnom prijavom
Skupština zajednice Opština Kosova i Metohije pozvala je Srbe sa severa Kosova da "ne prihvate sporazum kojim bi se rešilo pitanje prelaza Brnjak i Jarinje" i zapretila krivičnom prijavom Borislavu Stefanoviću.

"Najava šefa pregovaračkog tima Beograda Borislava Stefanovića da je blizu rešenje za administrativne prelaze Brnjak i Jarinje, za koje i sam kaže da nije idealno, predstavlja kapitulaciju pred zahtevima Prištine", navodi se u saopštenju Skupštine zajednice Opština Kosova i Metohije.

Još se dodaje da se "tim dogovorom predviđa da na prelazima budu i Tačijevi carinici i Redžepijevi specijalci".

"Izgovor da je jedan od carinika Srbin ne znači ništa jer on nosi samo srpsko ime i prezime, a u službi je u uniformi i sa pečatom samoproglašene države Kosovo", navodi se u saopštenju i dodaje da se "sporazumom zabija nož u leđa Srbima sa Kosova i Metohije i njihovoj tromesečnoj borbi za goli opstanak i celovitu srpsku državu".

Zbog ovih, kao i svih ranijih dogovora sa Prištinom, kojima je Borislav Stefanović lišio Srbe sa Kosova i Metohije ličnih dokumenata, Skupština zajednice Opština Kosova i Metohije podneće u najskorije vreme krivičnu prijavu protiv Stefanovića za veleizdaju, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik Skupštine Radovan Ničić.

autor: IJ izvor: Beta/Novi Magazin
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side