Tadić: Današnje naslovne strane objavile kraj demokratije
30.03.2017 Beograd

Tadić: Današnje naslovne strane objavile kraj demokratije

Tadić: Današnje naslovne strane objavile kraj demokratije Foto: Zoran Raš
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio danas da su današnje naslovne strane štampanih medija, na kojima je predizborni oglas Aleksandra Vučića, objavile kraj demokratije.

"Današnje naslovne strane štampanih medija konačno su ogolile pravo stanje u našim medijima i predstavljaju pravo ogledalo našeg društva pod vlašću Aleksandra Vučića", naveo je Tadić u pisanoj izjavi.

On je dodao da pogled na kioske u Srbiji poslednjeg dana predizborne kampanje "pogled u severnokorejsku budućnost Srbije ukoliko pobedi Aleksandar Vučić i poslednje upozorenje građanima da izađu na izbore isvojim glasom odbrane slobodu i demokratiju.

Tadić je kazao da su štampani mediji danas objavili i istinu o apsolutnoj vladavini naprednjačke tajkunske oligarhije, koja kontroliše sve finansijske i medijske poluge u Srbiji danas.

"Današnje naslovne strane su samo do kraja osvetlile spregu medija i režima koja postoji svih prethodnih godina. Mediji u službi režima su svih godina vlasti SNS-a bili ogledalo našeg društva, a ove naslovne strane su samo otvoreno priznanje toga", rekao je Tadić.

Prema njegovim rečima, ta istina koja je danas objavljena pod plaštom predizbornog oglasa Aleksandra Vučića je svih ovih godina objavljivana na istim tim naslovnim stranama u obliku satanizacije opozicije, laži o uspesima ove vlasti i lažnih obećanja svetle budućnosti u mraku u koji je Srbiju uveo ovaj režim.

Tadić je kazao da je zato od presudnog značaja za budućnost zemlje da građani izađu na izbore i daju svoj glas protiv potpunog sunovrata demokratije u Srbiji, bez koje nema ni ekonomskog, ni bilo kog drugog napretka našeg društva.

"Dok Vučić u predizbornim spotovima upozorava na makedonski scenario, o kom niko osim njega ne govori, danas je očigledno da je jedina prava pretnja za Srbiju severnokorejski scenario pod vladavinom Aleksandra Vučića", rekao je Tadić.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 31.03.2017, 12:05h krang (1)

    Tata Boris treba da bude ponosan na svoje cedo, a ne da satro kritikuje...ove naslovnice su upravo Borisovo zivotno delo.

enovina
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side