Tatjana Macura: Sporazum sa narodom preuranjen, trebalo je pitati i građane za sadržaj
25.02.2019 Beograd

Tatjana Macura: Sporazum sa narodom preuranjen, trebalo je pitati i građane za sadržaj

Tatjana Macura: Sporazum sa narodom preuranjen, trebalo je pitati i građane za sadržaj Foto: Medija centar
Funkcionerka Stranke moderne Srbije Tatjana Macura izjavila je danas da smatra da je preuranjeno potpisivanje Sporazuma sa narodom, koji je ujedinjena opozicija ponudila građanima, navodeći da je taj dokument morao na neki način biti otvoren za građane u smislu da ga mogu korigovati, izmeniti, ili dodati tačke koje žele.

"U ovakvoj vrsti sporazuma mora biti više saradnje sa građanima, kao što i buduća vlada mora više da sarađuje sa njima", rekla je za Radio-televiziju Vojvodine Tatjana Macura, koja je takođe potpisala taj sporazum.

Ona je kazala da Stranka moderne Srbije sarađuje sa Savezom za Srbiju zato što postoje pitanja oko kojih se slažu, poput pitanja medijskih sloboda i fer izbora.

Navela je i da trudnice i porodilje svake subote učestvuju u protestu "Jedan od pet miliona", a da su u nedelju organizovale protest kako bi se pažnja javnosti usmerila na velike probleme sa kojima se susreću.

Govoreći o nedavnom formiranju Stranke moderne Srbije, Tatjana Macura je kazala da se ta stranka razlikuje od drugih po tome što hoće da se posveti malim i srednjim firmama u Srbiji, koje su zapostavljene.

"Da se otvori tržište za ljude koji u Srbiji žele da se bave svojim poslom, a ne da se država bavi otvaranjem radnih mesta za strane kompanije koje su nelojalna konkurencija", kazala je Tatjana Macura.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side