11.10.2018 Beograd

Trifunović: Kriminalistička policija došla u fondaciju Podrži život

Trifunović: Kriminalistička policija došla u fondaciju Podrži život Foto: print screen
Predsednik Upravnog odbora fondacije "Podrži život" Sergej Trifunović izjavio je danas da je u fondaciju došla kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal, iako su, kako je naveo, očekivali finansijsku.

"Došla nam je kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal! Fini ljudi, šta će, rade svoj posao", napisao je Trifunović na svom Tviter nalogu.

Pojedini mediji pisali su danima da ta fondacija uplaćuje novac u investicioni fond i to predstavljali kao nelegalnu aktivnost, dok je Trifunović nedavno rekao da je stvar legalna i da su novac u investicioni fond uplaćivali po Zakonu o fondacijama.

On je ranije osporio i informaciju da je protiv njega "Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost" iz Trstenika podneo krivičnu prijavu" i rekao da ta krivična prijava "postoji samo u tabloidima".

Trifunović je naveo i da je finansijska inspekcija ispitivala investicioni fond u koji je fondacija "Podrži život" ulagala novac.

 

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 11.10.2018, 21:37h Eh, pametnjakovići!

    "Pojedini mediji pisali su danima da ta fondacija uplaćuje novac u investicioni fond i to predstavljali kao nelegalnu aktivnost," ... - Eh, TUPANI - da je bilo sreće da i PIO ulaže u neku ozbiljnu banku - u njen investicioni fond: takva ulaganja u NORMALNOM svetu sve socijalne službe (i privatne, i državne) vrše i od KAMATA NA UPLAĆENU SUMU ZARAĐUJU i jačaju SVOJE FONDOVE. Ne leže im MRTVE PARE u nekoj banci (kao što je u Srbiji) nego OBOGAĆUJU UPRAVO PENZIONI FOND i - KORISNIKE PENZIJA.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side